|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Peg perego SKATE
8.4.2008 11:02:28   
Lea2007
Ali ima oz. ga gleda že katera tale voziček...Kakšne so kaj izkušnje?

Pri nama je trenutno glavni favorit....Samo ne vem, na sliki zgleda zelo praktičen, košara gre v športni del, lahek je, dost na majhno se zloži,...Nekje sem sicer prebrala, da nekaj prva kolesa štekajo na neurejenem terenu, da jih treba popravlat-je kateri tole kaj znano....

Katera koli info o tem vozičku je nadvse dobrodošla...

Hvala...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Peg perego SKATE
8.4.2008 11:24:32   
čuči
oj.
sem ga imela v ožjem izboru pa sem se premislila.je zelo lep,ampak kot si omenila sprednja kolesa so premajhna in pretrda res ful štekajo,moja soseda ga ima in je razočarana,ni za na makedam in za v sneg.Kar pa je mene še bl zmotil je pa košara ki je ful nekompaktna,premika se kot bi bil otrok v zibki,peg peregotova lupinica je ful slaba ker je preveč upognjena in to je ful slabo za otrokovo hrbteničko,maxi cosi-jeva je baje najboljša sam nepaše na podvozje.Itak pa ni vozička da bi bil idealen,vsi imajo neke pomankljivosti,zj je pa od tebe odvisno kaj si zeliš oz kaj potrebuješ

(odgovor članu Lea2007)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.4.2008 14:29:09   
Lea2007
Čuči hvala za info...Ojoj...Hm....tole bo težka s temi vozeki....Katerega sta potem vidva vzela?

(odgovor članu čuči)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.4.2008 14:32:59   
čuči
nisva ga še vzela men je ful ušeč pa čist sm zagreta za stokke xplory,,vse je vredu razen majhnoh koleščkov pa cene.haha
po vsej verjetnosti bova tega kupila

(odgovor članu Lea2007)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.4.2008 20:36:55   
frutka_
Jaz sem ga že skoraj kupila. Končno sem si premislila da ne, ker je absolutno pretežak! Ima 15kil. Ko k temu prišteješ še otroka je kar težek voz. Je pa zelo lep, zelo preprosto se zloži, fajn zgleda, nastavljaš ga po višini, tudi na netu je zelo dobro ocenjen. Če te teža ne moti ga kupi. user posted image
Jaz bom najbrž kupila Buzza.

(odgovor članu Lea2007)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.4.2008 15:32:22   
Lea2007
Uuuuu hudo....15 kg....tole je pa res veliko....zdej pa res ne vem....joooooooj, ti vozički, pa še tole štekanje koles.....Pa kako pismu lahko kolesa kr zaštekajo....Zakaj je pa dobu tok nagrad....

Ojojojoj,....še dobr da imam dovolj časa, sam sem zmer bol zmedena kaj bi rada....

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.4.2008 16:04:00   
Inigo
ja, okoli vozičkov je res prava znanost. je pa res, kot pravi čuči, da noben ni popolen. vsi imajo kakšno pomanjkljivost...

tudi midva sva kupila nazadnje potem Buzza.

(odgovor članu Lea2007)
Neposredna povezava do sporočila: 7
10.4.2008 8:11:45   
gajka
Lea2007 - te popolnoma razmem, ker meni se tudi zdi, da bo kupovanje vozička še ful stresno opravilo. Nekako sva se odločila, da greva maja zadeve malo pogledat v trgovino in jih preverit v živo. Sem imela pa tudi jaz na seznamu Skate-a, pa so me tudi sprednji koleščki odvrnili, ker ne živimo ravno v mestu in na ravnem. Zdaj so na mojem seznamu ostali 3 trokolesniki (ker so menda taki bolj primerni za naše rovte): PP GT3, Jane Slalom Pro in Bebe Confort High Trek. Popolnega vozička sigurno ne bova našla, bova pa vsaj med temi 3 izbrala tistega, ki bo najbližje najinim zahtevam.

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 8
10.4.2008 9:34:12   
cofek
no, tudi pri nas je bil Skate favorit, sam je pol izpadel iz igre, ker nanj ne gre buggy board; zdaj smo nabavili štirikolesnega Buzza, v ožjem izboru je bil pa tudi Bugaboo, sam mi je pa cena malo too much.
aja, pa malo poglejte na ebay - znajo bit cenejši (tudi v kommpletu s košaro Dreami in lupinico) kot v BC...

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
12.4.2008 8:52:55   
Lea2007
Joooooooj tale Skate.....

S sestro sva šle zadnjič na hitro pošpejat v Pikapolonico, ja in kaj.....se totalno zaljubile v tega skejta (sm mogla jit prej prevert tere, predn mojga v trgovino zvlečm:-))....Ma tok je luškan, po sva gledale še Slalom pro(sem bla prej čist nora nanjga, pa mi ni, jo tok je ogromn, k ena žaba), pa speedija, pa ma tko hecn športni del....No in pol spet nazaj na skateja in ja res je hud model. Za preve kolščke....ja ne vem, mi lih po makadamu ne bomo neki vozil, mamo vse poti, po katerih hodimo na sprehod asvaltirane, no sej ne rečem, da ne bomo včasih zavili na kako gozdno pot, samo kaj pa vem, se mi zdi, če je utrjen teren, da ne bi smelo bit panike. Sej tko mala koleška pa spet niso. No kot vidte. sde probam prepričat, da je voziček top of top. No še vedno me moti teža, kako je lahko tko težak.

Živimo v hiši, tko, da ga ne bomo neki nosili, samo me vseeno zanima, kje se še vse pokaže, da je težak.

(odgovor članu cofek)
Neposredna povezava do sporočila: 10
12.4.2008 16:03:04   
tinaaja
Živimo v hiši, tko, da ga ne bomo neki nosili, samo me vseeno zanima, kje se še vse pokaže, da je težak.

ce ga das v avto, ze pri sami okretnosti, ko ga dvigujes na plocnik, cez kaksne stopnice nosis, klanci.. ni da ni..
jaz sem bila ful fanica Traxx-a, ki ima manj kg kot skate, pa nujno sem hotla velika kolesa,... pol pri 10m sem nabavila tfk buggster, ki ima 7 kg, mala kolesa in sem toook zadovoljna z njim, da bi traxxa najraje prodala, pa moj noce, ker ga je tast kupil.

itak je tko, da ga bos zelo verjetno kupila, ker ti je tok vsec... ker si se zapicila vanj in ti nobenden od nas z nobenim razlogom ne bo prisel o zivega. osebno mi je 15 kg ful velik - probaj 20kg v kalnec rint... ali 25 ko je otrok star 1 leto.. no way.. ampak imam obcutek, da bos to morala sprobati na svoji kozi.. in prav je tako user posted image jaz sem tud morala, da zdaj vem, da tok tezkih vozickov vsaj jaz ne bi nikoli vec imela (razen za podezelje z zelo razgibanim terenom).

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Lea2007)
Neposredna povezava do sporočila: 11
14.4.2008 23:32:07   
rija
sicer ne kupujem vozka, so pa moja slabost user posted image  pa sem ga prejšnjič v trgovini malce preskušala: zdel se mi je absolutno preplastičen za nekaj čez 600 euruser posted image  in še nerabljen je veš škripaluser posted image

...vox populi...

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
FOTO: Čudež poroda ujet na fotografiji
photo
Veliko žensk ni ravno navdušenih nad tem, da bi jih fotografirali gole in to še med tako intimnim trenutkom kot je porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?