|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 3. krog
10.4.2008 20:46:41   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: helenav

sandra kaj sem sedaj vidla user posted image

toj enej že stoji??? na avatarju..če ja pol pa user posted image user posted image user posted image

jauser posted image
sej sem že pred 1 tednom pisala o temuser posted image

Lilly pejdi z miško na moje ime-tam imam 2 slikiuser posted image

Enej mi noče zaspatuser posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 426
10.4.2008 21:04:23   
Lilly_21
sandra bravo za vašega enejauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zdej pa hitr povej kako si tja ticker spravla?user posted image

Moja sončka:
Patricija 4.6.2006
Teodor 8.9.2008

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 427
10.4.2008 21:09:41   
Rožica*
Lily eno stran nazaj je ena razlagala.
Greš na moja ringaraja, moj profil,.........
Si izdelaš ticker na eni od strani in kopiraš link.

(odgovor članu Lilly_21)
Neposredna povezava do sporočila: 428
10.4.2008 21:12:55   
ana b
Večer!
Naš je pa zaspal in se tudi že prvič zbudil user posted image , upam, da ne bo potek noči takšen, ker me bo pobralo. Sem zaradi nespanja že čisto zmešana. Danes sem šla v vrtec po tavelikega brez ključev, mobitela in denarnice, kar po domače pomeni, da sem se ven zaklenila in nisem imela niti telefona, da bi poklicala moža. Sem pa bila vesela za user posted image  inovativnost in ključavnico na prstni odtis, ki pa seveda ni delala. Potem sem šla k sosedovim zvonit in fehtat telefon, da sem poklicala moža in mu zatežila, naj pride iz šihta prej kot ob 6h (ura je bil 3).
Po tem klicu, sem šla spet poskušat čudežno ključavnico in verjele ali ne, vrata so se odprla user posted image user posted image . Bog ve, kaj so si sosedje mislili.

Sem pa danes med pregledovanjem albumov ugotovila, da ima naš Matic najmanj las, ima samo malo puhka. No pa saj Nejc je bil pri 6 mesecih še čisto plešast, zdaj pa ima tako goste lase in tako hitro mu rastejo, da moramo na 2-3 mesece k frizerju user posted image .

Moram pa malo pohvalit mojega imobilneža, ker se je začel obračat iz hrbta na trebuh in nazaj.
GH: ne gre user posted image .
user posted image Ali je možno, da mu je 70g dovolj za cel obrok? Včeraj je pojedel pol frutka-tamalega, pa je zdržalo 3 ure user posted image .

Vsem, ki ste bolni:user posted image user posted image

Lahko noč

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 429
10.4.2008 21:21:10   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

glede tickerja pod imenom, pa pejdi na to stran:

http://tickers.baby-gaga.com/birthday.php
ali to:
http://lilypie.com/

pa si ustvari ticker. pol kopiraj kodo in jo prilepi na svoj profil pod dodatni opis
upam da si razumela-no probajuser posted image

evo Lilly, sem glih prej anneli razlagalauser posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 430
10.4.2008 21:25:46   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: ana b

user posted image Ali je možno, da mu je 70g dovolj za cel obrok? Včeraj je pojedel pol frutka-tamalega, pa je zdržalo 3 ure user posted image .

če je zdržal 3 ure, pol mu je bilo očitno dovoljuser posted image eni potrebujejo manj eni več očitnouser posted image
vdiš, da Leon od jst poje več kot 300ml na obrok, nekateri pojejo vedno okrog 140ml, enej mi poje okvirno 200ml......

še zdaj mi noče zaspatuser posted image user posted image user posted image
je zaspan, pa se premetava in po malem jamra, kot da revček nebi mogel zaspatuser posted image

jacklyn vidim da si onlineuser posted image kako ste???

< Sporočilo je popravil sandra85 -- 10.4.2008 21:26:25 >

(odgovor članu ana b)
Neposredna povezava do sporočila: 431
10.4.2008 21:26:13   
annie
Večer,

Nik spi, jaz pa se mu bom tudi kmalu pridružila. Sem danes čist zmatrana, ker Nik čez dan skoraj ni nič spal user posted image . Pa ne zato, ker ni hotel, ampak naši sosedje v bloku si nekaj renovirajo in je bil cel dan takšen hrup, za pop****user posted image . Tak sem bila jezna, ker Nik niti malo ni mogel spat, saj se je hrup ravno najboj v spalnici slišal user posted image user posted image . Ko je že skoraj zaspal, je spet začelo glasno vrtat, ropotat in ga je seveda takoj zbudilo, v dnevni pa mi več noče zaspat user posted image Ven pa tudi nisva mogla, ker je spet ful pihalo, čeprav je sonček kar fajn sijal user posted image Upam, da sosedje jutri več ne bodo rogovilili, kar pa dvomim..

