|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   bt
9.2.2005 12:43:19   
Anonimen
Pozdravljene!

Ok,ok, saj vem, že 1000x preglodana zadeva in še vedno mi ni čisto vse najbolj jasno:zmeden:.

Torej glede BT.Sem si jo pred kratkim začela meriti, lepo zjutraj še preden zares odprem oči sežem na omarico in si zmerim bt pod jezkom.Včasih zraven še malo zaspim in me pisk termometra zbudi:)- in vse lepo zapišem in narišem v graf.

Zanima pa me zakaj bt vse čas malo niha in ni vsak dan enaka.Torej:
36.6, 36.6, 36.5, 36.7, 36.7, 36.5, 36.5, 36.8, 36.7.
Saj to niso tako veliki skoki, ampak ko to narišem v graf pa to zgleda kot potresni graf:zmeden:.
Ali to zgleda tudi pri vas tako, ali imate vsak dan enako bt(razen ko nastopi O in se dvigne)?
Za koliko stopinj pa se vsm dvigne BT v času O in koliko časa potem ostane tako dvignjena?

Hvala za vaše odgovore in vaše izkušnje:rozica:

Radi se imejte, Srček
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   bt
9.2.2005 12:46:56   
Pia73
srček ti pa res malo hitiš, oprosti samo to tudi ni dobro veš, še začela nista dobro na tem pa že meriš BT, daj se malo sprosti,...

Sicer pa so redke ženske s tipično krivuljo BT. Moraš si jo merit najmanj 3. mesece, pol pa lahko tudi sama marsikaj razbereš. Vsaka ženska je namreč indivdum zase in takole s papirja ti bo razen G težko katera natančno svetovala,...

Pa srečno,... :rozica:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   bt
9.2.2005 13:01:44   
Anonimen
Eh, saj se sploh ne sekiram in obremejujem z tem, kot to morda na prvi pogled zgleda.
Sem pa po naravi blazno radovedna in moram vedno vse vedeti.So me tako učili, da če česa ne razumem in ne vem naj vedno vprašam, kot pa da se nekaj delam pametno in v resnici nimam pojma.
Sem eden tistih ljudi, ki moraji vedno na vsako stvar imeti svoj zakaj.
In z tem ni niti najmanj nič narobe:rozica::rozica:.

Radi se imejte, Srček

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   bt
9.2.2005 13:02:39   
anadejka
Zanimivo mijavček.
Dej povej kaj misliš na to....
Jaz imam BZ normalno največ 36.2.Potem se mi dvigne na 36.4,naslednji dan na 36.6 in potem 36.7.
Zdaj pa me zanima,ali mora po O BZ sunkovito skočiti navzgor za vsaj 0,5(ker ponavadi je tako pri meni),ali pomeni da imam O,tudi če mi BZ postopoma narašča?

Hvala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   bt
9.2.2005 13:05:30   
anadejka
Srček seveda ni nič narobe.Pia te je hotla sam mal pršparat,ker se ti še ni treba sekirat in obremenjevat.Ti moraš biti zdaj sproščena in nič še mislit na to,pa bo.Čeprav vem lažje rečeno kot storjeno.Ampak srček veš,preveč razmišljanja lahko vpliva na psiho.

Pa vso srečo ti želim!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   bt
9.2.2005 13:12:57   
JEŠA
Punce,...

Mene pa zanima, koliko ti mora kazati temperatura, če si noseča??

LP Ješa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   bt
9.2.2005 13:14:15   
anadejka
Baje da nad 37.00.Ampak mogoče je pa to tudi odvisno od ženske.Nekatere so bolj mrzle,nekatere bolj vroče.Ne vem.:zmeden:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   bt
9.2.2005 13:15:01   
Pia73
Od O naprej mora ostati povišana, ne sme padit, ko pade pride ali je že prišla M, točna cifra pa je odvisna oz. različna od ženske do ženske,....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   bt
9.2.2005 13:17:41   
JEŠA
Meni že 12 dni kaže nad 37....

Sem že drugi ciklus na Klomifenu,... G mi je rekel, po UZ, da morem dobit O 23., 24.01., čeprav se mi zdi da sem jo pol imela šele okoli 26.

