|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: PROSIM držite pesti za nečakinjo!
8.4.2008 20:10:28   
Rožica I
Samo, da bo vse  dobro z majhno user posted image user posted imageuser posted image user posted image user posted image

ROŽICA

(odgovor članu paris)
Neposredna povezava do sporočila: 51
8.4.2008 20:29:00   
Šarki
ja mala je že bolšeuser posted image sam saj veste, nihče nič ne obljubi, ker gre še toliko stvari lahko narobe. še vedno držim pesti.

so jo punktiral v hrbtenjačo, da so vidli če je tam še vse ok, in jo sploh ne smejo dvigovat in premikat.user posted image lahko samo leži in pri previjanju mora biti zelo previdna da jo ne miga preveč. jo ne morjo nič pocrkljatuser posted image user posted image user posted image

They said we should all pay our tax with a smile. I tried- but they
wanted cash.

(odgovor članu Rožica I)
Neposredna povezava do sporočila: 52
8.4.2008 20:31:23   
nina166
Uboga punčka. Samo da je že boljše. Močno stiskam pesti, da se čimprej pozdravi in se pride domov cartat k mamici in atiju user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu Šarki)
Neposredna povezava do sporočila: 53
8.4.2008 21:25:11   
Rožica I
Samo, da je ok, jo bodo kasneje še za nazaj cartali user posted image user posted image user posted image !

ROŽICA

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 54
8.4.2008 22:10:37   
Daschi
Bogica mala, držim pestiuser posted image

Naj nikoli ne izdam otrokovega zaupanja, zadušim njegovega upanja ali uničim njegovih sanj.
(M. Wright - Edelman)

(odgovor članu Rožica I)
Neposredna povezava do sporočila: 55
8.4.2008 23:30:23   
kjava
Boga mala miška. Čimprej naj ozdravi! user posted image user posted image

(odgovor članu Daschi)
Neposredna povezava do sporočila: 56
8.4.2008 23:51:12   
kekec in mojca
Saj bo vse vredu, sem prepričana v to. user posted image user posted image user posted image

O tem punktiranju pa tudi razumem, kako je težko. Otrok želi biti pri tebi, ti pa ga ne smeš dvigovat. To sva z mojim otročkom dala skozi in upam, da mi tega ne bo potrebno nikoli več doživet. Tolažiš se lahko samo s tem, da bo hitro mimo.

Kdor vesele pesmi poje, gre po svetu lahkih nog.

(odgovor članu Šarki)
Neposredna povezava do sporočila: 57
9.4.2008 7:13:07   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: kekec in mojca

Saj bo vse vredu, sem prepričana v to. user posted image user posted image user posted image

O tem punktiranju pa tudi razumem, kako je težko. Otrok želi biti pri tebi, ti pa ga ne smeš dvigovat. To sva z mojim otročkom dala skozi in upam, da mi tega ne bo potrebno nikoli več doživet. Tolažiš se lahko samo s tem, da bo hitro mimo.

se podpišem

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 58
9.4.2008 7:44:14   
RoZala
Tudi jaz držim pesti, če kaj pomaga!!! Bošček mali, pa tako huda bakterija. Še dobro, da so hitro ugotovili pravo diagnozo. Močno upam, da gre čimprej domov.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 59
9.4.2008 8:48:20   
noe
Tudi jaz vam držim pestiuser posted image ,
od moje znanke je tamala staknila med porodom to bakterijo. In je v porodnišnici sploh niso resno jemali, češ da mala joka , ker ne zna dojit.No, potem so se le zganili in jo urgentno odpeljali v Lj, kjer so jo komaj rešili.Danes je stara 4 leta in je ful živahna in pridna punca.

(odgovor članu RoZala)
Neposredna povezava do sporočila: 60
9.4.2008 8:58:23   
Šarki
ooo hvala noe za tolažbouser posted image sm včeraj zvečer brala članek o nekem 17 letnem fantu ki je to dobil in je umrluser posted image sm mela ponoč full krizouser posted image . čakam svaka da pove če je kej novga. hvala vsemuser posted image zdele so vsi naši v službi pa z nikomer ne morm zdele govort, tko dasm full vesela da lah tukej kej napišem. je kuj bolšuser posted image hvala

wanted cash.

(odgovor članu noe)
Neposredna povezava do sporočila: 61
   [Brisano sporočilo]
9.4.2008 9:41:00   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu noe)
  Neposredna povezava do sporočila: 62
9.4.2008 9:58:38   
smrka
Tudi jaz drzim pesti za necakinjo, naj CIM PREJ OZDRAVI!!!!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 63
9.4.2008 10:42:19   
mala maja
user posted image user posted image tud mi držimo pestkeuser posted image user posted image

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 64
9.4.2008 12:06:37   
Šarki
JEEEEEEEEEEE user posted image user posted image user posted image user posted image MALA JE IZVEN NEVARNOSTIuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

wanted cash.

(odgovor članu mala maja)
Neposredna povezava do sporočila: 65
9.4.2008 12:07:18   
Šarki
sam vse jo še boli če jo kdo premakne pa jokauser posted image sam da je vse okuser posted image user posted image

wanted cash.

(odgovor članu Šarki)
Neposredna povezava do sporočila: 66
9.4.2008 12:09:25   
tina a
super user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Ne daj se Floki! Ostani psetino!"

(odgovor članu Šarki)
Neposredna povezava do sporočila: 67
9.4.2008 12:11:05   
Lepotica
user posted image user posted image user posted image user posted image     Držim pesti, da bo malčica čimprej ozdravela in da bo vse v redu z njo. user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsakemu človeku je usojeno,
da bo našel zaklad.
A le tisti, ki posluša svoje srce,
bo zaklad tudi v resnici našel.

(odgovor članu tina a)
Neposredna povezava do sporočila: 68
9.4.2008 12:12:17   
blue sky
Upam, da se čim prej pozdraviuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Šarki)
Neposredna povezava do sporočila: 69
   [Brisano sporočilo]
9.4.2008 12:19:47   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Šarki)
  Neposredna povezava do sporočila: 70
9.4.2008 12:23:57   
mojca 32
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

še malo pa bomo pihali 1 svečko

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 71
9.4.2008 12:38:13   
mika
superuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

atiju pa mamici želim da  čimprej pozabita na grozo, ki sta jo dožvljala.

moja sestrična je čisto posivela od skrbi za svojo punčko, ko jo je skoraj izgubila.

(odgovor članu mojca 32)
Neposredna povezava do sporočila: 72
9.4.2008 12:39:55   
ElaM
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

:)

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 73
9.4.2008 12:47:12   
mala maja
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 74
9.4.2008 13:07:48   
nina166
Super novica user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu mala maja)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.