|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008- 3 del!
20.4.2008 10:42:25   
Anonimen
ja iste, samo da k nam ne pridejo sorodniki ampak od mojega sodelavec z družinouser posted image

(odgovor članu tweetek)
  Neposredna povezava do sporočila: 1451
20.4.2008 10:42:44   
Anonimen
nova stranuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1452
20.4.2008 10:46:22   
tweetek
user posted image ninny... Men pa pridejo tete in strici.... jao moram it... torta čaka, da jo skupaj vržem... bejbe šibam... ninny upam da ti bo dobr ratal....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1453
20.4.2008 10:48:05   
l.daisy
tweetek, moja user posted image user posted image imata že vsak 2 kg, tako da je že velik napor vsaka stopnica...

28.05.2008: 1 + 1 = 4

(odgovor članu tweetek)
Neposredna povezava do sporočila: 1454
20.4.2008 10:50:27   
Anonimen
tweetek - hvala, res, sem vesela vsake podpore

ninny - on bi raje pol koristil septembra za na morje. Ma sej ga razumem, ampak sam po eni strani. Sej bo, se bom pač zadovoljit s tem, da bo 8 ur na dan v službi.

Ja, jst mam tud to fiksno idejo, ampak me je že kolegica postavla na realna tla, da ko otrok začne lazit okrog, pa igrače raznašat, lahko cele dneve sam to pospravljašuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tweetek)
  Neposredna povezava do sporočila: 1455
20.4.2008 10:59:25   
l.daisy
nya, s tipi je samo križ.... imajo kar ene fiksne ideje, noben pa ne pomisli 5 minut vnaprej... moj tudi misli, da bova uredila user posted image user posted image , jih nahranila, previla in preoblekla, potem bo pa lahko šel na fuzbal ali odbojko.... 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1456
20.4.2008 11:05:05   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: l.daisy

nya, s tipi je samo križ.... imajo kar ene fiksne ideje, noben pa ne pomisli 5 minut vnaprej... moj tudi misli, da bova uredila user posted image user posted image , jih nahranila, previla in preoblekla, potem bo pa lahko šel na fuzbal ali odbojko.... 

Sm pa mislila, da je sam moj takuser posted image

(odgovor članu l.daisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1457
20.4.2008 11:07:21   
Anonimen
Moj ima kolektivnega od sredine julija do sredine avgusta, potem bo pa koristil očetovski dopust.  A septembra za na morje pa ne more vzeti dopusta v službi in bi očetovskega prej pokoristil?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1458
20.4.2008 11:09:51   
Anonimen
Ja, prej majo pa 14 dni kolektivni dopust, pa bi zato takrat. Sej bomo videli, morda se dogovoriva, da bi koristil 1 tedn, ko prideva domov, ostalo pa potem.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1459
20.4.2008 11:15:02   
l.daisy
no vidiš nya, pa ni... user posted image
upam, da se kaj boljše počutiš... user posted image

ja no, moj ima kar idejo, da jih bo sprogramiral, da bosta dve ali tri ure skupaj spala, da bo lahko šel na rekreacijo.... aha, zanalašč ju bom zbujala... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1460
20.4.2008 11:57:54   
Anonimen
a no, moj ima kar idejo, da jih bo sprogramiral, da bosta dve ali tri ure skupaj spala, da bo lahko šel na rekreacijo.... aha, zanalašč ju bom zbujala...

dober je, če mu bo to uspeluser posted image user posted image

(odgovor članu l.daisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1461
20.4.2008 18:58:25   
l.daisy
ste pa res vse na sončku...
ninny, jaz si ga že predstavljam, kako ga bo zabolelo, ko bo priletel na trdna tla... user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1462
20.4.2008 20:32:49   
*Mojca*
Hola chicas (ja, gledam Ladota in Jurija user posted image )

Fulll je bil lep dan danes. Midva sva šla peš do centra, pa na en sladoled in potem domov. Potem sem bila tako zmatrana da sem šla kar spat za 2 urci user posted image

Danes si nisem mogla pomagat in sem oblekla posteljnino na novo posteljco...samo da vidim kako zgleda in je res luškano user posted image

nya, od kar sem videla slikco tvoje večerje vsak večer jem sadje in jogurt user posted image , moj pa sladoled namesto jogurta.

Jutri imam pregled in UZ, me prav zanima lega našega user posted image

Ja nič, pridem še kasneje pogledat če bo katera tukaj.

