rose -> zaostaja v razvoju (8.4.2008 13:38:26)
|
Me smo bile pred 14 dnevi v razvojni ambulanti. tam so jo pregledali in ugotovili, da zaostaja v razvoju. pokazali so nama par vaj in to je to. ker smo že z večjo hodile v razvojno, naj bi vse znale [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Problem je, ker ima čisto druge fore. Stara bo naslednji teden 9 mesecev in sedi sama, sicer z ukrivljeno hrbtenico. že prej sva se učile pravilno sedeti in ji je že kar šlo. temu sve sedaj dodale še vaje, ko gre na vse štiri, ko se na kolenih dviga in od takrat je samo slabše. hrbtenico ima čisto ukrivljeno, pri vsaki vaji se joka in zateguje. tudi sedet hoče kar po svoje, noge stegne daleč pred sabo in jih zategne. pa jo probam motivirat na vse načine. pa tudi na trebuščku noče bit, na rokicah. no dons je upalilo, da je za dve sekunde se dvignila na roke. juhu. in sploh ne vem kaj naj. vsak pravi delaj vaje, motiviraj,... kako???? pa ne morem jo na silo, če je vsa zategnjena. tist jok me še najmanj moti, čeprav je hudo, apmak sem že imuna postala nanj. imate kak nasvet?
|
|
|
|