Ponavadi me teden do dva pred :hudicek: špikajo jajčniki, tokrat pa me bolijo šele 2 dni, in še to ne nostop,....

Mogoče si že delam utvare,... :hudicek: imam malček neredno od 30 do 36 dni, včasih tudi 40,...

Danes je 31 dan.....

Verjetno spet upam preveč....

Ješa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   bt
9.2.2005 13:20:57   
Pia73
JEŠA želim ti, da je to to,... čeprav zna tale Klomifen tudi malo podaljšat ciklus, torej si še kar nekaj časa do cilja,...

Zdrži,... in srečno,... :rozica:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   bt
9.2.2005 13:25:14   
JEŠA
Hvala Pia73, tokrat sem rekla, da ne bom delala test do 18.2 (40 dan), ko pridem iz tolplic,...

Malček se samo bojim, ker sem slišala, da če si noseč ne smeš v savno, jacuzzije,...

Ma bomo videla.....

Držim :miska::miska::miska::miska: za vse nas, ki si želimo :duda:

LP Ješa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   bt
9.2.2005 13:33:37   
anadejka
Mijavček hvala za tako izčrpen odgovor.Potemtakem kakor praviš....SEM imela O:bravo::bravo::bravo:.Jaz osebno nimam nikoli nobenih izcedkov,razen malo pred O in po O opazim nekaj belega in vlečljivega.Ampak v majhnih količinah in to je to.Aja pa včasih tudi tik pred M.
BZ pa ko se mi enkrat dvigne nad 36.2,ne pade pod 36.2.

Mijavček thanks k si me pomirila.Malo sem že dvomila,če sem sploh proizvedla kšn jajček ta mesec;).

:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   bt
9.2.2005 13:55:24   
Pia73
Pa še nekaj je: pravijo, da je možnost zanositve v vsakem mesecu 25%, če je vse v redu. Potemtakem ni vsak mesec O, zato je lahko kakšen mesec tudi BT malo bolj "zmedena",... Vsaj jaz si tako predstavljam,,,,

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   bt
9.2.2005 14:03:01   
Sugy
Ješa,

sicer nimam izkušenj s klomifenom, vem pa to, da sem imela povišano temperaturo (37,1) ene par dni, in sem mislila da bom zbolela. A kasneje sem izvedela da sem noseča (nisem vedla da je povišana temperatura znak nosečnosti). Tako da sem bila prijetno presenečena. Od takrat naprej imam takšno temperaturo skoraj vsakič ko si jo izmerim.

Upam na najboljše pri tebi!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   bt
9.2.2005 16:02:29   
Mijavček
Oj,

očitno se še G-ji med sabo ne morjo zment.
Jaz imam podatek, da je 0,3 čisto dovolj. V knjigi Naravno in zaneslivo pa piše, da 0,2 stopinje več od najvišje T zadnjih 6 dni, skoraj zanesljiv znak, da je O bila.
Pa še o padanju: pade lahko največ na najvišjo raven pred O.
Itak pa tud Pušenjak predlaga, da naj se ne obremenjujemo s to BT,ker ni tko ziher in da naj rajši :sloncek::sloncek: na vsake 2 dni ,pol pa itak ujameš tistga jajčka. Sej vem, včasih tut to ni mogoče, sploh pa ne na ukaz, ampak kaj čmo.

Ajt,

Mijavček:muca:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   bt
9.2.2005 19:08:08   
Sisy
oj

zdaj pa potrebujem še jaz neko pojasnilo okrog BT....Ker seveda drug teden ne pričakujem tetke, tako da pri sebi opazujem vse možne znake ki jih seveda ni, sem si pa zmerila temperaturo in je še zmeraj povišana, pokazalo mi je skoraj 37 stopinj, običajno jo imam nekaj čez 36....
Merila sem si jo pod jezikom,ampak si je nisem merila zjutraj...Moram rečt da mi je dala tale moja temperaturca kr mal upanja, moj dragi pa pravi da jo imam zato ker sem bla tok časa z dekco pokrita....:)-

Ahhhh saj veste jst pa čakam, pa upam, pa tuhtam....
a je al ni....:)

Mislite da bi takšna temperatura lahko kaj pomenila ali je to normalno?

