|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 3. krog
22.5.2008 23:01:07   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

IZVIRNO SPOROČILO: tianna

tianna: član ne želi razkriti svojega profila-še vednouser posted image user posted image
me zanima, kje si tok aktivna, da se ti sam posti nabirajouser posted image user posted image user posted image

DIPO, spolnost user posted image

aha....čaki....grem čekiratuser posted image user posted image user posted image

Ej tam pa me res ni. user posted image
Trenutno sem na temi "tuja dojka"... user posted image

sem ugotovila da te ni tamuser posted image user posted image user posted image -edino če si preverzna anonimnauser posted image
tuja dojka user posted image user posted image user posted image

Saj ni nobene anonimne gor. user posted image
Tuja ja... tašča. user posted image

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 3251
22.5.2008 23:04:57   
Anonimen
Grem...

Dreamz upam, da nisi zamerila. user posted image  Malo heca. user posted image

Lahko noč. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3252
22.5.2008 23:06:54   
sandra85

tianna: član ne želi razkriti svojega profila-še vednouser posted image user posted image
me zanima, kje si tok aktivna, da se ti sam posti nabirajouser posted image user posted image user posted image

DIPO, spolnost user posted image

aha....čaki....grem čekiratuser posted image user posted image user posted image

Ej tam pa me res ni. user posted image
Trenutno sem na temi "tuja dojka"... user posted image

sem ugotovila da te ni tamuser posted image user posted image user posted image -edino če si preverzna anonimnauser posted image
tuja dojka user posted image user posted image user posted image

Saj ni nobene anonimne gor. user posted image
Tuja ja... tašča. user posted image

ampak uno je bolano!!!!!!!!!!!! glih sva se z mojim pogovarjala! ma bilokera ženska bi mu tako dala, bi ga zadnjič vidla

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3253
22.5.2008 23:07:22   
sandra85

Lahko noč. user posted image

ma zdaj še ti bežiš? saj ne bo nič user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3254
23.5.2008 7:43:01   
lemavrica
Jutro,

naša noč je bila katastrofa, mislim da sem 10x vstala dala za jkest, čaj, popravljala dudo,...obup. Obadva z lubijem sva čist povožena, pa še spat noče zdele user posted image Čakam da ga zmanjka in da grem tudi jaz nazaj spat.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 3255
23.5.2008 8:06:56   
NalLa
Dobro jutro.

Kakšne čvekeuser posted image

Mi smo pa izvedli da je danes prijatelj dobil sinauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Me je spet prijelo da bi imela čim prej še enga.

Naša noč kar ok, z enim vstajanjem za hranjenje

Punce ve ste včeri klepetale o slončkanju, jest sm šla pa zgodi spat in.....zgodaj vstalauser posted image

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 3256
23.5.2008 8:31:11   
ana b
Jutro!

Lemavrica: kot bi sebe brala glede vstajanja ponočiuser posted image user posted image

Sandra: drugi zobek 22.5. 08

Nana: lepo je spet malo od vas slišat. Joj kakšnega suhca imate pri vaši hiši. Naš Nejc je velik 100, pa ima 17kg, pa je čisto suh, je pa res, da je ful mišičastuser posted image . Bo vaš MIhec čisto po mamici user posted image

Kje pa je Helena?  Helena user posted image že diši user posted image user posted image .

Zdaj se pa šiba, zrihtat, ker ko se mali zbudi šibam po svoje lečke.

< Sporočilo je popravil ana b -- 23.5.2008 8:32:42 >

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 3257
23.5.2008 8:33:09   
lemavrica
Čakam pa čakam da rata zaspan da grava spat pa nič, meni se pa kar megli od zaspanost, pa še glava in želodec me neki bolita.

(odgovor članu ana b)
Neposredna povezava do sporočila: 3258
23.5.2008 9:09:43   
LINA31
Jutro,

ste ble včeraj pridne...full ste napisaleuser posted image . Naša noč je tudi bila bolj tako...ma kva pa vem...mogoče so pa res zobje.
Sem spila eno orenk user posted image . Upam, da bo šel zdajle spat, ker moram mal pospravt.
tianna...sem vidla ta poganjalček v živo v Pikapolonici. Luškan, ampak se mi zdi, da mal predrag.user posted image

GREM pa pridem nazaj.

Neposredna povezava do sporočila: 3259
23.5.2008 9:22:12   
Anonimen
Dobro jutro!
Midva sva pokonci že od 6h. Zdaj že spi prvo rundo. Zunaj pa tak dež. user posted image  Nič ne bo s sprehodom. user posted image  No ja, mogoče pa se razjasni. user posted image

Lemavrica upam, da se boš naspala. Ja te noči so včasih res grozne. user posted image

Ana b, user posted image  za drugi zobek.

Lina, tudi meni se zdi drag. No, ga pa nisem videla ne na sliki ne v živo. Čakam katalog in če bo ok, se bomo zapeljali do Postojne. Tam imamo najbližjo Pikapolonico.