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 1463
20.4.2008 20:52:02   
babysolza
ojla,

ja danes ste ble pa ful produktivne. Vidim, da ste si že 'določle', kdaj greste rodit in kaj boste s sabo vzele. user posted image  Jaz bi tudi kak dan prej, ker ravno na petek, 13. mi pa glih ni no... user posted image  user posted image    user posted image  user posted image  user posted image

Jaz sem pred kako urco prišla s celodnevnega izleta - mal hodit, mal martinčkat, mal žar vrtet s prjatli. user posted image  In sem zmatrana, kokr da bi ne vem kaj delala. To sonce te res zmatra. Zdejle sem namazala user posted image , ker ga je kr mal zakurlo, jaz počakam še stroj (perem copate) in grem v horizontalo. Jutri pa sem doma!!!

Se slišmo, lp.

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 1464
20.4.2008 20:53:01   
babysolza
Jutri imam pregled in UZ, me prav zanima lega našega

Mojca, dobr opravi na pregledu! user posted image

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 1465
21.4.2008 6:41:01   
Anonimen
Dobro jutro user posted image . Kako ste danes?? Midva z user posted image  sva vstala ob 6h, sva že mal likala, zdej pa mal počivava, pol pa še mal likat. Jst mam tud dans pregled, pa upam na uz, ker me tud zanima, kako je tole naše detece obrnjeno. Sicr pa zgleda, da je bla spet luna kriva, sem včer zvečer pogruntala, da je bla polna luna. Je pa moj včer začel brusit postlco - je moja, stara 29 let, pa jo je treba malo obnovit. Sva se odločila, da jo prebrusiva in pobarvava na smetanovo belo. Kaj bo pa prišlo ven, bomo pa videli, ko bo pobarvana.

Tkole bejbike, midva greva še mal likat, še prej kaj za zajtrk pripravit pa prideva kasneje nazaj.

Neposredna povezava do sporočila: 1466
21.4.2008 6:55:16   
babysolza
Dobro jutro . Kako ste danes?? Midva z sva vstala ob 6h, sva že mal likala, zdej pa mal počivava, pol pa še mal likat.

Pod to se pa kr podpišem. user posted image Samo s to razliko, da jaz sem prvo rundo spelala skozi včeraj, zdaj grem na zajtrk, user posted image  'pol pa še mal likat'.

Sem si pa tudi iz omare zvlekla ven vreče s poletnimi oblačili, da mal zamenjam in dam zimsko garderobo h kraju. Me prav zanima, kaj od vseh mojih oblekic in majčk bom letos lahko navlekla nase. user posted image  user posted image  user posted image

Lp in se slišmo kasneje! Pa dober tek vsem!!! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1467
21.4.2008 7:38:49   
Anonimen
Dobro jutrouser posted image !

Ko sta ze zaceli o likanju in poletnih cunjah;midve s tamalo sva tudi vceraj iz kleti prinesle njene letne stvari,je bilo tako vroce,da nas je zunaj ornk kuhalo.Ampak kaj,ko tamala tako hitro raste,da je bolj malo ostalo od lani,pa se to je cist prevec oprijeto vse.Pa hesno je,ker so vse stvari pisane,cez zimo je pa nosila vecina samo crne stvari,z mrtvaskimi glavamiuser posted image .
Je pa ze zacela,da morava v nabavo in da hoce vse kar bo novo spet crno.Groza.

Drugac pa zadne 2t zelo slabo spim,me tolk noge bolijo,sem mela v soboto levo grozn zateceno,me je bilo kar strah,da ni kaj narobe.Mi zelo zatekajo,pa se roke zraven.Komaj cakam da bo porod mimo,ker zdaj se bo zacela se vrocina,tako da bo se slabse.

Evo,zdaj grem pa se mal novice pregledat,da vidim kaj se je kaj dogajalo med vikendom.
Lepo se imejte,pa se beremo.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1468
21.4.2008 8:14:37   
*Mojca*
Jutro!

Jaz pa sem danes na dopustu, ker grem potem na pregled. In veste kaj? Sploh ne rabim budilke, ker user posted image začne butat ob 8h zjutraj in potem je konec veselja user posted image

Upam da bo tudi ko se rodi tako, da bomo spali celo noč in se zbujali ob 8h...sej vem da sanjam...

Danes grem malo v HM in CA, ker sem ugotovila da nimam nobenega mini bodyja...samo za 3 mesece in več. No, mogoče bom skočila še do Ariela, ker je pon in bodo mogoče kaj nafilali police...

Lep dan!

