|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Revež prišel nazaj brez žene??!!
8.4.2008 20:56:56   
Rožica I
IZVIRNO SPOROČILO: srki

In kako si lahko tako butast, da se po 5. dneh zaljubiš, spoznaš človeka in  veš, da je pravi in ostaneš v neki tuji državi.

-----------------------------
Hm..., prvi del stavka se mi nekako ne sklada z drugim delom, ki pa je , po moje, čisto človeški user posted image !

ROŽICA

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 51
9.4.2008 7:17:19   
srki
IZVIRNO SPOROČILO: mika

Eh, Tanikaa, saj ti maš svojega Hoseja že doma .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ah naredila mu je veliko uslugo, da je ostala tam. tip bi si moral naredit fešto, da se je take babe losal, ne pa da joče

Ja, po mojem tudi. Saj si bo opomogel, revež bogi.

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 52
9.4.2008 7:17:33   
srki
Ja no, res, malo grd izraz, glede na nadaljevanje stavka.  Ampak še vedno ne razumem. No, ljudje smo si različni.

(odgovor članu Rožica I)
Neposredna povezava do sporočila: 53
9.4.2008 7:19:57   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: silvya

Zdaj ga pa biksaš. Kako da ni dobrih natakarjev?! Kaj pa Murko? user posted image

Jao, brez njega pa enostavno ne gre. user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu silvya)
Neposredna povezava do sporočila: 54
9.4.2008 7:32:26   
Anonimen
Samo, da se kaj takega ne naredi avtorici te teme, ker potem bo DIPO pregorel.user posted image user posted image
Saj vem, da jih bom spet slišala, ampak si nisem mogla pomagat.Se opravičujem.user posted image

(odgovor članu tanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 55
9.4.2008 7:34:24   
Volga
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady

Samo, da se kaj takega ne naredi avtorici te teme, ker potem bo DIPO pregorel.user posted image user posted image
Saj vem, da jih bom spet slišala, ampak si nisem mogla pomagat.Se opravičujem.user posted image

user posted image user posted image  in to že po fantovščini user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 56
9.4.2008 8:02:02   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Volga

IZVIRNO SPOROČILO: kind lady

user posted image user posted image  in to že po fantovščini user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Volga)
  Neposredna povezava do sporočila: 57
9.4.2008 13:21:00   
Lilly_21
sem prebrala to zgodbo in mi je skrajno smešno...vse njo krivite, je pač šla na boljše...
Je že moralo močno škripat pri njima, da je sploh začela za drugimi gledat...men na pamet ne pade, pa je moj čez cel teden odsoten, pride le za vikende domov, panimam potrebe po tem da bi za natakarji gledala...
Se pomoje tale moški ni kaj extra izkazal, da je ona sama po argentini okol laufala, pa po kafičih...kaj on je pa nogomet gledaluser posted image user posted image user posted image

Kar se pa Murkota tiče, pa boljše da še on medene tedne odpove, da mu še njegova (mislim da sem nekje prebrala,da je Maja) ne bo s kakim natakarjem odšlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja sončka:
Patricija 4.6.2006
Teodor 8.9.2008

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 58
9.4.2008 15:00:32   
srki
IZVIRNO SPOROČILO: Lilly_21

sem prebrala to zgodbo in mi je skrajno smešno...vse njo krivite, je pač šla na boljše...
Je že moralo močno škripat pri njima, da je sploh začela za drugimi gledat...men na pamet ne pade, pa je moj čez cel teden odsoten, pride le za vikende domov, panimam potrebe po tem da bi za natakarji gledala...
Se pomoje tale moški ni kaj extra izkazal, da je ona sama po argentini okol laufala, pa po kafičih...kaj on je pa nogomet gledaluser posted image user posted image user posted image

Kar se pa Murkota tiče, pa boljše da še on medene tedne odpove, da mu še njegova (mislim da sem nekje prebrala,da je Maja) ne bo s kakim natakarjem odšlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kako pa veš?

(odgovor članu Lilly_21)
Neposredna povezava do sporočila: 59
9.4.2008 15:26:24   
BaNeLa
To je še ok, hujša je pa ta, da žena na poročnem potovanju zanosi in čez 9 mesecev rodi črnčka (z možem sta bila v Zanzibarju na poročnem)  - to je tudi resnična štorijauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 60
9.4.2008 15:29:08   
tina a
IZVIRNO SPOROČILO: BaNeLa

To je še ok, hujša je pa ta, da žena na poročnem potovanju zanosi in čez 9 mesecev rodi črnčka (z možem sta bila v Zanzibarju na poročnem)  - to je tudi resnična štorijauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Ne daj se Floki! Ostani psetino!"

(odgovor članu BaNeLa)
Neposredna povezava do sporočila: 61
9.4.2008 15:30:26   
Anonimen

Faaaaakuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BaNeLa)
  Neposredna povezava do sporočila: 62
9.4.2008 21:51:26   
Lilly_21
IZVIRNO SPOROČILO: srki

IZVIRNO SPOROČILO: Lilly_21

Kako pa veš?
Kako vem, nevem, pač predvidevam, kaj bo pa delala ob možu, ki je zgleda po prebranem vsaj, ne interisira niti tolk, da bi na medenih tednih nanj mislila, al pa se niti zavzame ne za njo...pa če ji je natakar mal naklonjenosti izkazal, pač ji je blo očitno boljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja sončka:
Patricija 4.6.2006
Teodor 8.9.2008

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 63
10.4.2008 7:41:35   
srki
Ja no, če je bil pa mož tako slab in se ni menil z njo, kaj se je pa pol z njim poročila.

(odgovor članu Lilly_21)
Neposredna povezava do sporočila: 64
10.4.2008 8:42:59   
smigli
IZVIRNO SPOROČILO: karin24

Faaaaakuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Globalizacija user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 65
10.4.2008 9:40:31   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: tina a

Ajoj. user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu tina a)
Neposredna povezava do sporočila: 66
10.4.2008 12:42:55   
drobižek
Mogoče je pa boljše za njega...si bo poiskal boljšo in bolj normalno od bivše...

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 67
10.4.2008 12:50:15   
pijja
mama mia,bogi revežuser posted image

Takšni, kot smo bili včeraj, nismo danes in tudi jutri ne bomo

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 68
10.4.2008 12:51:22   
pijja
IZVIRNO SPOROČILO: drobižek

Mogoče je pa boljše za njega...si bo poiskal boljšo in bolj normalno od bivše...
  Jap,sem pozqabila dodat.

Bolje sedaj kot prepoznouser posted image

Takšni, kot smo bili včeraj, nismo danes in tudi jutri ne bomo

(odgovor članu drobižek)
Neposredna povezava do sporočila: 69
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?