Helenev ni... Kam si izginila?

(odgovor članu LINA31)
  Neposredna povezava do sporočila: 3260
23.5.2008 9:32:13   
Rožica*

IZVIRNO SPOROČILO: NalLa

meni ne zgleda nič posebnega, po mojem misliš na tistega za 119,9 eur, ki naj bi rastel z otrokom in je od 6m naprej

Pojma nimam. No, saj bom vidla jutri. Baje piše od 10m do 3 let. user posted image

Tianna se mi je kar zdelo po katerem povprašuješ.
To je tisti najdražji tricikel 139,90€ . ma kaj jaz vem, meni ta tudi ni v primerjavi z ostalimi tricikli, njihovo opremo in ceno bog ve kaj posebnega. samo CENA je nekaj ekstra.
No, res pa je da ga gledam samo na sliki. Mogoče da je res pravi kovisnki, z gumjastimi pnevmatikami in ne tista plastika, kot so navadno tisti cenejši.

berem da ste prišle do ugotovitve da je poganjalecuser posted image
Meni se pa vseeno zdi da Tianna govori o tem triciklu, tu zraven piše od 10m do 3 let na poganjalcu pa neuser posted image

No pri nas je bila noč katastrofalna!!!!!!
Mami je zbolela in kot nalašč je mali celo noč žuriral. user posted image
Jaz pa totalno user posted image user posted image user posted image  z 39 vročine poleg postelje in ga prosim naj vsaj danes spi. Neuspešno user posted image
Grem zdaj malo počivat, ker vročina kar ne odneha.

lp.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3261
23.5.2008 10:01:13   
LINA31
Rožica*..upam, da se kmalu pozdravišuser posted image . A ni to grozno, ko si švoh in ne moreš biti 100% pri stvari?

(odgovor članu Rožica*)
Neposredna povezava do sporočila: 3262
23.5.2008 10:23:47   
dreamz
Dreamz upam, da nisi zamerila. user posted image  Malo heca. user posted image

Ma ja, zakaj? user posted image user posted image  Sama foušarija vas je user posted image user posted image user posted image user posted image

ampak uno je bolano!!!!!!!!!!!! glih sva se z mojim pogovarjala! ma bilokera ženska bi mu tako dala, bi ga zadnjič vidla

Ja se strinjam, škifo!!!!!!! Ma to že meji na spolno nadlegovanje!!!! Da eni drugi ženski čuča joško, ki ne doji in to pomeni brez prvotnega namena dojenčka nahranit!!! Škifo!!!!!!! user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: LINA31

Rožica*..upam, da se kmalu pozdravišuser posted image . A ni to grozno, ko si švoh in ne moreš biti 100% pri stvari?

Ja tudi jaz upam, da boš spet zdrava! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
Vem kako zgleda, si full švoh in ne moreš nič, bi samo spal, pa moreš skrbet za otroka. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3263
23.5.2008 10:26:09   
dreamz
Drugače pa naš mali spi prvo rundo, jaz pa pišem CV in prošnjo za delo.

Noč je bila vredu, da potrkam na les. Zaspal je ob 21.00, zbudil ob 02.00 in dobil flaško, spal do 07.00, dobil flaško in spal do 8.30. user posted image

(odgovor članu dreamz)
Neposredna povezava do sporočila: 3264
23.5.2008 11:13:45   
lemavrica
No meni je ratalo odspati 2h, mal sem notri prinesla, zdele jaka poje in greva ven in jaz grem k moji babici na kosilo se mal razvajat, pa da mi nekdo vzame Jako za pol ure. Se ful pozna da včeraj lubija ni bilo do zvečer, nista divjala in ga je Jaka ful pogrešal.

Rožica user posted image  da hitro ozdraviš.

(odgovor članu dreamz)
Neposredna povezava do sporočila: 3265
23.5.2008 12:35:36   
Anonimen
Rožica*, user posted image  da hitro ozdraviš.

Neposredna povezava do sporočila: 3266
23.5.2008 12:37:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Rožica*

Tianna se mi je kar zdelo po katerem povprašuješ.
To je tisti najdražji tricikel 139,90€ . ma kaj jaz vem, meni ta tudi ni v primerjavi z ostalimi tricikli, njihovo opremo in ceno bog ve kaj posebnega. samo CENA je nekaj ekstra.
No, res pa je da ga gledam samo na sliki. Mogoče da je res pravi kovisnki, z gumjastimi pnevmatikami in ne tista plastika, kot so navadno tisti cenejši.

berem da ste prišle do ugotovitve da je poganjalecuser posted image
Meni se pa vseeno zdi da Tianna govori o tem triciklu, tu zraven piše od 10m do 3 let na poganjalcu pa neuser posted image

Sem dobila katalog. Ja, tega so mi pohvalili. Piše, da je kovinski in da kolesa niso plastika. Hmmm, le kakšen je v živo. user posted image

(odgovor članu Rožica*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3267
23.5.2008 12:45:19   
buškica
Ojla, še naši podatki o zobkih.