Anab lahko, da mu je 70g res dovolj, saj naš včasih tudi zelo malo poje in je šele čez dobre 3 h lačenuser posted image Ah, boš videla, da se mu bo enkrat samo odprlo, nič se ne sekirat...user posted image

Tak punce, lahko noč želim...grem se k user posted image pridružit.

(odgovor članu ana b)
Neposredna povezava do sporočila: 432
10.4.2008 21:47:36   
Naty 76
Se še jaz oglasim preden grem spat. NFT smo preživeli, z malo manj joka kot zadnjič. Tudi slikali smo se.
Tako ju je zanimalo vse okoli v studiu, da ju je komaj slikala. Upam, da niso preveč zahtevni glede standardov slik za osebne. Pustimo se presenetit.

Žan je spal in jedel zraven, pa ne po flaški, po žlici. Kaj vse nam ne uspe. No, ampak to je bilo že ob 19ih.
Sandra Enej pa je res frajer. Bo tudi hitro shodil. user posted image

Anab malčki pojejo zelo različno. Očitno mu je dovolj. Spomnim se da je Jan pojedel kot dojenček polovico manj kot isto stari fantiček od kolegice pa v teži med njima ni bilo dosti razlike. Jaz sem npr opazila da mojadva pojesta npr 300ml kašice, ki jo sama pripravim, če pa jima dam Frutek pa imata oba dosti 190g.
Zanimivo ne. Jaz jima v glavnem vse pripravljam sama. Če smo do sedaj pojedli 5 frutkov smo jih pa veliko.

S taščo sva se zmenili za varstvo. Prav vesela sem. Zima bo šla skozi, rezervacije ne bo treba plačevat,..

Dragi je doma. Se greva zmenit še za morje, kam, kdaj,....

Nočko vsem.

Jezik ljubezni je v očeh.

Jan - 22.12.2003
Tia & Žan - 8.8.2007

(odgovor članu annie)
Neposredna povezava do sporočila: 433
10.4.2008 21:54:48   
lemavrica
Ana b user posted image  za obrat. Naš se iz trebuha na hrbet še ne zna obrnituser posted image , je pa odkril rotiranje okoli osi, zaenkrat samo v eno stran ampak je to ful napredek. Če je zdržal 3h po 70g je to pol čist ok, že ni bil bolj lačen.

Midva sva šla popoldne spat, to user posted image  vreme, je tako dol tiščalo da sem bila čist fuč.
Upam da jutri ne bo deževalo ker moram na ZZZS potrdit recept za mleko, že tko ni tam nikjer za parkirat in pol dam avto tako da reskiram kazenuser posted image .

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu Naty 76)
Neposredna povezava do sporočila: 434
10.4.2008 21:59:29   
Lilly_21
Sandra sem naredila vse, sam mi ne prime, mi kr kodo izpiše, katero pa prilepiš ker na bbcode mi ne primeuser posted image

Moja sončka:
Patricija 4.6.2006
Teodor 8.9.2008

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 435
10.4.2008 22:19:47   
nena80
čao,čao

ste bile spet pridne s pisanjemuser posted image  imam spet ful za prebrat....

Vsem bubanim septembrčkom en velik zdravilenuser posted image !!!Uboščki mali.

Sandra upam da bo z jajčniki vse okuser posted image

Vlak user posted image  za hiškouser posted image ,...mi bomo pa drugo leto začeli, če bo vse po srečiuser posted image  upam no in res že komaj čakamuser posted image

za kuhanje tudi meni zmankuje idej, sem mu pa dala danes poskusiti malo juhice z rezanci, ker me je tako z navdušenjem gledal, da sem mu morala dati za probat, pa čeprav je pred tem pojedel oreng porcijo korenčka kromperčka in piščančjega meseka...ful rad je HB user posted image

srečanja se tudi jaz veselim, samo da ne bo se mi s čim prekrivalo, imamo letos en kup porok in raznih slavijuser posted image , imam občutek, da samo še darila kopujemouser posted image

moram pohvaliti slikice, res luštni otročki!!

Naš mali pa še ne sedi čisto samostojno, plazi se tudi še ne, stoji pa tudi neuser posted image , bo bolj poznouser posted image , samo da je zdrav, pa je ok.

