KIRA -> sesalnik (9.2.2005 10:52:21)
|
Batagelove igee ne maram, ker je pretežka in prekomplicirana, pa še zelo glasna. Sem jo eni kolegici dala oz. posodila, da mi vsaj mesta ne zavzema. Imam pa majhen kompakten sesalec, je sicer že par let star - Vampirino AEG. Tako vrečko ima notri in mikrofiltre, da skoraj nič ne pride skozi. Pa zelo dolg kabel, da lahko z njim še po stopnicah letam. Sem pa ravno zaradi tega navdušena nad njim, ker vrečko enostavno stran vržeš. Prav zato sem ga kupila, ker se pri nas ZELO praši, mož pa je astmatik in moram skoraj vsak dan sesat in prah brisat, skozi filter pa praktično nič skozi ne pride. Tudi pri vodnem sesalcu ne, je pa treba vodo vedno še stran zlit, pa se še kopalnica umaže oz. WC, pol pa je treba še tam počistit. Z igeo mi ni niti enkrat ratalo, da ne bi malo umazane vode še mimo školjke steklo. pa če se dobro ne posuši vsakokrat, se znajo notri bakterije razvijat. baje se dobi nekaj, da se v vodo da, pa ne nastajajo bakterije, ampak točno ne vem, ker takega sesalca ne bom kupovala.
|
|
|
|