|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijice 2008- 3 del!
23.4.2008 19:03:20   
polma
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

A ti je še prav obleka?!

sedaj?user posted image

Pred user posted image  mi je pa bila.

sem jo izbirala eno leto, potem sem se pa 1 teden pred poroko premislila in naročila novo, zaupala šiviliji v nekem poročnem ateljeju da mi jo sešijejo po zamislih in da bo v tednu dni o.k. in meni celo všeč....user posted image
.
FACA!!!

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 1901
23.4.2008 19:04:12   
Anonimen
Jaz pa ful rada likam, sam bi si želela eno likalnico, pa not šivalni stroj, pa TV, da mi ne bi blo treba vedno vsega prpravljat.

(odgovor članu polma)
  Neposredna povezava do sporočila: 1902
23.4.2008 19:04:39   
aleksandra silvija
a.s. svaka čast da ti je po 8 letih še prav

Po 8-ih že, ampak počakaj, da mine ta user posted image ....user posted image user posted image

Polma--uživaj v likanju

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 1903
23.4.2008 19:04:41   
l.daisy
IZVIRNO SPOROČILO: polma

IZVIRNO SPOROČILO: l.daisy

polma, midva sva v ponedeljek zrihtala očetovstvo, smo se še tukaj smejale, ker je moral za vsakega dvojčka posebej podpisat zapisnik...user posted image

.

.
O, madonauser posted image user posted image user posted image user posted image !!!

birokracija da dol padeš... user posted image

28.05.2008: 1 + 1 = 4

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 1904
23.4.2008 19:05:56   
Kaja08
Čer! No, pa se ste le nabrale. Cel dan ni blo nobene gor, men pa dolgčas za znort!!! zdej mam pa lih samo par minut, ker se mi je pomfri zaluštu in greva z user posted image  v MacDonaldsa. Sam čakam, da pride iz službe.
Sem pa zadnjič pozabila povedat - sem kupila tetra plenice. En paket od Tosame (so v DM po 15 evrov 10 komadov) in 2 paketa od DM (5 evrov 5 komadov). Pa vam povem, da so od DM velik boljše kvalitete, pa še cenejše so. Tako da vsem, ki jih še niste kupile, toplo priporočam od DM-ja.
Jst sm pa dons pripravila torbo za ta mauga, ko bo šel iz porodnišnice. Sem jo kar v lupinco dala, da je ne bo user posted image  slučajno pozabu.

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 1905
23.4.2008 19:06:19   
aleksandra silvija
Jaz pa ful rada likam, sam bi si želela eno likalnico, pa not šivalni stroj, pa TV, da mi ne bi blo treba vedno vsega prpravljat.

Prostor za likanje je res fina stvar.
Jaz pa rada likam otroške stvari-ker so zaenkrat še majhneuser posted image .
Imam prav hitro kup oblačil zlikan.
Moževe srajce pa,....

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 1906
23.4.2008 19:06:31   
alea01
jaz sem si tudi banjico sladoleda kupila- pa tudi ni bilo mojega najljubšega. Je pa malagauser posted image . Kupila sem pa piškotek in je res dober- pol sem še zmazala, pol bom pa še zdejuser posted image

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 1907
23.4.2008 19:08:32   
aleksandra silvija
Jst sm pa dons pripravila torbo za ta mauga, ko bo šel iz porodnišnice. Sem jo kar v lupinco dala, da je ne bo slučajno pozabu
user posted image

Jaz sem pa danes ponovno opremila torbo za P-mojo(ščetka, pasta, kozmetika,....)recimo, da bom pustila to notri do uporabe.

Mala 2 ravno pospravljata igrače, potem moram pa tudi jaz it,....

Lunca, bosta tvoja 2 kmalu zaspala? Da greš še ti počivat.

Neposredna povezava do sporočila: 1908
23.4.2008 19:09:07   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Kaja08

Sem pa zadnjič pozabila povedat - sem kupila tetra plenice. En paket od Tosame (so v DM po 15 evrov 10 komadov) in 2 paketa od DM (5 evrov 5 komadov). Pa vam povem, da so od DM velik boljše kvalitete, pa še cenejše so. Tako da vsem, ki jih še niste kupile, toplo priporočam od DM-ja.

Sm bla glih dons v dm-ju pa sem razmišljala katere naj vzamem. Super, zdaj vem. Hvala Kaja.

Lunca - upam, da ti je uspelo že v ležečki, pa naj se tvoja dva navihanca čimprej pozdravita.

(odgovor članu Kaja08)
  Neposredna povezava do sporočila: 1909
23.4.2008 19:09:43   
aleksandra silvija
jaz sem si tudi banjico sladoleda kupila- pa tudi ni bilo mojega najljubšega. Je pa malaga . Kupila sem pa piškotek in je res dober- pol sem še zmazala, pol bom pa še zdej

So smotani, ker nimajo pravih sladoledov. Za user posted image  so nujno potrebni!!!!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1910
23.4.2008 19:10:04   
l.daisy
alea, živjo... kdaj bo sobica pofotkana?

drugače pa jaz ne razumem teh CSDjev... upravne enote imajo po novem vse dni uradne ure če se ne motim, CSDji pa še vedno po starem: pon, sre, pet... user posted image

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 1911
23.4.2008 19:10:50   
aleksandra silvija
upravne enote imajo po novem vse dni uradne ure če se ne motim, CSDji pa še vedno po starem: pon, sre, pet...

Ja, tako je.

