Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Revež prišel nazaj brez žene??!! 8.4.2008 20:56:56
|
|
|
|
Rožica I
|
IZVIRNO SPOROČILO: srki In kako si lahko tako butast, da se po 5. dneh zaljubiš, spoznaš človeka in veš, da je pravi in ostaneš v neki tuji državi. ----------------------------- Hm..., prvi del stavka se mi nekako ne sklada z drugim delom, ki pa je , po moje, čisto človeški !
|
|
RE: Revež prišel nazaj brez žene??!! 9.4.2008 7:17:19
|
|
|
|
srki
|
IZVIRNO SPOROČILO: mika Eh, Tanikaa, saj ti maš svojega Hoseja že doma . ah naredila mu je veliko uslugo, da je ostala tam. tip bi si moral naredit fešto, da se je take babe losal, ne pa da joče Ja, po mojem tudi. Saj si bo opomogel, revež bogi.
|
|
|
|
RE: Revež prišel nazaj brez žene??!! 9.4.2008 7:17:33
|
|
|
|
srki
|
Ja no, res, malo grd izraz, glede na nadaljevanje stavka. Ampak še vedno ne razumem. No, ljudje smo si različni.
|
|
|
|
RE: Revež prišel nazaj brez žene??!! 9.4.2008 7:19:57
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: silvya Zdaj ga pa biksaš. Kako da ni dobrih natakarjev?! Kaj pa Murko? Jao, brez njega pa enostavno ne gre.
|
|
RE: Revež prišel nazaj brez žene??!! 9.4.2008 7:32:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Samo, da se kaj takega ne naredi avtorici te teme, ker potem bo DIPO pregorel. Saj vem, da jih bom spet slišala, ampak si nisem mogla pomagat.Se opravičujem.
|
|
|
|
RE: Revež prišel nazaj brez žene??!! 9.4.2008 7:34:24
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady Samo, da se kaj takega ne naredi avtorici te teme, ker potem bo DIPO pregorel. Saj vem, da jih bom spet slišala, ampak si nisem mogla pomagat.Se opravičujem. in to že po fantovščini
|
|
|
|
RE: Revež prišel nazaj brez žene??!! 9.4.2008 8:02:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: kind lady Samo, da se kaj takega ne naredi avtorici te teme, ker potem bo DIPO pregorel. Saj vem, da jih bom spet slišala, ampak si nisem mogla pomagat.Se opravičujem. in to že po fantovščini
|
|
|
|
RE: Revež prišel nazaj brez žene??!! 9.4.2008 13:21:00
|
|
|
|
Lilly_21
|
sem prebrala to zgodbo in mi je skrajno smešno...vse njo krivite, je pač šla na boljše... Je že moralo močno škripat pri njima, da je sploh začela za drugimi gledat...men na pamet ne pade, pa je moj čez cel teden odsoten, pride le za vikende domov, panimam potrebe po tem da bi za natakarji gledala... Se pomoje tale moški ni kaj extra izkazal, da je ona sama po argentini okol laufala, pa po kafičih...kaj on je pa nogomet gledal Kar se pa Murkota tiče, pa boljše da še on medene tedne odpove, da mu še njegova (mislim da sem nekje prebrala,da je Maja) ne bo s kakim natakarjem odšla
|
|
RE: Revež prišel nazaj brez žene??!! 9.4.2008 15:00:32
|
|
|
|
srki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lilly_21 sem prebrala to zgodbo in mi je skrajno smešno...vse njo krivite, je pač šla na boljše... Je že moralo močno škripat pri njima, da je sploh začela za drugimi gledat...men na pamet ne pade, pa je moj čez cel teden odsoten, pride le za vikende domov, panimam potrebe po tem da bi za natakarji gledala... Se pomoje tale moški ni kaj extra izkazal, da je ona sama po argentini okol laufala, pa po kafičih...kaj on je pa nogomet gledal Kar se pa Murkota tiče, pa boljše da še on medene tedne odpove, da mu še njegova (mislim da sem nekje prebrala,da je Maja) ne bo s kakim natakarjem odšla Kako pa veš?
