|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 3. krog
11.4.2008 14:26:52   
lemavrica
Naila jaz bi tud rada Lan-a vidla user posted image

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 526
11.4.2008 14:28:52   
surya
IZVIRNO SPOROČILO: tianna

IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

Jaz bi mu dala joško. Mogoče pa res sploh ni lačen. Moj je prej pojedel celih 200ml, pa sem mu zdaj vseeno dala joško, da se vsaj odžeja, glede na to, da ne pije nič.

a Enej pa spije kr precej vode na dan-zato ima vsake 3 ure čist polne plenico lulanja, da ne govorimo kaka je zjutraj po 12 urahuser posted image

Kako mu daješ pit?

Moj tudi dolgo nič ni pil. Pol sem pogruntala, da pije edino topel sok od jabolčnega kompota user posted image . Mu pa zdej malo solim GH in mi je začel tudi čaj pit, seveda topel.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 527
11.4.2008 14:29:41   
surya
Tianna, še bom mogla vadit citirat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu surya)
Neposredna povezava do sporočila: 528
11.4.2008 14:29:41   
Naty 76
Sandra jaz mislim da bo dobil Enej naslednji zobek. Žan je imel prav tako temno rdečo oteklino. Najprej se je zobek videl, potem pa je zaradi otekline izginil. Mislim, da je na pohodu četrti.
Pestro bo, ko jih bo dobila Tia. Vidi se, da jo močno srbijo dlesni, vse bi stlačila v usta kar dob in slina teče v potokih.

Saj vem, če hujšega ne bo treba preživet kot odstranitev mandljev bomo lahko samo srečni. ko berem kakšne težave imajo nekatere mamice z malčki in njihovim zdravjem bi se kar zjokala.

Upam, da kmalu posije sonce in bodo vsi malčki zdravi.

Jezik ljubezni je v očeh.

Jan - 22.12.2003
Tia & Žan - 8.8.2007

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 529
11.4.2008 14:29:43   
Anonimen
Na stekleničko?? Kako? Moj ni šans, da bi pil po steklenički; magični lonček tudi ne - grize ustnik. user posted image  

(odgovor članu surya)
  Neposredna povezava do sporočila: 530
11.4.2008 14:30:02   
NalLa
IZVIRNO SPOROČILO: lemavrica

Sm že hotla dat slikce na rr, pa je moj dragi ful proti, zarad vseh teh pedofilov in tega. Ti pa pošljem na mail, če hočešuser posted image

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 531
11.4.2008 14:30:52   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: surya

Tianna, še bom mogla vadit citirat user posted image user posted image user posted image

Res je. user posted image

Vaja dela mojstra. user posted image

PS: Piši izven kvadrata "quote".

(odgovor članu surya)
  Neposredna povezava do sporočila: 532
11.4.2008 14:31:23   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: NalLa

Sm že hotla dat slikce na rr, pa je moj dragi ful proti, zarad vseh teh pedofilov in tega. Ti pa pošljem na mail, če hočešuser posted image

Kaj pa meni?? user posted image

(odgovor članu NalLa)
  Neposredna povezava do sporočila: 533
11.4.2008 14:31:30   
helenav
NaiLa ja meni se je tudi kar kak mesec,če ne dva zbujala ob polnoči in je dobila samo čajček..to pa zato, ker ko semjo še dojila, sem ugotovila da takrat ni lačna..da popije res zelo malo. Tako sem začela zčajčkomin je kar rablo, da se je nehala zbujat..je pa tudi meni takoj zaspala nazaj. naredila dva požirka kar iz postelje in zaspala nazaj. No sedaj je spustila in ob 3 zjutraj jemo iz obeh jošk.

"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek

http://miskula.myminicity.com/
http://miskula.myminicity.com/ind/
http://miskula.myminicity.com/tra/

Neposredna povezava do sporočila: 534
11.4.2008 14:31:40   
surya

Na stekleničko?? Kako? Moj ni šans, da bi pil po steklenički; magični lonček tudi ne - grize ustnik. user posted image  

Ja, na stekleničko. Pa mu daš toplega kot je mleko?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 535
11.4.2008 14:32:02   
NalLa

probaj z žličko, men tud tko mejčkeno pije, samo ne velik. Pa iz njegovega navadnega lončka tud malo pije, ampak se mormo it pol preoblečt. Magični lonček pa tud pri nas bolj počiva.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 536
11.4.2008 14:33:06   
NalLa
tianna pošljem tud tebi

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 537
11.4.2008 14:34:23   
NalLa
ga grem najprej uspavat, pa pol pošljem slikce

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 538
11.4.2008 14:34:56   
helenav
Ja na stekleničko lepo pije, ampak samo čaj...parkrat sem ji provalamlekodat,pani šans..je bilo enega dretja...into me ful skrbi....kaj bom čez par mesecev,ko ne bom več dojila , mleka bo mogla še pit?hmm
Kja tebi ti pije mleko iz stekleničke?