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 1912
23.4.2008 19:13:14   
alea01
jaz sem pa kupila tetra plenice v Mullerju in en paket od aljaža v BC. Mi je tudi kolegica rekla, da niso najboljš od tosame...

sobica bo pofotkana, ko bo mal življenja v njej, ker je ful pusta....... razen, če jo okrasim z orhidejamiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 1913
23.4.2008 19:13:52   
aleksandra silvija
as: tisto je bilo za l.daisy

Šele sedaj videlauser posted image user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 1914
23.4.2008 19:14:28   
lunca14
Eko končno sama..........samo upam ,da bo starejši spal,ma ima že cel dan vročino okrog 38-38,5,pa mu jo zbijem pa spet,tako da še jutri počakam,potem pa k zdravniku,verjetno po antibiotik-ga še ni jemal pa bo star 5 let.Upam,da bo jutri bolje in da se ne prenese na malega.
Mojca....ne nisem ne eno ne drugo ne tretje....mislim,da sem edina tukaj,ki je brez službe,samovoljno,no nisem brez dela,skrbim za otroka,za gospodinjstvo,živim pri starših,ki imata malo kmetijo,tako,da je delo skoz,pa možu vodim knjige,pa pomagam mu v deavnici pa pri načrtih,pa hišo delamo,pa delavnico,pa nasad orehov,tako,da moj dan je izpoponjen od 6 do 22.Plača pa je ......no plačujem si leta.

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 1915
23.4.2008 19:14:35   
*Mojca*
malo sem se potuhnila ker sem čvekala po tel user posted image

Kaja kaj točno si spakirala?
tetra plenice: to so une s kvadratki? pa pravokotne al s štrikci? user posted image

alea01: ja sem bila pa v rustiki user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

Neposredna povezava do sporočila: 1916
23.4.2008 19:15:11   
l.daisy
kaja, še od dopoldan ti dolgujem odgovor...

meni že dva meseca kaplja iz jošk, kakšen dan bolj, kakšen dan manj... če se mi pa slučajno uspe na bok naštimat, potem pa kar teče iz tiste, ki je pritisnjena ob podlago... ampak to samo, ko nimam modrca... če ga imam, potem priteče komaj kakšna kapljica...

Neposredna povezava do sporočila: 1917
23.4.2008 19:15:14   
Anonimen
Veste kaj zdej jem? Odprem hladilnik, pa mi je tko zadišalo pod nos - konzerva, ki ni odprta, da ne bo pomote - mesni narezek. Sem ga včer kupila za lubija, pa sem kr enga odprla. Sej itak velik ne smem, ker mi zna bit slabo, ampak zaluštalo se mi pa je čist na muč.

Neposredna povezava do sporočila: 1918
23.4.2008 19:15:34   
aleksandra silvija
ga še ni jemal pa bo star 5 let.
user posted image user posted image user posted image

Takih pa res ni veliko.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1919
23.4.2008 19:15:52   
alea01
lunca14- svaka ti čast. Tolk si pridnauser posted image user posted image user posted image

*Mojca* kam si se pa ti skrilauser posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1920
23.4.2008 19:16:05   
*Mojca*
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

Eko končno sama..........samo upam ,da bo starejši spal,ma ima že cel dan vročino okrog 38-38,5,pa mu jo zbijem pa spet,tako da še jutri počakam,potem pa k zdravniku,verjetno po antibiotik-ga še ni jemal pa bo star 5 let.Upam,da bo jutri bolje in da se ne prenese na malega.
Mojca....ne nisem ne eno ne drugo ne tretje....mislim,da sem edina tukaj,ki je brez službe,samovoljno,no nisem brez dela,skrbim za otroka,za gospodinjstvo,živim pri starših,ki imata malo kmetijo,tako,da je delo skoz,pa možu vodim knjige,pa pomagam mu v deavnici pa pri načrtih,pa hišo delamo,pa delavnico,pa nasad orehov,tako,da moj dan je izpoponjen od 6 do 22.Plača pa je ......no plačujem si leta.

svaka čast lunca14 user posted image user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1921
23.4.2008 19:17:14   
*Mojca*
IZVIRNO SPOROČILO: nya

Veste kaj zdej jem? Odprem hladilnik, pa mi je tko zadišalo pod nos - konzerva, ki ni odprta, da ne bo pomote - mesni narezek. Sem ga včer kupila za lubija, pa sem kr enga odprla. Sej itak velik ne smem, ker mi zna bit slabo, ampak zaluštalo se mi pa je čist na muč.

spet hrana...jaz imam tukaj pomarančo pa je ne uspem olupit...user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1922
23.4.2008 19:17:38   
l.daisy
lunca, vsa čast... user posted image user posted image user posted image

nya, meni se zadnje dni lušta suha salama do konca... ampak če sem več kot 7 mesecev zdržala brez, potem bom še ta dober mesec...

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 1923
23.4.2008 19:17:58   
Kaja08
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca*

malo sem se potuhnila ker sem čvekala po tel user posted image

Kaja kaj točno si spakirala?
tetra plenice: to so une s kvadratki? pa pravokotne al s štrikci? user posted image

alea01: ja sem bila pa v rustiki user posted image

Spakirala sem 3 tetra plenice in 2 pamperski, 1 povijalno plenico, žabice, bodi, kompletek (jopa in hlače), kapica, majčka, nogavice, odeja. Mislim, da je to to.

Ja, tetra plenice so tiste s kvadratki, pravokotne.

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 1924
23.4.2008 19:18:03   
alea01
jaz sem bila pa všeraj v rustikiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 1925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?