polma -> RE: Junijčice 2008- 3 del! (10.4.2008 11:44:10)
|
voziček quinny freestyle v BC...300 e posteljica Ikea Hermelin.............90 e jogi za posteljo ikea..................10 e nepremočljiva podloga za posteljo................5 e,2 kosa odeja Ikea...................................8 e preobleka za posteljo Barnslig, ikea..................10 e ( v kompletu rjuha, preobleka in 2 flanela odejci) preobleka za posteljo, lahko ista........................10 e rjuhi dodatni.,Ikea.......................5 e brisača s kapuco, ikea..................5 e krpice za brisanje, Ikea................3.5 e pleničke z vzorcem ikea-za foro....3.5 e banjica ikea...................................5 e blazina za dojenje Jane 3v1, BC..........60 e (ima preobleko in jo bom imela kasneje namesto ležalnika za [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] ) bombažne plenice Bambinomio.......100 e (en komplet plenic in 5 pokrivnih hlačk) lupinica maxi cosi............................120 e isofix podstavek..............................100 e oblačila sem nakupovala v H&M,Zara, Obaibi- vse razprodaje.......100 e previjalna podloga...navadna, še od prej Potem imam ogromno tetra plenic, tamale tetra za brisanje-še od prej kozmetika: krpice za 1kratno uporabo, vata, hladilno mazilo, trdo milo, bepanten, ribje matilo, mandljevo olje-lekarna in pa BC-imajo ogromne police in prodajalke obvladajo Kolk to do zdaj pride? Naj povem, da ne bom kupovala flašk, dudic, pumpic in tega-dokler/če mi ne zagusti pri dojenju. Od prvič imam namreč z dojenjem dobre izkušnje, dojila sem leto in pol.
|
|
|
|