No sedaj pa še perilo obesim in šibam spatuser posted image user posted image

lahko noč

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 436
10.4.2008 22:31:27   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: Lilly_21

Sandra sem naredila vse, sam mi ne prime, mi kr kodo izpiše, katero pa prilepiš ker na bbcode mi ne primeuser posted image

probaj uno drugo kodo, prej pa tole zdaj zbriši.
(če pa ti ne gre, mi piši na ZS, ti bom js porihtala)user posted image

anab user posted image user posted image user posted image za obrat!!!!!!!

nenaaaaaaaaa ti si prava gospodinjauser posted image

(odgovor članu Lilly_21)
Neposredna povezava do sporočila: 437
10.4.2008 22:32:23   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: Naty 76

user posted image mogoče bi bilo dobro, da ne hiti kej preveč-mama nima kondicijeuser posted image

(odgovor članu Naty 76)
Neposredna povezava do sporočila: 438
10.4.2008 23:06:01   
nena80

user posted image user posted image  še zdaleč ne...juho mi je tašča dalauser posted image user posted image user posted image  no saj jo včasih tudi jaz skuham, samo bolj poredko, ker se še bolj učim z kuhanjemuser posted image
se moram pa pohvaliti, da pa veliko raje pečem peciva, vendar sem tudi to opustila, ker nimam jedcev za to, pol pa sam zbašem, potem se pa jezim nad kg, tako da bom počakala dauser posted image  zraste, pa bom njemu pekla, kar si bo zaželel.

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 439
10.4.2008 23:08:00   
sonce78
Čav punce!

Nič nisem brala nazaj, ker ste v enem dnevu napisale 20 strani ... bravooo ... jaz sem ostala še na stari temi.

Pri nas GH ne napreduje nikamor, pa tako lepo je kazalo. Že tri dni se samo doji, ker noče ničesar jesti na žlico. Ko mu samo pokažem žlico, se začne dreti in si z rokicami pokrije obrazuser posted image . Ne vem kaj mu ne paše. Zadnje čase je sicer jedel GH, vendar jokal zravenuser posted image . Moje zize imajo zopet troizmensko delo.

Ponoči se še vedno zbuja na dve uri. Sem se zelo potolažila, ko sem na MON-u brala forum dojenje. Nekateri otroci so pač taki in potrebujejo dojenje, stik s starši, cartanje tudi ponoči. Nekateri otroci shodijo z 9 meseci, nekateri z 18., vmes je tričetrt leta ... isto je s spanjem ponoči.  Pravijo, da prej kot se s tem sprijaznimo boljše bo.

Sem jezna kot pes, ker imam že en mesec dieto brez mleka in jajc, se pridno držim pravil. Pijem pa Elevit že od 2 meseca nosečnosti neprekinjeno. Včeraj sem pa le prebrala pomožne snovi in preberem, da je notri laktoza user posted image user posted image user posted image . Jaz se tako mučim z dieto, pol mi pa v vitamine skrijejo laktozouser posted image user posted image user posted image .

Dobrodošlica vsem novim, čestitke za vse nove velike in male podvige naših user posted image in vsem bubančkom hitro okrevanje!!!!!

Lepo pančajte!

Čudovito je biti mama!

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 440
10.4.2008 23:10:26   
nena80

IZVIRNO SPOROČILO: Naty 76

user posted image mogoče bi bilo dobro, da ne hiti kej preveč-mama nima kondicijeuser posted image

Sem šla takoj pogledat, res pravi frajeruser posted image ...

mama bo že še dobila kondicijo, brez skrbiuser posted image user posted image

zdaj moram pa res spat, jutri je nov dan, pa sem rekla da moram biti pred polnočjo v postelji, drugače sem kot cunja drug dan, pa še najmanj 10 moram vmes še vstati...

Lahko noč

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 441
10.4.2008 23:10:55   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: nena80

user posted image user posted image  še zdaleč ne...juho mi je tašča dalauser posted image user posted image user posted image  no saj jo včasih tudi jaz skuham, samo bolj poredko, ker se še bolj učim z kuhanjemuser posted image
se moram pa pohvaliti, da pa veliko raje pečem peciva, vendar sem tudi to opustila, ker nimam jedcev za to, pol pa sam zbašem, potem se pa jezim nad kg, tako da bom počakala dauser posted image  zraste, pa bom njemu pekla, kar si bo zaželel.

nena80, zakaj moraš še 10x ustat?

sonce78 user posted image user posted image user posted image upam, da bo kmalu bolje!!! sem pa slišala, da zgledaš super, čeprav ponoči slabo spišuser posted image

ma ne zarad juhe....saj tut js kuham vsak dan-že zarad enejauser posted image
amapk zato, ker vedno ko se oglasiš, napišeš da likaš, zdaj pa si napisala, da greš perilo obesituser posted image

