|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   voziček foppapedretti
8.4.2008 14:23:10   
crvicek
Prejšnji teden sem v Italiji v trgovini Foppapedretti kupovala poročno darilo in sem opazila, da proizvajajo tudi izredno lepe otroške vozičke.

Ker jih nisem še nikjer zasledila, me zanima če ga katera že ima in ali je zadovoljna z nim?

Jaz sem se zaljubila v belega ( slika v desnem kotu na priloženi strani) in tudi cena se mi je zdela kar vredu za cel komplet (voziček+košara+lupinica+torba) cca 730 eur.

vse informacije so dobrodošle

http://www.foppapedretti.it/index.php?option=com_content&task=section&id=7&Itemid=659
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: voziček foppapedretti
8.4.2008 14:36:10   
CatJa
Ne poznam. Zgleda solidno, vendar ti belega ne bi priporočala. Čeprav je lušn.

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.4.2008 14:42:03   
vesna.com
Voziček mi je všeč in tudi barva mislim da ne bi smela bit problem,saj se zdaj ti materiali lepo čistijo.Cena mi pa ni tolk všečuser posted image

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.4.2008 15:03:49   
gaya24
Lep voziček in dokaj solidna cena. Le za lupinico bi se jaz pozanimala kako se je obnesla na testih, ker to mi je najbolj pomembno.

(odgovor članu vesna.com)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.4.2008 17:57:59   
*tajda*
lep vozičekuser posted image

(odgovor članu gaya24)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.4.2008 19:51:30   
skuštrana
Tukaj pri nas ima kar dosti punc tele vozeke(bližina Italije pačuser posted image ) in so zadovoljne. Če ti je všeč ga nabavi, so kvalitetniuser posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu *tajda*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
8.4.2008 20:37:28   
mayci
Jaz sem ga ravno pred kakšnim tednom "odkrila" na netu in mi je tudi zelo všeč.user posted image  Ga pa tukaj v Ljubljani še nisem opazila. 

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 7
8.4.2008 21:16:53   
soraia
Mislim, da so tile vozički zelo kvalitetni, vsaj tako zgledajo. Če ti je všeč, ga kar nabavi.

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 8
8.4.2008 21:18:15   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: crvicek

Jaz sem se zaljubila v belega

Uauuu, dobro izgleda user posted image .

Samo poglej, kako je s pralnostjo tkanine, ce gre v pralni stroj.

(odgovor članu crvicek)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
9.4.2008 13:03:32   
NK

Prejšnji teden sem v Italiji v trgovini Foppapedretti kupovala poročno darilo in sem opazila, da proizvajajo tudi izredno lepe otroške vozičke.

Ker jih nisem še nikjer zasledila, me zanima če ga katera že ima in ali je zadovoljna z nim?

Jaz sem se zaljubila v belega ( slika v desnem kotu na priloženi strani) in tudi cena se mi je zdela kar vredu za cel komplet (voziček+košara+lupinica+torba) cca 730 eur.

vse informacije so dobrodošle

http://www.foppapedretti.it/index.php?option=com_content&task=section&id=7&Itemid=659

kje pa je ta trgovina v italiji?
pa kje so še kakšne trgovine v italije z otroško ponudbo predvsem z vozički???

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 10
9.4.2008 13:09:56   
soncece24
Dimensioni imballo in cm
H 82 | P 72 | L 98 | V-m3 0,579 | Peso: 32,8 kg - a je to teža user posted image

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu NK)
Neposredna povezava do sporočila: 11
9.4.2008 13:37:21   
crvicek
sončece 24, to je teža celega kompleta v embalaži, sam športni del je težek 13 kg

(odgovor članu soncece24)
Neposredna povezava do sporočila: 12
9.4.2008 13:47:35   
crvicek
nk,

v italiji je dosti trgovin z otroškimi vozički, ma kot sem prebrala tu gor niso vsi ugodnejši v italiji. Punce večkrat omenjajo trgovino v Molfankonu Tutto per il bambino, v kateri sem že bila ko je bila prijateljica noseča in je res full založena. Cene pa kot sem takrat zasledila so ugodnejše za vozičke, ki imajo na zalogi.

Foppapedretti pa je pri nas na primorskem kar poznana znamka za, nisem pa do prejšnjega tedna vedela da izdelujejo tudi vozičke. Samo v Trstu vem za 3 trgovine Foppapedretti, saj ko sem se jaz poročila sem si izbrala za darilo leseno likalno mizo in stojalo za sušenje perila in sem zelooo zadovoljna s kvaliteto in uporabnostjo, saj se miniaturno zloži in lahko skriješ v vsak kot.

Sama sklepam, da je tudi voziček kvaliteten, samo bi rada tudi kakšno mnenje tistih, ki ga že uporabljajo.

Neposredna povezava do sporočila: 13
9.4.2008 17:27:08   
soncece24

sončece 24, to je teža celega kompleta v embalaži, sam športni del je težek 13 kg

aha,ok. ker me je skor kap. je pa lep voz drugače. user posted image

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 14
9.4.2008 20:21:23   
petrcamg
Ful lušten voziček- mal me spominja na Muro 3user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 15
9.4.2008 21:17:55   
Soncnica Sandra ***
Voziček mi je všeč, cena pa ne!!!
Jaz sem dala za PP tudi komplet z vsem 420€

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu petrcamg)
Neposredna povezava do sporočila: 16
10.4.2008 19:30:24   
emma.M
A lahko vprašam kje je ta trgovina s temi vozički?
Tudi meni je zelo všeč,ampak cene pa ne najdem?user posted image
Mi lahko še poveste kje najdem ceno?
Hvala

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 17
10.4.2008 20:19:04   
crvicek
emma.M,

na spletni strani od Foppapedretti so naštete tudi vse njihove trgovine po regijah, vendar samo za Italijo in tudi stran mislim da je samo v italijanščini. Jaz sem blizu Trsta, tako da sem že obiskala  njihove  trgovine z  opremo za dom, v otroški pa sem bila zadnjič s kolegico prvič in sem ugotovila kako lepe stvari imajo tudi za user posted image .  Jaz sicer še nisem noseča, z možem sva začela šele delati na user posted image , je pa user posted image moja najboljša prijateljica, tako da jo z veseljem spremljam po otroških trgovinah ko njen dragi ne more in si tako nabiram informacije.

Spodaj ti prilagam njihovo spletno trgovino s cenami, cene so pa res take, saj sem jaz že kupila ena dva kosa za dom in sem primerjala cene v spletni trgovini in so bile iste. Občasno imajo kake akcije, ponavadi ko pridejo ven novi programi, tako da če spremljaš, se takrat full splača kupit.

Če te še kaj zanima in če rabiš prevod, ti kar vprašaj, ti bom z veseljem pomagala.

http://www.bimbomarket.it/producer.asp?absolutepage=8&Id=18&lingua=it

(odgovor članu emma.M)
Neposredna povezava do sporočila: 18
10.4.2008 21:20:44   
emma.M
Hvala Črviček,

v maju pridem na na obalo za par dni.Te dni dem se odličila,da poiščem otroške trgovine po Ita.,je pa problem,da na štajerskem ne govorimo ita.Hvala za tvojo pomoč,želim ti,da boš čimprejuser posted image in veselo nakupovala tudi za svojegauser posted image

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 19
17.4.2008 13:24:33   
soraia
Mislim, da je celoten komplet v trgovini Tutto per il bambino v monfalconu nekaj pod 700€, nisem pa sigurna.

(odgovor članu emma.M)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?