|
|
|
|
RE: Revež prišel nazaj brez žene??!! 9.4.2008 15:26:24
|
|
|
|
BaNeLa
|
To je še ok, hujša je pa ta, da žena na poročnem potovanju zanosi in čez 9 mesecev rodi črnčka (z možem sta bila v Zanzibarju na poročnem) - to je tudi resnična štorija
|
|
|
|
RE: Revež prišel nazaj brez žene??!! 9.4.2008 15:29:08
|
|
|
|
tina a
|
IZVIRNO SPOROČILO: BaNeLa To je še ok, hujša je pa ta, da žena na poročnem potovanju zanosi in čez 9 mesecev rodi črnčka (z možem sta bila v Zanzibarju na poročnem) - to je tudi resnična štorija
|
|
RE: Revež prišel nazaj brez žene??!! 9.4.2008 15:30:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: BaNeLa To je še ok, hujša je pa ta, da žena na poročnem potovanju zanosi in čez 9 mesecev rodi črnčka (z možem sta bila v Zanzibarju na poročnem) - to je tudi resnična štorija Faaaaak
|
|
|
|
RE: Revež prišel nazaj brez žene??!! 9.4.2008 21:51:26
|
|
|
|
Lilly_21
|
IZVIRNO SPOROČILO: srki IZVIRNO SPOROČILO: Lilly_21 sem prebrala to zgodbo in mi je skrajno smešno...vse njo krivite, je pač šla na boljše... Je že moralo močno škripat pri njima, da je sploh začela za drugimi gledat...men na pamet ne pade, pa je moj čez cel teden odsoten, pride le za vikende domov, panimam potrebe po tem da bi za natakarji gledala... Se pomoje tale moški ni kaj extra izkazal, da je ona sama po argentini okol laufala, pa po kafičih...kaj on je pa nogomet gledal Kar se pa Murkota tiče, pa boljše da še on medene tedne odpove, da mu še njegova (mislim da sem nekje prebrala,da je Maja) ne bo s kakim natakarjem odšla Kako pa veš? Kako vem, nevem, pač predvidevam, kaj bo pa delala ob možu, ki je zgleda po prebranem vsaj, ne interisira niti tolk, da bi na medenih tednih nanj mislila, al pa se niti zavzame ne za njo...pa če ji je natakar mal naklonjenosti izkazal, pač ji je blo očitno boljše
|
|
RE: Revež prišel nazaj brez žene??!! 10.4.2008 7:41:35
|
|
|
|
srki
|
Ja no, če je bil pa mož tako slab in se ni menil z njo, kaj se je pa pol z njim poročila.
|
|
|
|
RE: Revež prišel nazaj brez žene??!! 10.4.2008 8:42:59
|
|
|
|
smigli
|
IZVIRNO SPOROČILO: karin24 IZVIRNO SPOROČILO: BaNeLa To je še ok, hujša je pa ta, da žena na poročnem potovanju zanosi in čez 9 mesecev rodi črnčka (z možem sta bila v Zanzibarju na poročnem) - to je tudi resnična štorija Faaaaak Globalizacija
|
|
|
|
RE: Revež prišel nazaj brez žene??!! 10.4.2008 9:40:31
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tina a IZVIRNO SPOROČILO: BaNeLa To je še ok, hujša je pa ta, da žena na poročnem potovanju zanosi in čez 9 mesecev rodi črnčka (z možem sta bila v Zanzibarju na poročnem) - to je tudi resnična štorija Ajoj.
|
|
RE: Revež prišel nazaj brez žene??!! 10.4.2008 12:42:55
|
|
|
|
drobižek
|
Mogoče je pa boljše za njega...si bo poiskal boljšo in bolj normalno od bivše...
|
|
|
|
RE: Revež prišel nazaj brez žene??!! 10.4.2008 12:50:15
|
|
|
|
pijja
|
mama mia,bogi revež
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?