Naty 76 -> RE: septembrke 3. krog (17.5.2008 22:17:29)
|
Čeer čvekice. Čisto na hitro. Pri nas dogaja in dogaja. Žan ima že 6.zobek in je priden kot angelček, Tia pa še kar kašlja, zdaj se vidi da jo ušeska bolijo, ker jih kar grabi. Je pa na srečo vsaka noč malo boljša. Sem čisto na hitro preletela za nazaj. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] za vse, ki ste dobile za vrtec, za zobke, za prespane noči...... Helenav jaz tudi vztrajam pri ritmu, ki ga imata maladva. Najina kolega pravita, da njuni trije ne zaspijo pred 23 zvečer. Kako pa naj bi, če bi bili najraje ob 21ih še z njimi na obisku. Jaz sem Jana dajala spet vedno ob približno isti uri, največkrat sva prebrala pravljico in še danes je tako in hodi spat kar brez težav. Dreamz vedno se najde kdo ki želi bit prav pameten. Jaz ponavadi kar rečem, da mami ve kaj je prav in kaj ne za njenega malčka, z nasmehom na ustih za piko na i in potem je komentarjev konec. S tem ne more nihče reči, da si ga kakorkoli užalil, sploh če so to kakšne babice ali pa tete, ki kdaj pa kdaj pridejo prav ko popazijo na naše sončke. Danes sem pa izvedela, da dobijo sorodniki avgusta dvojčici. Imajo pa že prej dva fanta. Živijo v Kanadi in mamica je mulatka. Zdaj je en fantek bel, drugi mulatek in z malima bo lahko isto. Kako bodo uživali. Zdaj pa se grem osvežit in spat. V albumu so zadnje slikice. Nočko.
|
|
|
|