taček -> RE: septembrke 3. krog (8.4.2008 14:45:32)
|
Hojla pupe! Da se vam še jst javim po dolgem času! Saj berem vas redno vsak dan, vendar se nekako ne opogumim za pisanje! Zelo prav mi pa pridejo vaši nasveti in recepti, ter linki,... Zato 10000x hvala za vse! Glede GH je tudi pri nas znanstvena fantastika, oz. sem ugotovila, da bi malček jedel samo Fruteke, Keksolino in Frutolino! Vse ostalo kar pripravim sama noče jesti! Se pa vsak dan potrudim in skuham nekaj. Od polente, špinače, pireja, banane, jabolke-ma nič noče! Sem ga danes hotla prelisičit, ker je včeraj jedel frutek-banana, jabolka, riž in sem mu danes pripravila isto, samo domače, vendar ni hotel jesti, tako, da je spet dobil Frutek![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] No ampak se tolažim s tem, da vsaj to je! Drugače se še pa dojiva! Mleka imam še vedno preveč! Brez plenice v modrcu si sploh ne predstavljam dneva! Me prav zanima kako bom šla na poroko v začetku maja, ker mi mleko kar teče! Je pa trenutno malček buban! Full kašlja in iz noseka mu teče in sploh nima apetita! Včeraj bi mogla imet posvetovalnico, pa sem klicala, da naju ne bo (da ne bi še koga drugega okužili), tako, da mer zate Sandra še nimam! Ti jih pa javim 21.4. ko imava posvetovalnico in bo takrat 7 mesecev! Zobekov še nimamo se pa pošteno slini. Spimo tudi ne celo noč(no 1-2x se doji), zaspi pa sam! LP Taček
|
|
|
|