|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 3. krog
30.5.2008 22:55:24   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: helenav

mi pijemo kravje mleko....user posted image

december!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ti prinesli Laško!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image ona bo prinesla brezalkoholno
user posted image user posted image user posted image js pa samo unionuser posted image .....................ok, bomo prinesli tut en 6 pack laško

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 3676
30.5.2008 22:56:41   
sandra85
js tok govorim za to pivo....in če ne pridemouser posted image
Enej je tako tečenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image šele zdaj je zaspal...4x sem ga imela na zizi, da bi zaspal, pa ni šansuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   tako pozno pa mi je na zadnje zaspal pred 5 meseci

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 3677
30.5.2008 23:20:41   
december06
Sem končno prišla do računalnika in prebrala vaše debate.

Pivo sigurno bo. Moj je reku, da bo pobral vse kar mamo doma. Tako, da bo seveda LAŠKO in mislim, da tudi nekaj Uniona. Ker seveda brez piva ne gre. Ma že vse splanirano, kako ga bo dal v zmrzovalnik in potem v hladilne torbe, eno si bo še pri mami sposodil. Samo, da ne bo toplo, ker pol ni za pit. Kaj potem prinesem še kakšen vinček, al ste vse bolj na pivu. Mamo domač Haloški vinček.

Edino me malo skrbi, kako bomo vse to notr znosli, bomo pa še enkrat ven skočli. Al mislite, da se ne sme alkohola notr vozit? Al kaj? Verjetno me bodo malo čudno gledali, ko tolk pijače tovorim. user posted image

tianna smo že danes nabavali takšen bazenček, ampak ta velik, sicer sploh nisem vedla da je tudi manjši, ampak je super, smo ga že sprobali, ampak na suho.

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 3678
30.5.2008 23:25:42   
december06
123a lepe slikice s krsta. Klobuček pa je pikica na i.

(odgovor članu december06)
Neposredna povezava do sporočila: 3679
30.5.2008 23:33:21   
guppy
GSM GSM GSM GSM

helenav, aljab, buškica, december06, Mokka1, andreja32, Carmy, dreamz, tudi ve mi lahko pošljete vaš GSM na ZS, potem bom imela številke vseh, ki pridete na enem mestu.

(odgovor članu december06)
Neposredna povezava do sporočila: 3680
30.5.2008 23:37:25   
sandra85
guppy, ti bom js poslala št od helene in dreamz (pa punce upam da ne bo nič narobe)user posted image

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 3681
30.5.2008 23:52:00   
guppy
GSM GSM GSM GSM

aljab, buškica, Mokka1, andreja32, Carmy, tudi ve mi lahko pošljete vaš GSM na ZS, potem bom imela številke vseh, ki pridete na enem mestu.

dreamz, helenav, december, imate ZS

< Sporočilo je popravil guppy -- 30.5.2008 23:53:24 >

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 3682
31.5.2008 0:32:41   
sandra85
pijača: december, js bom prinesla belo domače-štajersko vino, pa par pivc, ok?

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 3683
31.5.2008 7:03:01   
LINA31
Jutrouser posted image ,
no vidim, da ste včeraj vse fajn zmenileuser posted image user posted image .
Pri nas je že fullll lep sonček. Je malo bolj frišno, ampak ni panikeuser posted image . Poleg tega, da je bila noč ODLIČNA, je danes prvič full lepo rekel MAMA.Stal je v posteljici in vriskal, ko pa sem se oglasila, pa je rekel MAMAuser posted image user posted image user posted image . Kar topim se od ponosauser posted image .

Zdajle že operira po tleh, jaz pa malo časopis listam in user posted image  pijem.

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 3684
31.5.2008 7:44:44   
helenav
o Lina jutroooooo

mi..no jaz..sem dvakrat vstala...je bila brez reče in je dvakrat zlezla čisto na drug konec postelje....
sem pa že od 6h pokonci zaradi sosedovuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , čisto pod oknom se pogovarjajo na ves glas, kot da bi bil sredi dnevauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

zdej pijem kavico, pol pa pod tuš..po nabavo frišnega mleka....btw..nobena mi ni rekla, kako naj si ga shranimuser posted image user posted image user posted image ....ga bom malo več z seboj vzela....

Preden pridemo pa skočimo še v Pikapolonico.....po prevleko za Concorda

evo....in prvič lahko napišem: ČAU SE VIDIMOuser posted image

"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek

http://miskula.myminicity.com/
http://miskula.myminicity.com/ind/
http://miskula.myminicity.com/tra/

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 3685
31.5.2008 8:32:12   
andreja32
DOBRO JUTROuser posted image

No, mi živimo cca 7 km od Volčjega potoka, zato vam poročam da tukaj sije sonček 100 na uro, pa tudi včeraj je bolj malo padalo, tako da po mojem zemlja ni bila namočena in bi znalo biti danes ok.drugače pa JA , mi pridemo user posted image user posted image user posted image . Ker me ni bilo ene par dni na netu moram še vse za nazaj prečekirat.Imejte se

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 3686
31.5.2008 8:39:34   
dreamz
Ciao!

