Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: mengeš kamnik, domžale 18.4.2008 21:04:32
|
|
|
|
zoya24
|
ojla, Tudi jaz sem Domžalčanka, rodila konec januarja. Tak, da se tudi jaz priporočam za kak kafe, samo sporočite kdaj Klemenčičevo sem pa tudi jaz super zadovoljna.
|
|
|
|
RE: mengeš kamnik, domžale 18.4.2008 23:21:07
|
|
|
|
petra a
|
Mary_Lou - baje je v Mengšu res en dober zobar,lahko vprašaš A.E.,onadva hodita tja
|
|
|
|
RE: mengeš kamnik, domžale 19.4.2008 1:43:01
|
|
|
|
pot
|
Če je zobozdravnik v ZD, potem je tam samo eden, ostale so pa ženske. Ordinacijo ima na levi, druga vrata. Imena se pa ne spomnim.
|
|
|
|
RE: mengeš kamnik, domžale 19.4.2008 10:39:04
|
|
|
|
mary_lou
|
Baje bo od srede naprej lepo. Tko da predlagam kaksen cet ali pet da se dobimo npr. pred oranzarijo pa gremo mal vozickat pol pa v oranzarijo na sladoled? ura ja najbrz smo dopoldne vse bl frej k popoldne k so nasi lubiji doma. Men je naceloma pa vseeno
|
|
RE: mengeš kamnik, domžale 19.4.2008 10:40:39
|
|
|
|
mary_lou
|
Lahko gremo pa ob bistrici vozickat no pa sej lokacij tuki je ful sam zmenit se mormo
|
|
RE: mengeš kamnik, domžale 20.4.2008 1:57:28
|
|
|
|
pot
|
Če se še ostale strinjate, čet ali pet pred Oranžarijo? Ali vam je okoli 12. ure prepozno? No, najboljše, da si na ZS cifre izmenjamo, ker moj zna bit nepredvidljiv, pa raje pokličem, če zamudim ali, da vem, kje se vozičkate ali sprehajate in pridema za vami.
|
|
|
|
RE: mengeš kamnik, domžale 20.4.2008 11:24:43
|
|
|
|
birdy
|
Hoj bejbe, jst bi tud pršla. Sam ne vem če že v čet ali pet k ma moj ljubi dopust, pa me pomoje nebo kr tko spustu Ne ne, hecam se, sam k ma dopust izkoristim dneve z njim ker drgač skoz dela, če ne na šiht pa doma. Mary-lou, midve bi šle pa lohk en dan mal za Bistrco, pa osale domžalčanke tud. Jst ful tam šetam, pa če še kera nej me kar pocuka za rokav če me vid. Prepoznat me pa ni težko, ker ne vidš tok velik tok mladih mamic, pa svetlo moder jaguar mam (voziček, štirikolesnik).
|
|
RE: mengeš kamnik, domžale 20.4.2008 18:48:57
|
|
|
|
mary_lou
|
men je kul v petek pa tud ura je kul se boljs pa mal prej npr. 11, apak tud 12 je kul. ja za ob bistrci pa kadarkol kr poklic ce bova doma prideva
|
|
RE: mengeš kamnik, domžale 20.4.2008 19:40:50
|
|
|
|
tuna
|
Men bi pa bolj četrtek ustrezal -z mojim imava obletnico poroke v petek in mi je obljubil, da me bo nekam odpeljal..
|
|
|
|
RE: mengeš kamnik, domžale 20.4.2008 20:19:32
|
|
|
|
soni
|
Mogoče se vam pridružim tudi jaz.
|
|
|
|
RE: mengeš kamnik, domžale 21.4.2008 18:15:04
|
|
|
|
birdy
|
Midve z Neli ta teden ne prideva, ker je Neli bolna, ima virozo. Jst sem pa tud ful slaba, me vse mišice bolijo Pa kdaj drugič.
|
|
RE: mengeš kamnik, domžale 22.4.2008 10:34:01
|
|
|
|
pot
|
birdy, čimprej se pozdravita. Pa se naslednjič vidimo. Se pravi v primeru lepega vremena so kandidatke za sprehod po Mengšu: čet. od 11.-12.ure naprej pred Oranžarijo: tuna pot soni? pet. raje od 11.ure naprej pred Oranžarijo: mary-lou pot soni? Še kakšna kandidatka? Katera ura vam za čet. bolj ustreza? soni, nisem vedela na kateri dan si želela priti, lahko pa se dobimo oba dni. Meni ni problema prit oba dni, samo, da ne bo dežja. Zdaj pa kliče.
