murkica
|
Nopa da se še jaz na hitro javim.... Najprej Špelči- pojdi domov, če te pa skrbi pa hitro k zdraniku, da se ne boš sekirala čez vikend. Ampak jaz sem prepričana, da se samo telo navaja na vse skupaj in da ni nič hudega. Ne sekiraj se, ker sama veš, da to ni dobro.... Se*- tvoje kombinacije za poroko so fantastične... Super. Sploh prstana, tako lepih že dolgo nisem videla... Sonček- si kar predstavaljam obleko s kombinacijo vijolične. Zelo je lepa... Odlična izbira... Oktavija- super za tvojo odločitev, da narediš nekaj zase. Jaz sem začela vsak dan gonit orbitreck in dejansko se veliko bolje počutim. NAjbolj mi je všeč to, da se mi opazno spreminja oblika nog in da so moja kolena veliko lepše oblike(zdej se celo počasi vidi, da je kje kakšna mišica). Samo pazi, da če se ti kilogrami ustavijo, da ne boš takoj obupala. Pri vsaki dijeti je tako, da nekaj časa vmes kilogrami stojijo in to je tista prelomna točka, čez katero moraš iti. Zdej bi pa jaz rada, da mi ve odgovorite na eno vprašanje... glede na to, da sedaj gonim orbitreck, kot sem zgoraj napisala, do kdaj ga lahko, da to ne bo vplivalo na to, če bi slučajno zanosila? Zanima me to, če bi bila slučajno noseča ali bi lahko s tem povzročila kakšne nevšečnosti, s tem, ko pač telovadim? No vsem ostalim pa pošiljam in vam sporočam, da vas imam rada. Nosečke še posebaj pazite nase in si privoščite počitek... LP Murkica