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1469
21.4.2008 8:35:06   
Anonimen
Pejt najprej v ariel, ker še vedno lahko greš v H&M. Se ti splača iti pogledat. Jaz tud dans pregled čez pol urce, tko da šibam. Papa

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1470
21.4.2008 8:40:12   
aleksandra silvija

Jutro.

Mojca-dobro opravi pregled.

Nya-si pa pridna z likanjem, pa Babysolza tudi.

Punce, povejte mi, kateri kengerujček se vam zdi boljši?
Odločam se med tema-pa oprostite, ker ne znam slike direkt nalimat.
http://www.soncek.si/si/red-castle-sport-kengerujcek-blue-grey-i8709.shtml

ali

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=177953

Hvala.

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 1471
21.4.2008 8:41:09   
aleksandra silvija
Nya-imaš tudi ti danes pregled. Ja, tudi ti dobro opravi.

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 1472
21.4.2008 9:03:58   
babysolza
Ko sta ze zaceli o likanju in poletnih cunjah;midve s tamalo sva tudi vceraj iz kleti prinesle njene letne stvari,je bilo tako vroce,da nas je zunaj ornk kuhalo.Ampak kaj,ko tamala tako hitro raste,da je bolj malo ostalo od lani,pa se to je cist prevec oprijeto vse.Pa hesno je,ker so vse stvari pisane,cez zimo je pa nosila vecina samo crne stvari,z mrtvaskimi glavami .
Je pa ze zacela,da morava v nabavo in da hoce vse kar bo novo spet crno.Groza.

Drugac pa zadne 2t zelo slabo spim,me tolk noge bolijo,sem mela v soboto levo grozn zateceno,me je bilo kar strah,da ni kaj narobe.Mi zelo zatekajo,pa se roke zraven.Komaj cakam da bo porod mimo,ker zdaj se bo zacela se vrocina,tako da bo se slabse.

Ja Kleopatra, jaz mam  brata v puberteti in tudi nosi samo črno - izjeme so dovoljene v smeri temno plava, temno zelena, temno... user posted image  Zdaj se je pa še spomnu, da bi on bobne igral in nabijajo s kolegi cele dneve. Mama je čist srečna, da živita v stanovanju in da morajo tako igrati pr enem drugem, ki je v hiši. user posted image  user posted image  user posted image  Sploh pa - zadnjič sem videla v H&M črno trenirko z mrtvaškimi glavami - velikost za 3-4 leta! To se mi pa vseeno zdi mal prezgodaj, a ni? user posted image user posted image

Zatekanje - jaz tud občasno, dlani imam že kar konstantno (sam imam že po naravi take debele, nič kaj pianistične roke user posted image ), noge pa se trudim, da jih vržem u luft, takoj ko začnejo. Zdaj ko bom doma, bo to mal lažje izvedljivo, vsaj upam!
Danes sem že pregledala čevlje in pospravla škornje pa ostale zimske stvari in prvlekla ven natikačke. Valda imam vse neki ozke pa na petke, tako da bom spet mogla u šoping... user posted image   Se že veselim. user posted image user posted image  user posted image  user posted image  

Zdaj se bom pa spravla na cunje. Sam si moram kej še za druge dni pustit, da mi ne bo potem dolgčas. user posted image

Aja - a že kej štejete brce? Jaz sem se lotila v soboto, ko sem nastopila 33. teden. Smo dobili v MŠ take tabelce in zdaj pridno izpolnjujem. Ima razpored za od 9. zjutraj do 9. zvečer - jaz pa jih 10 naštejem že do ene 8. zjutraj. user posted image  user posted image user posted image  Tako da me je že kr mal strah, kako bo, če se bo res tako zelo umiril... user posted image  Že raje vidim, da cel dan brca, kot da moram lovit te brce. user posted image

No, en lep dan vsem, fajn preglede in fajn šoping! Tiste ki greste v Ariela, dejte povedat če se res splača!!! user posted image

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 1473
21.4.2008 9:05:20   
babysolza
Punce, povejte mi, kateri kengerujček se vam zdi boljši?

AS, pojma nimam. Jaz kengurujčka ne mislim nabavit in nimam pojma, kateri je boljši. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1474
21.4.2008 9:08:51   
aleksandra silvija
Sam si moram kej še za druge dni pustit, da mi ne bo potem dolgčas.

Saj-to je to--to muči tudi mene. Sedaj lahko prekladam te cotke, ko bodo pa enkrat oprane, zlikane,....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 neverjetnih fotografij žensk med popadki
Bolečin med popadki se ne da opisati, dokler jih same ne začutimo. Fotografi so ujeli te neverjetne trenutke.

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?