babyrok -> RE: septembrke 3. krog (4.6.2008 9:42:40)
|
annie - jaz sem naročala prek sončka in so mi še isti dan poslali predračun, naslednji dan pa paket. Ti kar pokliči in vprašaj, mogoče so kaj zabrbljali. Drugače pri nas po starem. Spimo še vedno...jeeessss, lepo sedimo, vstajamo na kolena in nogice, govorimo latovščino:-) Žal mi je, da se vam v soboto nismo pridružili, ker ste bile zelo blizu našega doma, ampak mi smo bili na morju. Uživali smo in Rok je tudi v prenosni posteljici spal celo noč, le prvič je bil kar problem, da jo je sprejel. Čist se mu je stemnilo, ko sem ga položila noter in je jokal. Potem sem ga parkrat vzela ven in potolažila, pa spet nazaj in je od utrujenosti pri meni zaspal. Zjutraj, ko se je zbudil, se je čist lepo pogovarjal sam s sabo kot to počne doma in tudi kasneje sem ga samo položila notr in je lepo zaspal. Full sem vesela, da zdaj končno tako lepo spi. Na srečanje v Lj. oz. okolici pridem in Zvezda71 upam, da ti tudi, ker bodo drugače obresti že večje od glavnice[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Čestitke vsem za zobke (pri nas smo še brez, čeprav jih napovedujemo že od 3 mes. dalje) in vse ostale dosežke. Zdaj je res vsak dan nekaj novega. Oblačenje za spat: Jaz ga ponoči in čez dan (zdaj, ko je bila ta vročina) dam spat samo v bodiju in v tanko spalno vrečo.
|
|
|
|