Nea -> Dokaj velik trebuh (8.4.2008 11:24:34)
|
Hojla! Že nekaj časa opažam, da moja 19 mesečna punčka ima dokaj velik trebuh ki če jo pogledaš iz profila, štrli ven. Glede na to, da je povprečno visoka in povprečno težka, trebušček še vedno dokaj izstopa. Dva meseca nazaj sem ob rednem cepljenju vprašala zdravnika za mnenje in je ta povedal, da pač eni dojenčki ko shodijo imajo tako držo, da jim trebušček in ritka nista v enaki liniji s hrbtenico, ampak da gledata ven. Upam, da razmete kako to izgleda.Dodal je še, da se to sčasom "zravna". Takrat me je pomiril, ampak ko sem jo včeraj kopala se mi je spet zdelo malo čudno tako, da sem ponovno zaskrbljena. Najprej sem posumila na celiakijo, ampak ona razen napihnjenega trebuška nekih drugih simptomov nima (dolge in suhe okončine, bledica kože, slabo raspoloženje). Bruha in driska tudi ne. Kakat hodi približno na dva dni, včasih trdo, včasih bolj mehko, odvisno od tega kaj je jedla. Predno jo peljem na kakšne dodatne preiskave, sem mislila še tukaj vprašat če so vaši malčki tudi imeli kaj podobnega. Hvala in le pozdrav, Nea
|
|
|
|