|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vrtec v Tacnu ali bližini
8.4.2008 8:01:17   
silvestra
Pozna kdo kakšen privat vrtec v Tacnu ali bližini. Pišite mi na ZS! Pa zraven mi napišite konktaktne osebe in mogoče cene če veste.

lp,silvestra

< Sporočilo je popravil Eja RR -- 4.5.2008 0:46:37 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pozna kdo kakšen vrtec....?
8.4.2008 8:53:26   
tojeto1
Na tistem koncu je vrtec Mavrica (blizu Mercator centra. Tel. se izgubila, redno pa objavljajo tukaj na Ringaraji (na levi strani). Cena pa je okoli 550 eur/mesec.
Upam, da sem kaj pomagala.

(odgovor članu silvestra)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.4.2008 9:42:11   
anal
V  Gameljnah je od začetka tega meseca privat vrtec.
V Sp.G., blizu gostilne Maček.

(odgovor članu tojeto1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.5.2008 22:45:40   
dabe
Ali ima že katera kakšne podatke od tega novega vrtca v Gameljnah - prišlo bi mi namreč zelo prav?????

LP

(odgovor članu anal)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.5.2008 7:20:20   
polona25
čav, silvestra. Tud mi smo iz Tacna, pa mamo enak problem. Smo ga meli že pri prvem otroku, pa sem ga pol vpisala v Medvode, zdaj pa je očitno tud tam taka gužva, da smo tud mi ostali brez mesta. Povsod je gužva, noro! Pa mislim, da tud mal gledajo na tiste družine, ki majo dva otroka. Morajo tako izračunat, da drugi otrok ne dobi mesta, drugače bi mel vse zastonj. Brezveze pa tak zakon.

LP

(odgovor članu dabe)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?