|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   maternični vrat
9.2.2005 11:30:49   
cmokec
ojla,
ker ste fletke vsevedke, vas prosim za odgovor na moje vprašanje:

In sicer. Pred vsako M, si preverjam maternični vrat (MV), če se je kaj spremenil, da bi imela znak za nosečko. Opazila sem, da sem mi maternica zelo "vrti", saj imam MV enkra čisto spredaj, družič čisto zadaj v hrbtu, kar ima za posledico bolećine v križu. Lega se spremeni tudi do 3x v mesecu. Zanima me, če je to normalno in če to vpliva na zanositev?

za odgovore hvala, hvala, hvala

cmokec
Neposredna povezava do sporočila: 1
   maternični vrat
9.2.2005 11:51:43   
anadejka
Uffff cmokec tuki pa jest odpovem.Nimam pojma!Upam da se bo našla katera punca ki ti bo znala odgovoriti.

Ampak dej povej.Kako si to preverjaš?Kok globok morš potipat.Kakšen je občutek,oz.oblika?
Sej sm mogoče mal butasta izpadla zdej,sam res nimam pojma:ups:.

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   maternični vrat
9.2.2005 12:02:25   
baguSka
Jst samo to vem, da je med nosečnostjo mat.vrat na otip
trd drugače pa ne. Lega pa mislm da nima veze..:zmeden2:

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   maternični vrat
9.2.2005 12:05:49   
Skye
jaz vem toliko, da je maternični vrat v času M in O mehek in nizko ležeč, po O pa postane trd in se dvigne in tak ostane tud v primeru nosečnosti.

Napake niso izključene;)

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   maternični vrat
9.2.2005 12:52:25   
Pia73
cmokec težko vprašanje si nam postavila. Ampak kolikor jaz vem, se mi zdi, da se maternica ne more vrteti,... :zmeden: Ker za to pa imamo nekatere ženske npr. nazaj ležečo maternico (kot npr. jaz), če bi se maternica vrtela ne bi tako poimenovali njene lege. Pa še nekaj je, veš, notranji organi se ne morejo kar tako vrteti. Ko sem bila v bolnici se je enki najstnici cista (velika cm ali 2 cm) vrtela okoli svoje osi in ji je to povzročalo take bolečine, da je v teh trenutkih zgubljala zavest,... maternica pa je večja, tako da jaz ne verjamem, da se vrti,...

Vprašaj še dr. Pušenjaka,...

Aja, še to, jaz imam nazaj nagnjeno maternico in to tako, da je npr. kontrast na HSG-ju sploh ni desegel, pa to dokazano ni vplivalo na zanositev,...

Pa srečno,... :rozica:

Saj ne vem, če sem ti kaj pomagala, poskusila pa sem,... :zmeden2::zmeden2::zmeden2:

Lp Pia73

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   maternični vrat
9.2.2005 13:31:52   
ElaM
Se strinjam s Pio73, maternica se pomoje ne vrti:ups:, maternični vrat pa se med ciklusom spreminja definitivno.
LP!

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   maternični vrat
9.2.2005 13:46:02   
cmokec
Ja, ste imele prov. :bravo::bravo: Sem se samo slabo izrazila. :zmeden:MV se mi pomika. Za posledico me pa res tako v križu boli. Očitno je to normalno. Bom mogla lovit O in MV. :)-:)-Kdo bi vse to zadel naenkrat. ;)

Hvala za odgovore. :rozica::rozica::rozica::rozica:

cmokec

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?