Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: ali se je že zgodilo ?? 8.4.2008 10:56:17
|
|
|
|
gajka
|
Ja. Ko je tak temno rjavi izcedek po 4 dneh popolnoma izginil, je kake 2 dni kasneje test pokazal drugo črtico. Ampak boleče prsi so tudi ostale, to je bilo še posebej opazmno pri tekanju po stopnicah.
|
|
|
|
RE: ali se je že zgodilo ?? 8.4.2008 11:03:45
|
|
|
|
dadica
|
IZVIRNO SPOROČILO: gajka Ja. Ko je tak temno rjavi izcedek po 4 dneh popolnoma izginil, je kake 2 dni kasneje test pokazal drugo črtico. Ampak boleče prsi so tudi ostale, to je bilo še posebej opazmno pri tekanju po stopnicah. Popolnoma enako, kot pri gajki. Zaradi tega jaz spoloh nisem pomislila, da sem noseča! lp dadica
|
|
|
|
RE: ali se je že zgodilo ?? 8.4.2008 11:03:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja saj mene glih to muči najbolj boleče prsi, ker se še mi ni zgodilo da bi me kdaj tako bolele in bile občutljive sploh pa pred M ne, pa tako so težke, pa še slabo mi tudi ni blo nikoli 3 dni skupaj. Upajmo da ne bo prehuda krvavitev in da bo test čez par dni pokazal .
|
|
|
|
RE: ali se je že zgodilo ?? 9.4.2008 14:08:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Moja mama je pa rekla, da lahko imaš še kaki mesec ali dva normalno, pa si kljub temu lahko noseča. Samo nevem koliko je to res. Tako da upanje še vedno ostaja. Lep pozdrav.
|
|
|
|
RE: ali se je že zgodilo ?? 9.4.2008 14:09:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja moja prijateljica je prvi mesec takrat ko naj bi imela M krvavela, pa je bila noseča, sam pač tega ni vedela.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?