sesalnik (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

erika -> sesalnik (9.2.2005 10:00:58)

Vem, da je tekla že enkrat tema o tem, pa vseeno: kakšne sesalnike uporabljate v boju proti umazaniji v stanovanju?
Jaz imam Igeo Batagel staro 4 ali 5 let, pa mi je preveč glomazna in komplicirana, zato jo prodajam in kupujem novega. Rada bi imala manjši sesalec, ki ima namesto vrečk vodo, pa globinsko krtačo, ...

lp Tamara

Grascakinja -> sesalnik (9.2.2005 10:05:23)

Ko ga najdeš, sporoči, jaz imam enake probleme... :)-

Petra5 -> sesalnik (9.2.2005 10:06:45)

halo babi
Jaz mam čist navaden Filips, pa cunco pa moža za pomivat.
Sorelca, vidim, da mala spančka. Lep dan želim
Petra

Lunca1 -> sesalnik (9.2.2005 10:43:36)

Midva imava Elektroluxa, samo mi je bolj všeč Miele, ki ga imamo doma.

KIRA -> sesalnik (9.2.2005 10:52:21)

Batagelove igee ne maram, ker je pretežka in prekomplicirana, pa še zelo glasna. Sem jo eni kolegici dala oz. posodila, da mi vsaj mesta ne zavzema.

Imam pa majhen kompakten sesalec, je sicer že par let star - Vampirino AEG. Tako vrečko ima notri in mikrofiltre, da skoraj nič ne pride skozi. Pa zelo dolg kabel, da lahko z njim še po stopnicah letam. Sem pa ravno zaradi tega navdušena nad njim, ker vrečko enostavno stran vržeš. Prav zato sem ga kupila, ker se pri nas ZELO praši, mož pa je astmatik in moram skoraj vsak dan sesat in prah brisat, skozi filter pa praktično nič skozi ne pride.

Tudi pri vodnem sesalcu ne, je pa treba vodo vedno še stran zlit, pa se še kopalnica umaže oz. WC, pol pa je treba še tam počistit. Z igeo mi ni niti enkrat ratalo, da ne bi malo umazane vode še mimo školjke steklo.
pa če se dobro ne posuši vsakokrat, se znajo notri bakterije razvijat. baje se dobi nekaj, da se v vodo da, pa ne nastajajo bakterije, ampak točno ne vem, ker takega sesalca ne bom kupovala.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (9.2.2005 11:55:45)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Joe -> sesalnik (9.2.2005 12:11:48)

Midva imava vodno Igeo Practic. Menim, da je Vorwerk linija boljša (oče ima starejši model KV 121), saj so modeli zelo priročni, močni in nekateri od njih vsaj enako primerni za alergetike. Sesalec Igea je okoren, ima dosti prepovršnih rešitev (npr. namestitev globinske krtače) in odločno predrag.

Jančika_ -> sesalnik (9.2.2005 12:14:06)

Ampak sesa pa fajn. Pri naši hiši ne bomo imeli veš sesalca z vrečkami.

Joe -> sesalnik (9.2.2005 12:57:30)

:( Vem. :)

baguSka -> sesalnik (9.2.2005 13:26:35)

Vorwerk je res zakon! Čestitke tistemu k se ga je spomnu!:bravo::sloncek:

ZARA -> sesalnik (9.2.2005 13:32:54)

:bravo::bravo:
Jancika,jst mam tud Igeo ze 6 let in sem se tolk navadla nanj,da mi je vseen...ker sesa mi pa se zdej zelo dobr!!

erika -> sesalnik (9.2.2005 13:54:05)

Jaz Igeo uporabljam samo za suho sesanje, ker je pomivanje temu modelu neznanka. Vodo posesa samo na pol in ostalo spaca. Čiščenje tega stroja je pa tudi zgodba zase.

Zara, a tebi dobro pomiva? Kaj pa okna?
Tamara

lefairyon -> sesalnik (9.2.2005 14:06:33)

tudi jaz imam worverk...pa sem fajn zadovoljna z njim...vrečke niso neki strošek, pa fajn je tudi to, da ima antialergijsko funkcijo...ma tri filtre, skozi katere res ne gre nič nazaj v prostor...pa odišavi celo stanovanje...
ga ne bi menjala za nobenega drugega...

