Mam slabo vest... (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

mala Zala -> Mam slabo vest... (9.2.2005 12:02:25)

...

No, takole je blo. V petek sem si zaželela kofetka, pa sem poklicala prijateljico, če greva na en drink. Pa pravi, da je ful bolana, da ma začetek pljučnice. OK. Sva mal počvekali in se zmenili, da se vidiva, ko bo zdrava.

Midva sva prejšnjo nedeljo imela našo Zalo pri dežurnem s povišano T na 39,3. Hvalabogu ni šlo naprej, tako da smo po dveh dneh povišane T začeli rahlo smrkati in nosek se ji čisti še danes. Ampak res malo. Tako da se zelo bojiva, da bi kaj resnega fasala. Zato ne hodimo ven, ker je premrzlo. Sem rajši še en teden not, kot pa da mi resno zboli. Medtem je moja mami "prebolela" prehlad, je že dva dni boljša, pa vendar še ne pride k nam. Za vsak slučaj.

Mene pa kliče danes zjutraj ta prijateljica in me vpraša, če smo doma. Pa sem rekla da in potem sva malo čvekali. Sem ji povedala za Zalo in nalašč, da bi ja razumela med vrsticami, da ne želim, da pride (ker se mi je zdelo, da bi se rada oglasila), zaradi mamice in tudi to, da sem v soboto odpovedala obisk mojih sorodnikov iz LJ, pa čeprav so zdravi. Zihr je zihr, Zala še ni čisto zdrava.

Al me kliče čez pol ure, če se lahko oglasi. sem ji pa rekla, da bi raje videla, da ne. Mislim, da me je razumela, pa vendar imam malo slabo vest.

Kaj mislite ve, sem ravnala prav? Hudo mi je, ker se odkar ima ona kar zahtevno službo zelo malo vidiva, ampak...

Lep pozdravček:kuza:!

Anonimen -> Mam slabo vest... (9.2.2005 12:11:34)

Normalno, da si ravnala prav. Saj če je pametna in prava prijateljica, potem tudi ona razume in ti ni zamerila.

Anonimen -> Mam slabo vest... (9.2.2005 12:34:43)

Veš kaj bi jaz naredila? Še enkrat bi jo poklicala in vprašala, če je razumela? Ona ti bo to znala bolje povedati, kot me. Pa še vesela bo, če slučajno ni razumela, da ji boš povedala, da imaš slabo vest. Pa bo vse O.K.

mala Zala -> Mam slabo vest... (9.2.2005 12:45:34)

Maš prav, Splišni, tko bom naredila.

lp!

Vesna -> Mam slabo vest... (9.2.2005 13:05:43)

mene prijateljica vedno vpraša če sem zdrava,ne vedno ma v času ko bolj razsaja vse skupaj,to je prav,skrb za otroka je na prvem mestu

rore -> Mam slabo vest... (9.2.2005 14:40:30)

Ne imaj slabe vesti,najbolj pomemben je otrok

mammika -> Mam slabo vest... (9.2.2005 14:41:54)

Nimaš za kej met slabo vest...Tvoj otrok je daleč pred vsemi na prvem mestu tko da......
LP:sloncek:

KIRA -> Mam slabo vest... (9.2.2005 14:44:26)

zakaj bi imela slabo vest. tvoja prijateljica - če to je - te bo razumela, da ti je otrok najpomemnejši, še sploh če je bolan. čisto prav si naredila. 9nebesa

mala Zala -> Mam slabo vest... (9.2.2005 14:44:39)

Ma ja, saj niti drugače ne razmišljam. Ampak morda malo pretiravam s skrbjo, da ne bi zbolela. Pa vendar...!!!

Hvala za tolažbo, punce, saj vem, da sem prav ravnala. Tako mi pač narekuje vest.

LP:kuza:!

Grascakinja -> Mam slabo vest... (9.2.2005 15:02:41)

Nič ne pretiravaš. In ne imej slabe vesti - pljučnica ni kar tako, sploh za majhnega otroka. Prepričana sem, da se pa tudi prijateljica ne bi hotela nalest česa od tvoje pikice.
Zdravje tvopjega otroka je na prvem mestu. In verjetno nimaš želje po pedenanju obiskov, ampak raje skrbiš za hčerkico.
Mislim, da tvoja prijateljica razume, lahko pa narediš, kar je rekla Splišni, pa bo še lepše izpadlo.

Jaz sem noseča - pa če pride kdo bolan na obisk, se kar opravičim in grem v drugo sobo. Včasih malo čudno gledajo, meni pa ni vseeno - oni lahko jejo zdravila, jaz ne morem. Zdajle prebolevam virozo, pa tudi zavrnem obiske. Nisem zdrava - kako naj jih pa bolana strežem in pedenam?

Vsi moramo biti uvidevni - ta bolani in ta zdravi.

Lenny -> Mam slabo vest... (9.2.2005 15:05:43)

Pred mano so ti v bistvu že vse dobro povedale. Tudi mene so eni čudno gledali, vendar sem vztrajala, da bolani oziroma delno ozdravljeni okoli malega otroka nimajo kaj iskati. Počasi so se navadili in zdaj v naprej povedo, če kdo ni čisto O.K.
Prijateljica bo zagotovo razumela.
Lp

kimi -> Mam slabo vest... (9.2.2005 16:45:57)

Na srečo moje bolne prijateljice ne hodijo naokoli...je pša ena prišla zdrava ko je bil moj sonček zelo bolan. Sem bila zelo vesela njenega obiska me ne moti če pridejo le da so zdrave

mala Zala -> Mam slabo vest... (23.2.2005 13:49:42)

Punce, a lahko verjamete, da od moje "prijateljice" ni ne duha ne sluha? In to kljub temu, da sem ji še tisti dan zvečer poslala sms in ji lepo razložila situacijo. Sploh ne vem ali naj :(( al kaj... (poklicala pa je nisem, ker prej, ko je bila še ustrezna ura nisem utegnila, potem je bilo prepozno, zato sms).

Toliko o razumevajočih ljudeh...

Anonimen -> Mam slabo vest... (23.2.2005 13:52:21)

To pa je prijateljica in pol. Brez skrbi, ko bo imela svoje otroke, bo že razumela, da je najpomembnejše zdravje otroka, potem pa vse ostalo. Ampak je pa res smotana!

mala Zala -> Mam slabo vest... (23.2.2005 14:05:42)

Smotana na kubik!!!! Saj sploh ne morem verjet! Sem še kar mislila, da morda nima časa al pa ne vem kaj (sam, da sem si jo opravičevala), ampak mislim, da bi si pa vsaj tolk časa pa lahk vzela, da bi mi vsaj en cahn dala, a ne?

tjaga -> Mam slabo vest... (23.2.2005 14:17:00)

Mala Zala, ti se kar nič ne sekiraj. Ja, občutek res ni prijeten, razmišljaj pa tako, da ti zamera pomeni manj kot bolan otrok. Prijateljica pa naj nekam gre, če ne zna razumeti.
Aja, če ti je pa še do kave, jo pa lahko tukaj spiješ. Evo že tankam :kava: .

Tjaga
:kava::kuza::kava::kuza:

Stran: [1]