babysolza
|
Ko sta ze zaceli o likanju in poletnih cunjah;midve s tamalo sva tudi vceraj iz kleti prinesle njene letne stvari,je bilo tako vroce,da nas je zunaj ornk kuhalo.Ampak kaj,ko tamala tako hitro raste,da je bolj malo ostalo od lani,pa se to je cist prevec oprijeto vse.Pa hesno je,ker so vse stvari pisane,cez zimo je pa nosila vecina samo crne stvari,z mrtvaskimi glavami . Je pa ze zacela,da morava v nabavo in da hoce vse kar bo novo spet crno.Groza. Drugac pa zadne 2t zelo slabo spim,me tolk noge bolijo,sem mela v soboto levo grozn zateceno,me je bilo kar strah,da ni kaj narobe.Mi zelo zatekajo,pa se roke zraven.Komaj cakam da bo porod mimo,ker zdaj se bo zacela se vrocina,tako da bo se slabse. Ja Kleopatra, jaz mam brata v puberteti in tudi nosi samo črno - izjeme so dovoljene v smeri temno plava, temno zelena, temno... Zdaj se je pa še spomnu, da bi on bobne igral in nabijajo s kolegi cele dneve. Mama je čist srečna, da živita v stanovanju in da morajo tako igrati pr enem drugem, ki je v hiši. Sploh pa - zadnjič sem videla v H&M črno trenirko z mrtvaškimi glavami - velikost za 3-4 leta! To se mi pa vseeno zdi mal prezgodaj, a ni? Zatekanje - jaz tud občasno, dlani imam že kar konstantno (sam imam že po naravi take debele, nič kaj pianistične roke ), noge pa se trudim, da jih vržem u luft, takoj ko začnejo. Zdaj ko bom doma, bo to mal lažje izvedljivo, vsaj upam! Danes sem že pregledala čevlje in pospravla škornje pa ostale zimske stvari in prvlekla ven natikačke. Valda imam vse neki ozke pa na petke, tako da bom spet mogla u šoping... Se že veselim. Zdaj se bom pa spravla na cunje. Sam si moram kej še za druge dni pustit, da mi ne bo potem dolgčas. Aja - a že kej štejete brce? Jaz sem se lotila v soboto, ko sem nastopila 33. teden. Smo dobili v MŠ take tabelce in zdaj pridno izpolnjujem. Ima razpored za od 9. zjutraj do 9. zvečer - jaz pa jih 10 naštejem že do ene 8. zjutraj. Tako da me je že kr mal strah, kako bo, če se bo res tako zelo umiril... Že raje vidim, da cel dan brca, kot da moram lovit te brce. No, en lep dan vsem, fajn preglede in fajn šoping! Tiste ki greste v Ariela, dejte povedat če se res splača!!!
|