Oprah na PopTV (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ... >> Zabava

Sporočilo

Anonimen -> Oprah na PopTV (8.4.2008 9:35:36)

Zanima me, ali so vsakodnevne pogovorne oddaje Oprah na PopTV ob 14.05 ponovitve ali pač sveže (no čisto sveže verjetno ne, ker so pri nas vedno malce z zamudo), mislim prvič predvajane? Ker ura 14.05 mi je čisto mimo. Kdo sploh lahko to ob tem času gleda, razen upokojencev in nas, ki smo na "začasni enoletni delovni upokojitvi [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]". Pravzaprav mi je to razen oddaje A si tud ti noter padu?, edina gledljiva oddaja na POPTv. Včeraj je bila npr. zelo zanimiva tema o avtizmu. O njem je spregovorila Jenny McCharty (partnerica Jima Carreya), ki ima 5-letnega sina s to boleznijo. Ne vem, no jaz jo rada pogledam.

*alja* -> RE: Oprah na PopTV (8.4.2008 9:41:05)

Sam jas sem to že gledala na hrvaški televiziji, tako da so naši kar v zaostanku (to o avtizmu sem gledala že pret časom)

Anonimen -> RE: Oprah na PopTV (8.4.2008 9:51:44)

Sam jas sem to že gledala na hrvaški televiziji, tako da so naši kar v zaostanku (to o avtizmu sem gledala že pret časom)

Jah to vem, da na HTV ponavljajo zadevo že drugič ali tretjič, in da je vse skupaj nekako 4 mesece v zaostanku za ZDA, ampak zanima, če je pri nas predvajano prvič, ker ura je za prvič zelo neprimerna, vsaj meni se zdi tako...

Maxica -> RE: Oprah na PopTV (8.4.2008 13:00:29)

Absolutno neprimerna ura za tako oddajo. Jaz bi jo ful rada gledala. Sem že razmišljala, da bi kr mal pisala tem popovcem, naj malo premaknejo vse skupaj.

Stran: [1]