lep pozdravček

S.:sloncek:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   bt
9.2.2005 19:14:00   
emaa
na žalost to še nič ne pomeni, po O je povišana, če ni prišlo do oploditvem bo pred, ob M padla.
Tiste parkrat, ko sem si BT merla, mi je padla dva do tri dni pred M s 37 - 37,1 na 36,4. Zdej mi pa od nedelje zamuja, pa mi BT ni padla, sem si jo za foro dons zjutraj merla, kakšnega izcedka tud še ni (pride ponavad dva dni prej), kakih pretiranih znanilcev pomladi tudi (mozoljev) pa zmeraj pridejo pred M. Sem se založila s testom, že tko dolg nisem nobenga delala, da nisem mela nč na zalogi. Bom vidla al bom jutr delala, al bom faca pa bom do ponedeljka zdržala, če ne bo M prej.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   bt
9.2.2005 19:18:13   
Sisy
Emamair držim pesti! Če je kdo na vrsti ta mesec si to prav gotovo ti! Joooj kok bi bila vesela če ti je res uspelo!!!! Močno stiskam pesti zate!

Hm, glede temperature se mi je pa kr zdelo....A ti tud dobiš izcedek pred M? Jaz dobim tacga belega, en teden prej običajno, čeprav pravijo da to nič ne pomeni....Ampak ta pacek je že tukaj tako da se pol oklepam temperature in podobnih stvari....:)-

Še enkrat držim pesti da je ratal, pa bod faca pa zdrži s testom do ponedeljka :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   bt
9.2.2005 19:26:21   
emaa
ne, par flekcev krvi, da že mislim, da je vgnezdena krvavitev, taka ko se parkrat čez dan pojavi, če se človek ne bi obrisal s papirjem še vedel ne bi, zdej pa nič, al bo ta prava M (ne pa sam prvi dan, drugi pa komaj za en vložek čez cel dan:zmeden:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   bt
9.2.2005 19:30:35   
Sisy
ja ja to pa poznam...jst tud mislim-evo vgnezditvena, jupiiii, pol pa čez par ur na moje razočaranje :hudicek: pricurlja v vsej svoji lepoti.... :grrr:

mene pa bolj mede zarad tega belga izcedkla k ga mam zmer po en teden pred M pa ne vem a nej se sekiram a to kej pomen al ne...ah bo že....Tko k bi mojreku: pa dej neeeeehi že tok razmišljat.....:)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   bt
9.2.2005 19:36:24   
emaa
mislim, da ima Anitka tud tak problem, teden al pa še prej pred pričakovano M, da ti uniči vse veselje. Mene ta krvav izcedek veseli ponavadi vsaj en dan, če ne dva, mam pa M tko švoh zadnje cajte, da čez dva al pa tri dni po začetku gremo lahko veselo v akcijo :sloncek:, ker gospe že ni več :zmeden:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   bt
9.2.2005 19:38:46   
Sisy
Blagor tebi, jaz mam pa cikluse dolge 31 dni, :hudicek: pa običajno kar 7 dni....:(

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   bt
9.2.2005 19:57:17   
emaa
moji ciklusi zelo različno, nazadnje 27 dni, pred tem 31, zdej bomo vidl. Sem mela pa jaz tud včasih normalne M, sem vsaj vedla, da jo mam, že nekaj časa ni tko, Sem prvič mislila, da se narava zeza z mano, da to ni M, da moram bit noseča, pa sem test delala, se naučiš da tud to je M

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   bt
9.2.2005 20:02:05   
Sisy
ja ja, vem kako je to tud jst sem že doživela 3 tedne zamude....pa same negativne teste.....za znort....

no zdej sem pa bolj "pametna" in pripravljena na karkoli, nič me ne more presenetit....;)

Sam tole čakanje iz mesca v mesec mi gre pa že pošteno na jetra....ti ne morm opisat kok....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   bt
9.2.2005 20:05:01   
emaa
vem, vem, sam na srečo zadnja dva mesca tud testa nisem nardila, prvega mi je G povedala, da ni blo O, druzga me je pa M prehitela za en dan. Zdaj bomo videli, mi je pa hudo, če jst zdele zanosim, moji svakinji ne morem še povedat, je lih včeraj povedala, da je v nedeljo zgubila v 7 tednu, mi je blo tko hudo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?