Kar iz hladilnika? (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Uvajanje goste hrane

Sporočilo

Anonimen -> Kar iz hladilnika? (9.2.2005 11:32:18)

Ali date svojim malčkov jogurt, skuto, puding... kar iz hladilnika? :zmeden2:
JAz ponavadi zvečer postavim jogurt ali skuto na pult. Če pozabim, pa takoj zjutraj, da mali okrog 10 je jogurt ali skuto, ki je bil "ogret" zunaj hladilnika na sobni temperaturi.
Se tudi vam zdi takoj iz hladilnika v usta premrzlo?

KIRA -> Kar iz hladilnika? (9.2.2005 11:33:24)

po mojem je prehladno. se prehladi v trebušček, če ni vajen. jaz bi vsaj 1/2 ure pustila na sobni temperaturi.

Lp

lutka -> Kar iz hladilnika? (9.2.2005 11:34:40)

Tudi jaz dam stvari prej iz hladilnika,da se ogrejejo na sobno temperaturo.Se mi zdi ,da je takoj iz hladilnika za naše:duda:premrzlo
lp:kuza::kuza:

darjatimci -> Kar iz hladilnika? (9.2.2005 11:39:18)

Obvezno prej iz hladilnika,še poleti zdaj pa sploh,ko bi lahko hladilnike kar zaprle,ko je zunaj brrr.

al1* -> Kar iz hladilnika? (9.2.2005 12:19:55)

Vedno direktno iz hladilnika. In to že od kar sta začela jesti "pravo" hrano. Tudi sok ali mleko jima dam za pit mrzlo iz hladilnika. Toplega mleka sploh ne marata.

Stara sta pa 6 :roza: in 2,5:modri: leti.

Po mojem je odvisno od tega, kako so navajeni.

LP

Anonimen -> Kar iz hladilnika? (9.2.2005 12:43:13)

Mi tudi že skozi direktno iz hladilnika. Po navadi ni bilo niti časa, ko se je Tibor sprdnil, kaj bi jedel. Pa smo poskusili in ni bilo nikoli problema.

Anonimen -> Kar iz hladilnika? (9.2.2005 12:44:04)

Samo ne mu zdaj kar takoj dati, če mu do zdaj nisi. Poskušaj postopoma čimbolj hladno dajati.

Lenny -> Kar iz hladilnika? (9.2.2005 14:51:06)

Pri nas je enaka praksa kot je že napisala Splišni. Je pa res, da hladilnik ni nikoli nastavljen na ful, ampak tam nekje v prvi polovici.

Anonimen -> Kar iz hladilnika? (9.2.2005 15:05:26)

Mi navadno tudi kar iz hladilnika.

mehurčica -> Kar iz hladilnika? (9.2.2005 15:29:08)

Ponavadi kar iz hladilnika. Sicer pa ne je ne vem kako dosti jogurtov in skut. Mleko pa pije samo zvečer-pogreto in ponoči ali zgodaj zjutraj-"ogreto"na sobni temperaturi.
Sadnih kašic(tu in tam še kakšno kupim)pa ne shranjujemo v hladilniku.

puri -> Kar iz hladilnika? (9.2.2005 16:25:07)

Jaz dam tut kar direkt iz hladilnika:)

BokiMB -> Kar iz hladilnika? (10.2.2005 14:10:29)

Najprej dam jogurt v posodico z vročo vodo, malo počakam, da se ogreje, in premešam. Šele nato je.

Že od malega ni maral jedi, ki so imele sobno temperaturo, na "direkt iz hladilnika" pa raje sploh ne pomislim.

Stran: [1]