ZARA -> sesalnik (9.2.2005 14:12:00)

ma men tud vodno sesanje dobro dela,ne vem...Okna pa nisem se nikol probala :ups:,za to mam pa cudezne krpice ...
Kako mislis da ti spaca??

baguSka -> sesalnik (9.2.2005 14:14:32)

:)- Jst mam pa taščo za okna!:ups::)-:bravo:

erika -> sesalnik (9.2.2005 14:29:15)

Zara, ko sesam vodo, ki sem jo prej pošpricala, mi jo potegne samo na pol, guma s katero vleče po tleh pa pušča bele črte. Tako, da je na koncu bolj lisasto kot prej. Pa še nastavek na cevi za mokro sesanje je neprestano zamašen in ga lahko čistimle ko ga "razšravfam".
Sem malo gledala cene za Vorwerk, pa jih povsod skrivajo kot svetinjo.Samo na Bolhi ga nekdo prodaja za 200.000,00 SIT.
Ali katera ve, kakšna je cena in kako se obnese zadnji model. Na Parnadovi spletni strani, ki je zastopnik se v mnenjih uporabnikov prebrala, da imajo mno gi probleme z nekim kablom. Ali kaj veste o tem?

Kaj pa pravite na Delfina?

Tamara

ZARA -> sesalnik (9.2.2005 14:32:30)

ojoj,tamara4,jst takih tezav res nimam ...
Vorwerk stane (baje) ta'nov model cca 270.000,pa ne vem kje sem to ujela...
lp

baguSka -> sesalnik (9.2.2005 14:39:27)

Vorwerk ima različne cene. Odvisno od tega katere priključke vzameš zraven, ima jih pa veeeeliiiiko! Se pa splača, saj je sesalec ki se ne pokvari, enostavno je z njim sesati, ob sesanju in še potem diši, imaš ga za preproge, kavče ali samo za prah. Skratka doživljenski sesalec s katerim bojo sesal še tvoji otroci!:)-

Upam da ne bom dons pršla domou in se ne bo hotu več užgt..:ups:

Joe -> sesalnik (9.2.2005 14:51:56)

Groza!! Nisem vedel, da Vorwerk, dober sesalec, prodajajo za 3x vrednost izdelave - menim, da so realni stroški nekje do 80.000 SIT, pa še to dokaj radodarno ocenjujem.

Morda pa bi ga lahko naročili kar v tovarni? Poštni stroški bi lahko bili še vedno nižji od zastopniških marž.

Pia73 -> sesalnik (9.2.2005 15:02:10)

Mi imamo Igeo, sedaj teče šesto leto. In ga ne menjam za nobenega Vorwerka, je res težji ampak čez vodni sesalec ga ni,...

tamara4 mi tudi nimamo nobenih problemov z mokrim čiščenjem. Oken pa z njim ne pomivamo, so pa nam že na predstavitvi povedali, da nastavek za okna ni bog ve kaj. Mi niti nsmo vzeli tega nastavka, pač pa smo vzeli masažno blazino.

In tudi pri Igei lahko daš v vodo eterična olja in ti lepo diši.

Anonimen -> sesalnik (9.2.2005 16:51:31)

Mi imamo Vorwerk zdaj že zihr ene 4 leta:zmeden: Ampak je tkoo TEŽAK, da je joj...res, da ima ogromno nastavkov, ampak ni tolk super kokr je cena ''super''.
Globinsko fajn sesa, ampak za tko posesat je pa bolj tko:zmeden:
lp,:fis:

baguSka -> sesalnik (9.2.2005 18:17:51)

:zmeden::zmeden: :fis: moj je pa čist lahek in super zadovoljna!:zmeden::zmeden:

Itak ga samo za sabo vlečeš, sej ga ni treba dvigovat!:sloncek:

Joe -> sesalnik (9.2.2005 18:31:43)

Fiši, mar ne bi bil vodni sesalec zate boljši?!?

Anonimen -> sesalnik (9.2.2005 22:38:09)

Baguska, vraga ga samo vlečeš..predn vse priključke namontiram...traja! Pa še tist kvazi ''metla'' mi najeda...k ne posesa vsega...no sje, pol itak še pomijem, pa vseen..:)

Stran: [1]