2. zobek 5.5.2008
3. zobek na poti proti svetlobi(smo sitni za znoret- spimo pa še manj)
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3268
23.5.2008 13:14:42   
helenav
PUNCEEEEEEEEEEEEEEEEEE ciaooooooooooooooooooooo

KAKO SEM VAS POGREŠALA ..nas je Siol zatajil....user posted image user posted image user posted image

Klara je pri moji mami....jaz pa čakam, doma, da vidim če bo uspavanje uspelo.....

Evo sedaj so nam Siol popravili...smo bili tri dni tudi brez TV....groznoooooo

Ne zamerit, ma ne bom brala za nazaj..ste preveč pridne čveke....upam, da ste me kaj pogrešaleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image al ste se oddahnile??user posted image

Mi smo super...Klara pije na flaško in od takrat spimo fulllll..samo eno bujenje zgodaj zjutraj za malo čajčka....kakamo na kahlico..ostalo pa nespremenjeno....še vedno samo sedimo....se ne plazimo...nogice pa imamo za okrasuser posted image user posted image ..ma bo že....

Prav me zanima, če bo zaspala....čakam mamo da pokliče, smo zmenjene , da mi javi v kolikor bo zaspala in pol grem jaz eno urco v shopping..nimam nobenih majčkuser posted image ..vse je premajhnouser posted image ..se kosti širijo tudi zgodajuser posted image user posted image ....

"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek

http://miskula.myminicity.com/
http://miskula.myminicity.com/ind/
http://miskula.myminicity.com/tra/

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 3269
23.5.2008 13:35:04   
babyrok
Dreamz - še kar spimo in jaz sem presrečna. Šele danes se mi zdi, da sem se malo naspala in že kar fajn funkcioniram, ker tole vstajanje je blo pa res že kruuuto. Naš Rok do "učenja spanja" ni v 8,5 mesecih vsega skupaj jokal 45 min, kakor je blo potrebno takrat, da je začel spat. Blo je hudo, saj sem verjetno že pisala, da sem se mislila sredi noči oblečt in it v avto, ker mi ga je blo tako hudo poslušat.

Ampak zdaj je super, mali spi brez pardona. Srčno upam, da bo tako naprej, ker ni hujšega, kot poslušat svojga sončka jokat.

(odgovor članu dreamz)
Neposredna povezava do sporočila: 3270
23.5.2008 13:55:17   
NalLa
Helenaaaaaa smo te že pogrešale. Me je skrbelo da ni kaj narobe. No, super, da Klara spi.

babyrok super da tud tvoj mali spi, ste pa zadevo hitro porihtali kaj?

(odgovor članu babyrok)
Neposredna povezava do sporočila: 3271
23.5.2008 14:45:30   
babyrok
NaiLa

babyrok super da tud tvoj mali spi, ste pa zadevo hitro porihtali kaj?

Ja, sm čist presenečena, ker naj bi bilo ponavadi vsaj 3 noči zapored hudo. Pri nas je bila samo ena huda in zdaj me seveda skrbi kaj nas še čaka...ampak upam na najboljše. 

< Sporočilo je popravil babyrok -- 23.5.2008 14:46:06 >

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 3272
23.5.2008 16:23:13   
lemavrica
Helena super da si nazaj. Smo te pogrešale user posted image

(odgovor članu babyrok)
Neposredna povezava do sporočila: 3273
23.5.2008 17:08:42   
LINA31
helenav..smo te pogrešaleuser posted image .
A katera že daje svojim user posted image  čokolešnik? Jaz mu ga bom dala danes prvič za večerjouser posted image  Sem mal po RR-ju pogledala, pa ga tam okrog 8m kar nekaj mamic uvede.

Sem ravno poslušala vreme...zgleda, da bo v naslendjih dneh malo lepšeuser posted image .
123a in sandra85...lepo se imejte jutri na krstuuser posted image .

Kje je pa guppy? Njabrž res na dopustu, ker se nič ne javi. Drug teden pa se vidimo na srečanju kajne. Zvezda...tebe tudi pogrešam.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3274
23.5.2008 17:21:29   
Anonimen
Ojla punce!

Buškica, bravo za zobek! Pa naj ta drugi hitro pride ven.

Helenav, seveda smo te pogrešale. Uf ta Siol! user posted image  Glih zaradi takšnih mrkov smo šli na T2 in je super.

123a in Sandra, tudi z moje strani vam želim, da se imate lepo na krstu. user posted image

Moj mišek spi tretjo rundo. Ponavadi ima samo dve. Ma danes tudi meni paše, da je tako, saj to pomeni, da ga bom zvečer dala bolj pozno spati.

Lina, a zdaj veš katera sem bila na nuhalni?

(odgovor članu LINA31)
  Neposredna povezava do sporočila: 3275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Zakaj tako obožujemo buckasta lička pri do...
Preberite, zakaj so buckasta lička normalen in zdrav pojav pri dojenčkih ter zakaj starši v večini primerov ne bi smeli ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.