|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008- 3 del!
15.5.2008 21:43:44   
alea01
*Mojca*, piš me v rituser posted image . Lahko je peb ali pa pužauser posted image . Če bo pa kaj tretje pa- bog ti pomagajuser posted image user posted image

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 4576
15.5.2008 21:44:08   
aleksandra silvija
Mojca*, piš me v rit . Lahko je peb ali pa puža . Če bo pa kaj tretje pa- bog ti pomagaj
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 4577
15.5.2008 21:45:10   
*Mojca*
IZVIRNO SPOROČILO: alea01

*Mojca*, piš me v rituser posted image . Lahko je peb ali pa pužauser posted image . Če bo pa kaj tretje pa- bog ti pomagajuser posted image user posted image

user posted image user posted image malo te dražim no user posted image

Sej veš da ti verjamem, pa še milko boš dobila user posted image user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 4578
15.5.2008 21:46:52   
*Mojca*
Nič puže, zdaj grem pa res počasi spat. Z današnjim tempom smo jutri na 4.delu user posted image user posted image Čez vikend bo pa itak zatišje user posted image

Aja, kje je Didlinaa? Neki je omenjala luščenje čepa, danes pa se ni nič javila...sumljivo sumljivo...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 4579
15.5.2008 21:48:03   
beyba
Hvala za predhodne čestitke.

I.daysy pomoje boš še ,mal počakala, in tvoja podnajemnika še ne bosta zapustila toplega gnezdeca.

No dans sem zastonj čakala majstra za klimo, pa od nikoder a pozna katera kako dobro podjetje, ki montira in prodaja klime. Iščem priporočila da mi naredijo predračun pol se bom pa odločla za enga.

Moj pravi da me tolerira ker sem zoprna ker sem noseča, sam...DA se vam mal potožim.....

Od išiasa naprej morm počivat, ker drugače me boli noga, pa peče, pa tolk zateče da je že skori dvojna...Moj pa ne dela ničuser posted image nič ne pomaga, vsak teden mogoče enkrat  zloži posodo iz stroja, nikoli ne sesa, itak da perem in peglam jst.K sreči sem sušilca dobla, drugače bi mogla še en štuk pa pol niže cunje hodit ubešat, kuha mi itak na ko pa že rečem da danes ne kuham, ke morm res počivat, če ne mi bo noga preč padla, pa naredi pečen krompir in kisle kumarice( pol itak jst ustanem da solato spucam pa operem) , posoda kjer je pekel krompir je pa še 3 dni na štedilniku točno tako kot v  nedeljo, ko je krompir iz nje spraznil, pokrovka na isterm mestu.... Itak če sem doma vidim kaj vse je za naredit in namesto da bi počivala začnem sam prah pobrisat, pa posesat, pa potem ugotoviš da je še v predalu vse zmetano, pa da se prstni odtisi poznajo na omarcah...Pa po petih urah dela, ugotovim da sem zmatrana, itak da me on prekine ko pride iz službe pa reče naj neham delat, da imam dovolj za danes, bom jutri naprej....

Sobica pa še vedno stoji, nič novega, sem oprala in speglala zložila v omare in mu zagrozila da če ne bo v neddeljo zvečer prebeljeno in kotne lajšte nazaj nataknjene, bom še to jst della v ponedeljek. Pa  posteljico bom postavila, pa ročke na pohištvu menjala, pa dekoracijo popala na stene, pa eno bom porisala....  Kar stoji vse. Pa sem mu včeraj rekla da če bi šla čez 14 dni rodit da to ni nič kriznega in nemogočega, pa pravi da bo bejbi mogu še mal počakat...hallo zdej bo pa on odločal kaj lahko čaka....

Včasih mi gre res na živce, ker je cvse bolj pomembno in touser posted image lahko počaka. Vedno mam filing da sva postavljeni na stranski tir.In kadar zmanjka časa, itak da prva stvar ki jo skensla je ...  Sej jst naj bi razumela pa to....

Joj čist bom zamorila...

Neposredna povezava do sporočila: 4580
15.5.2008 21:48:26   
Anonimen
Zgleda je konc Milkamanije user posted image

Mojca, to sem te hotla že prej vprašat - a ti kej sodeluješ pri kliničnih raziskavah?

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4581
15.5.2008 21:50:58   
*Mojca*
beybauser posted image user posted image user posted image

da te razveselim ti lahko dam cifro od mojega klima majstra. Vse je laufalo kot sva se zmenila, montiral je v enem dnevu, cena 820eur na 12 ali 24 obrokov, klima super dela. Cifro ti bom poslala na ZS.

