beyba -> RE: Nova borba se pripravlja II. (6.5.2008 9:38:16)
|
Oila....dobro jutro.... Sonček kar navadi se na brezdelje, ker bo kmalu tvoja prioriteta, počivanje in skrba za tvoje fižolčke, da se bodo v prijetno topli in mehki posteljici razvijali celih 9 mesecev, da bodo potem osrečevali očka in mmami. Sej vem da je problem to. Ravno zdele če naprimer vzaamemo za primer, jst jem zajtrk in sem tuki na RR-u, medtem ko je moj že ob 8-ih vstal, opravil par stvari za biznis,pozajtrkoval, ta trenutek pa pridno beli otroško sobico, ker je oljubil da bo dans, pa ma tolk dela za biznis popoldan, da mora bit do 13 ure končano. Potem pa na dva sestanka v lj..... Jst pa čičam pa čakam, Skohala bom kosilo na eazy,potem grem pa k mojim staršem na kavo...Tako se namreč najlaže uprem delu doma. Jst bi zdej tut, prala, likala, okna pomivala po tleh pomila, generalno kuhno zrihtala, otroško sobo belila, omare šraufala....Tako da temu se nejlaže izogneš, če te pač ni doma! Greš s kako kolegico na sončka na kavo tistotriurno, pa zraven klepetaš o vsem živem aja itak pa možgane na off.... Oktavija Držim pestke, da je teta res ostala v bosni in bo iskala pot nazaj naslednjih 12 mesecev. Ostalim babam, pa lep dan...očitno ste delavne...
|
|
|
|