Tudi mi pridemo! user posted image  

Super, da je lepo vreme!

Se vidimo, ciao! user posted image

(odgovor članu andreja32)
Neposredna povezava do sporočila: 3687
31.5.2008 8:52:01   
guppy
GSM GSM GSM GSM

buškica, Mokka1, Carmy, tudi ve mi lahko pošljete vaš GSM na ZS, potem bom imela številke vseh, ki pridete, na enem mestu.

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 3688
31.5.2008 10:12:00   
Anonimen
Čau punce!

Sem vam kar fouš. user posted image  Jaz bi tako rada prišla na srečanje, pa ne morem. user posted image  Punce, načvekajte se že zame, popijte kakšno pivičko namesto mene in enih par sendvičkov od Helenev. user posted image  Kakor koli:

Želim vam velikoooo sončka! UŽIVAJTE!

(odgovor članu guppy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3689
31.5.2008 10:15:02   
Anonimen
Sem ponesreči poslala. user posted image

Lina, user posted image  za MAMA! user posted image  Pa hvala za prevod.

Zvezda71, ta sprej proti komarjem je od Chicco-ta?

Freestyle: Zelo dober nakup! Moram povedati, da sem zelo zadovoljna. user posted image  

Ob 8h sva šibala na sprehod, zdaj spančka. Jaz pa likam. Paše, ker sploh ni take hude vročine.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3690
31.5.2008 10:24:45   
zvezda71
IZVIRNO SPOROČILO: tianna

Sem ponesreči poslala. user posted image

Lina, user posted image  za MAMA! user posted image  Pa hvala za prevod.

Zvezda71, ta sprej proti komarjem je od Chicco-ta?

Freestyle: Zelo dober nakup! Moram povedati, da sem zelo zadovoljna. user posted image  

Ob 8h sva šibala na sprehod, zdaj spančka. Jaz pa likam. Paše, ker sploh ni take hude vročine.

Ne tianna ni od chiccota ampak od ......je pa naraven, jaz sem ga dala na jezik in blizu očesa "nora mama" ampak edino tako zvem kaj bi bilo če mu v usta ali pa učke peride in je ok.
Sem glih tako kao pecivo iz polente in jabolčnika z rozinami za naše user posted image spekla, da se bodo tud oni malo posladkali.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3691
31.5.2008 10:24:53   
sandra85
lina user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image za MAMA
helena, najboljše je, da kupiš mleko v ljubljani, daš v hladilno torbo in preden daš klari, segreješ v lončku z vročo vodo (ki jo imej v termoski)
KONČNO je pokukal ta user posted image zobekuser posted image , ki NAS je mučil od torkauser posted image
Enej je spet naš stari Enej-dobrovoljčekuser posted image

mi pridemouser posted image

< Sporočilo je popravil sandra85 -- 31.5.2008 10:29:59 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3692
31.5.2008 10:25:40   
aljab
Sonce 78 in Pikica pokica sta dobili vrtec? Mi smo dobili v Luni...pa ne vem zakaj ne v Mavrici??

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3693
31.5.2008 10:25:52   
sandra85
zvezda, že ki si tukajuser posted image a ti lahko tuki napišem, da pridemo in da bi ti bila res hvaležna za uslugo? user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 3694
31.5.2008 10:26:40   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: aljab

Sonce 78 in Pikica pokica sta dobili vrtec? Mi smo dobili v Luni...pa ne vem zakaj ne v Mavrici??

user posted image user posted image user posted image za vrtec!!!! glih zadnjič sem gledala na slo1 o teh vrtcih, koliko družinic je dobilo zavrnjenouser posted image

(odgovor članu aljab)
Neposredna povezava do sporočila: 3695
31.5.2008 10:28:39   
Anonimen
Zvezda71: A tje to to?

user posted image

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 3696
31.5.2008 10:29:49   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

KONČNO je pokukal ta user posted image zobekuser posted image , ki NAS je mučil od torkauser posted image

user posted image  user posted image  user posted image

Upam, da ne bodo take muke pri vsakem novem zobku!

Pikica Pokica, bravo za vrtec.

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 3697
31.5.2008 10:31:01   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: tianna

IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

user posted image  user posted image  user posted image

Upam, da ne bodo take muke pri vsakem novem zobku!

to se bojim, ker ima očitno res trde dlesni...no to je baje dobro, sam kaj ki ga bo verjetno pri vsakem izraščanju bubalouser posted image

grem pakirat

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3698
31.5.2008 11:04:35   
Anonimen
Sandra, si spakirala? user posted image

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 3699
31.5.2008 11:06:39   
andreja32
punce tukaj se oblači , pa malenkost je vetrovno,...spakirajte vse možne verjante cunjuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.