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 4582
15.5.2008 21:51:24   
beyba
Bejbe predno greste rodit kar veliko čokolade za želez pojest, pol jo ne boste smele, ko boste dojile....  Tko da ne ne sme bit še konc milkomanije

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4583
15.5.2008 21:51:56   
*Mojca*
IZVIRNO SPOROČILO: AnjaPH

Mojca, to sem te hotla že prej vprašat - a ti kej sodeluješ pri kliničnih raziskavah?

Misliš kot poskusni zajček ali raziskovalec? Če misliš drugo pol ja, prvo pa ne user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4584
15.5.2008 21:52:00   
aleksandra silvija
Beyba-user posted image user posted image user posted image

Pa tudi ti svojega user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 4585
15.5.2008 21:53:02   
aleksandra silvija
čokolade za želez pojest, pol jo ne boste smele, ko boste dojile....
Ah, lahko, lahko-sem je pojedla velikooouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4586
15.5.2008 21:55:07   
beyba
kar ni mi hotl posta objavt pa tolk sem spet napisala...

Uglavenm mojči hvala za cifro, bom poklicala če pride predračun narest, pa kaj priporoča za stanovanje....

Didlina pa pomoje ni šla rodit, sam počiva danes....Čep se lahko odlušči že 6 tednov prej...

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 4587
15.5.2008 21:55:32   
Anonimen
Beyba, utopično je pričakovati hvaležnost za ves trud s pospravljanjem... 

Imam prijatelja, ki sicer živi sam, ampak umazano posodo ima tako dolgo v koritu, da potem opazuje kako se razvija plesen (in je sevede čist navdušen) user posted image  Ko mu je zmanjkalo čistih krožnikov, je (ne boš verjela) šel k mami za en teden user posted image

Kaj ti hočem povedat? To, da se on tud petino tolk ne sekira kakor se ti. Umiri se. Počivaj. Prah bo čez deset minut spet tam kjer je bil, prstni odtisi pa tudi user posted image

(odgovor članu beyba)
  Neposredna povezava do sporočila: 4588
15.5.2008 21:56:11   
beyba
aleksandra šivilja a pol si jo do zdej že na zalogo jedlauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 4589
15.5.2008 21:56:17   
alea01
bejba user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Ne vem, kaj naj ti rečem, ker sem preveč zmatrana in mi kolesca več ne delajo koker bi moglauser posted image . Voščila ti bom pa jutri, ko imaš RD, ne pa danes- če seveda ne pozabimuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4590
15.5.2008 21:56:30   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca*

Misliš kot poskusni zajček ali raziskovalec? Če misliš drugo pol ja, prvo pa ne user posted image

Kot raziskovalka ja lejo user posted image  Katero področje pa?

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4591
15.5.2008 21:57:50   
aleksandra silvija
aleksandra šivilja a pol si jo do zdej že na zalogo jedla

No, jauser posted image
2-krat= 2 otroka sem že dojila in med dojenjem se nisem "šparala" s čokoladouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4592
15.5.2008 21:58:02   
beyba
anja ph sam njemu ni treba ležat in počivat v taki packariji da bi ga motila, če ga pa preveč moti pa luč ugasne

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 4593
15.5.2008 21:58:09   
*Mojca*
Že ene 2 leti delam zlome ličnice...kako je najboljše operirat da ne poškoduješ enega živca,....

Zdaj pa iščem temo ta doktorat in je še vedno tema user posted image user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4594
15.5.2008 22:01:12   
beyba
full dobr če ni blo nobenih krčev zaradi čokolade...Jst sem se tut odločla da bom med dojenjem jedla vse, bom pa pazila na količino, da bom stvari dodajala postopoma pa po malem in ugotovila če bejbi škodijo, potem to spustiš.Ne bom pa ko ena znanka, ki med dojenjem ni jedla skori nobenega sadja, nekisano solato, nobene čokolade....Sam da ne bo napenjal malega, pa karnaprej je bil tečka ker ga je neki napenjal. Pomoje je bil zaradi vsega odpovedovanja še mal manj odporen

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 4595
15.5.2008 22:01:21   
Anonimen
Ja ma kaj si potem na maksilofacialni al na nevro?

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4596
15.5.2008 22:01:43   
alea01
a nya je pa kar zgasnila? Torej nič od spolauser posted image
l.daisy pa rojeva ali kaj?

Jaz bom pa tudi zbrisala, ker mi je user posted image  obljubil masažouser posted image . Aja, veste kako izgleda ta masaža? Se objameva in en drugega masira...... tak nekaj daš in nekaj dobišuser posted image . Bolje išta nego ništa

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 4597
15.5.2008 22:02:15   
*Mojca*

Ja ma kaj si potem na maksilofacialni al na nevro?

Prvo user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4598
15.5.2008 22:02:18   
beyba
Kam se je zdej zgubla i.daisy

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 4599
15.5.2008 22:04:09   
*Mojca*
Pravijo da gre v tretje rado: Jaz grem spat user posted image

Lahko noč!

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 4600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?