Anonimen -> RE: Junijčice 2008- 3 del! (12.4.2008 20:00:56)
|
Dober večer No, da mal pokomentiram babysolza - ni panike, ti bo pa drugič bolje ratal mojca - jst bi zdej pralni stroj vzela, če se vama še enkrat ponovi, pa kličeš direkt tja in poveš, da če ti ne vrnejo dnarja, jih boš dala pa v cajtng, pa niti tolk več strojev ne bodo prodal In bravo za tvojga dragega nInAzWeRiNa - ful lep kotiček I.daisy - lep trebušček, moj je rekel, da ne zgleda tko velik alea - glaven je namen - bo pa drugič preverila, da ne bo spet soli Jaz sem pa trenutno pojedla pol banjice sladoleda - LJubljanske mlekarne, stracciatela - njami. Zdej pa jem smokite. Pregled mam pa 21.4. po petih tednih in upam, da bo moj g delal, k me res zanima, če se je naše detece že obrnilo. Vse bolj se mi zdi, da ja, ker sem včeraj pod rebri čutila na vsaki strani eno izboklinco - sva z mojim se smejala, da je detece stegnilo nogice, kot da bi hotlo rečt, mami ti maš tud skoz stegnjene noge. Sredi noči, ob 4ih sem se zbudila zaradi zgage, pa sem si dvignila vzglavnik in na srečo zaspala nazaj. A sem še koga pozabila pokomentirat? Dejte me spomnit. Že to je blo velik, glede na mojo nosečniško sklerozo.
|
|
|
|