"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek

http://miskula.myminicity.com/
http://miskula.myminicity.com/ind/
http://miskula.myminicity.com/tra/

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 539
11.4.2008 14:35:35   
lemavrica
Maš ZS

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 540
11.4.2008 14:35:48   
nana 27
Ribica, luštna sta user posted image  Od kdaj pa ima starejši astmo? Jaz se tega tako bojim, ker smo že imamo alergijo. Naty, user posted image user posted image user posted image user posted image  Guppy, user posted image user posted image user posted image  super se držita mala M&M user posted image  Helena, veš to s spanjem sem mislila, da je otrok tak hmmm..zaspan, neodziven, mlahav..  Sandra, poskušam si predstavljat Enejevo dlesen user posted image  Kakšen pa je izrastek? Bel? Kaj pa drugod po ustih? Se več slini? Je ritka OK - kaj vneta? Lahko, da je zobek, kar bi bilo glede na prebujanje, razpoloženje najbolj verjetno. Lahko bi bile pa glivice, če je po ustih še več belih pikic. Si opazila še kaj drugega? Kako kaka? Vsem bubančkom želim hitro okrevanje, mamicam pa S O N C E in to čim prej user posted image

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 541
11.4.2008 14:37:20   
sandra85
user posted image Enej je pojedel celo kosilo (220ml) ali res takrat še ni bil lačen, ali pa se je predaluser posted image ampak je pridno papcal-upam da bo jutri spet priden...

Naty Enej nima še nobenega zobka...sam on ima otečeno na trojkahuser posted image tko da po moje niso zobki-ima pa na obeh straneh isto...mogoče ima to od vedno, pa še nisem opazilauser posted image sam dvomim!

samo da Enej zaspi-bom prpopala slikico, kaj je zakon-iz česa Enej pije

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 542
11.4.2008 14:38:51   
nana 27
NaILa, upam, da bo vse OK in da boš lahko napotnico vrgal stran user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 543
11.4.2008 14:47:36   
NalLa
nana27, po mojem si se zmotila, ker nimam nobene napotnice. Najbrž jo ima katera druga

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 544
11.4.2008 14:53:06   
nana 27
NaILa, oprosti..zamešala sem user posted image  Mislila sem na septembrko z nickom Taček.

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 545
11.4.2008 15:03:10   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: nana 27

Sandra, poskušam si predstavljat Enejevo dlesen user posted image  Kakšen pa je izrastek? Bel? Kaj pa drugod po ustih? Se več slini? Je ritka OK - kaj vneta? Lahko, da je zobek, kar bi bilo glede na prebujanje, razpoloženje najbolj verjetno. Lahko bi bile pa glivice, če je po ustih še več belih pikic. Si opazila še kaj drugega? Kako kaka?

kaka normalno, nima nobenih pikic v ustih, rahlo belo črtico ima na enki (sicer tudi nisem sploh sigurna če je črtica, ker se fulll slabo vidi) ritke nima vnete,....tečen pa je kot user posted image
sem zdaj klicala P (eno drugo, ker je moja delala zjutraj) in je rekla, da si je verjetno kej v usta tlačil in poškodoval-ker sem še 1x pogledala malo boljše 8kolkor mi je pustil) in ima desno stran bolj otečeno. prejle je bil v stajici in je kr naenkrat ful žajokal-mogoče pa si je res z kako igračko poškodovaluser posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 546
11.4.2008 15:12:04   
NalLa
lemavrica in tianna slikce so poslane

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 547
11.4.2008 15:13:59   
lemavrica
Naila iiiiiiiiiiiiiiiiiiii kolk je lep user posted image , pa kake učke

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 548
11.4.2008 15:22:21   
ana b
Lemavrica: fth je bila v redu, je lepo sodeloval in bil pohvaljen. Tudi parkplac sem dobila v sosednji ulici, pa ni bilo predaleč.

Sirenaaaaaaaaaaaa

Neposredna povezava do sporočila: 549
11.4.2008 15:22:28   
NalLa

Naila iiiiiiiiiiiiiiiiiiii kolk je lep user posted image , pa kake učke

hvala, se kar topim ko ga kakšen pohvali

Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......