< Sporočilo je popravil sandra85 -- 10.4.2008 23:13:46 >

(odgovor članu nena80)
Neposredna povezava do sporočila: 442
10.4.2008 23:15:45   
nena80

amapk zato, ker vedno ko se oglasiš, napišeš da likaš, zdaj pa si napisala, da greš perilo obesituser posted image

user posted image user posted image  moja dva najlubša opravilauser posted image , imam tisoč in en izgovor, da ne rabim, pol pa moramuser posted image user posted image eh ampak pranje pa obešanje še gre, likanje me pa ubijauser posted image , sem prav vesela, da bo poletje in s tem kup perila manjši....user posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 443
10.4.2008 23:18:09   
sandra85

user posted image user posted image  moja dva najlubša opravilauser posted image , imam tisoč in en izgovor, da ne rabim, pol pa moramuser posted image user posted image eh ampak pranje pa obešanje še gre, likanje me pa ubijauser posted image , sem prav vesela, da bo poletje in s tem kup perila manjši....user posted image

js pa imam glih poleti več za likatuser posted image ker nosi dragi celo poletje sam srajce in to likat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nena80)
Neposredna povezava do sporočila: 444
10.4.2008 23:22:46   
sonce78
Sem videla, da ste se pogovarjale o jogurtih. 3,5% maščobe imajo jogurti za otroke Die biene maja, pa še brez e-jev so baje. Sem pred časom probala tistega z višnjami in je zares izvrsten. Dobijo pa se v vseh večjih trgovinah (imajo narisano čebelico majo).

sandra hvalaaaaa ..... Kdo je tako pohvalil moj "spočiti" izgled ..... sigurno hoče kaj od mene user posted image user posted image user posted image ... da se pohvalim, jutri grem h kozmetičarki po dooooolgem času, si moram malo urediti grozne obrvi ... še malo, pa ne bo več videt oči user posted image

< Sporočilo je popravil sonce78 -- 10.4.2008 23:25:27 >

Čudovito je biti mama!

(odgovor članu nena80)
Neposredna povezava do sporočila: 445
10.4.2008 23:23:08   
nena80

nena80, zakaj moraš še 10x ustat?

Lovro se začne zbujat, pa še je cca 3-4 na noč, in potem pristane v moji postelji, ravno zato, ker me to ustajanje ubija, in spi na sredini do jutra, se prav zarine v mene ali pa z roko sprobava, če sem kjeuser posted image  sicer je alarm, ampak smo že navajeni in ni to nič novega, samo da nam ga ni potrebno nositi pa je ok (kot so nekatere ubogeuser posted image ), pač potrebuje najino bližino in tudi meni odgovarja ga včasih kar gledam kako spi in je kot kakšen angelčekuser posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 446
10.4.2008 23:25:28   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: sonce78

Sem videla, da ste se pogovarjale o jogurtih. 3,5% maščobe imajo jogurti za otroke Die biene maja, pa še brez e-jev so baje. Sem pred časom probala tistega z višnjami in je zares izvrsten. Dobijo pa se v vseh večjih trgovinah (imajo narisano čebelico majo).

o hvala za info o jogurtih user posted image

(odgovor članu sonce78)
Neposredna povezava do sporočila: 447
10.4.2008 23:25:33   
nena80

js pa imam glih poleti več za likatuser posted image ker nosi dragi celo poletje sam srajce in to likat user posted image user posted image user posted image

user posted image jaaaooo
jaz sem mu kar mečkanke nakupilauser posted image user posted image user posted image , ravno zaradi likanjauser posted image grda jaz

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 448
10.4.2008 23:25:51   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: sonce78

sandra hvalaaaaa ..... Kdo je tako pohvalil moj "spočiti" izgled ..... sigurno hoče kaj od mene user posted image user posted image user posted image

ne povemuser posted image user posted image user posted image ni bila helenauser posted image

(odgovor članu sonce78)
Neposredna povezava do sporočila: 449
10.4.2008 23:27:24   
sandra85

user posted image jaaaooo
jaz sem mu kar mečkanke nakupilauser posted image user posted image user posted image , ravno zaradi likanjauser posted image grda jaz

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nena80)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...
Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...
Očetov "objem" novorojenčka, ki ga...
Toliko žalosti je na tej fotografiji, na kateri očetove rokavice objemajo novorojeno hčerkico, ki pa je on ne bo nikoli ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......