< Sporočilo je popravil pot -- 22.4.2008 10:46:46 >
|
|
|
|
RE: mengeš kamnik, domžale 22.4.2008 16:38:12
|
|
|
|
tuna
|
Ob 11h v četrtek bi bilo super! Če bo pa dež, se pa vseeno lahko dobimo na kavici v Oranžariji, kaj pravite?
|
|
|
|
RE: mengeš kamnik, domžale 22.4.2008 19:55:44
|
|
|
|
soni
|
Meni je vseeno za dan, samo v primeru slabega vremena težko pridemo do notranjosti Oranžerije, tako, da bi zame šlo le v primeru, če bi sedele zunaj. Drugače pa se bomo zmenile kdaj drugič za kakšen sprehod. lp
|
|
|
|
RE: mengeš kamnik, domžale 23.4.2008 1:56:42
|
|
|
|
pot
|
tuna, v primeru dežja jaz ne morem, ker nimam avta. Ampak mislim, da je lepo vreme napovedano, tako, da se vidimo. Se bom potrudila, da bi bila točna, drugače pa z malo zamude. soni, mi smo se pa mogoče že kdaj srečali. Do zdaj vem za dva para dvojčkov v Mengšu... Razen, če imaš ti ta tretji ali četrti par, če jih je slučajno toliko... No, tebe gotovo nobena ne bo zgrešila, ko se bomo čakale. Midva prideva v četrtek in petek v primeru lepega vremena. A vam pošljem še telefonsko na ZS?
|
|
|
|
RE: mengeš kamnik, domžale 23.4.2008 11:23:39
|
|
|
|
tuna
|
Jaz pridem jutri ob 11h v Oranerijo. Polji mi telefonsko za vsak sluaj.
|
|
|
|
RE: mengeš kamnik, domžale 23.4.2008 16:44:04
|
|
|
|
pomar*ANČA*
|
se vas je pa nabralo. pa sporočte kako ste se imele- ok? če slučajno srečam kup mamic z vozički, me pa ne čudno gledati, ker bom piskala in vam mahala. držim pesti, da boste imele sončno in toplo vreme.
|
|
|
|
RE: mengeš kamnik, domžale 23.4.2008 19:08:20
|
|
|
|
pot
|
tuna, imaš ZS. pomar*ANČA*, se bomo pa še kdaj dobile za kak sprehod za vikend ali pa kak popoldan oz. večer, zdaj, ko bodo dnevi daljši in bo lažje it proti večeru na sprehod. Menda se nam obeta vroče poletje. Drugače pa kar predlagaj kdaj ti najbolje ustreza. Še kakšna kandidatka za jutri ali petek? Morda kak drug dan? V petek nek dež napovedujejo. Če bo res dež, se moram jaz opravičit.
|
|
|
|
RE: mengeš kamnik, domžale 24.4.2008 7:09:14
|
|
|
|
tuna
|
Se vidimo danes! Mogoče bom že v Oranžeriji pred 11h, ker mislim, da bo ravno lačna takrat...
|
|
|
|
RE: mengeš kamnik, domžale 24.4.2008 8:37:33
|
|
|
|
soni
|
Jaz moram žal odpovedat, se vam bom pa pridružila naslednjič.
|
|
|
|
RE: mengeš kamnik, domžale 24.4.2008 15:11:51
|
|
|
|
pot
|
Aha, zdaj pa vidim, da sta obe odpovedali. Sem dobila zjutraj en klic, pa sem mislila, da še velja, da vsaj ena pride. Pa sva v Oranžariji ugotovila, da sva se le hitro sprehodila do tja, ker sva že malo zamujala. No, nič hudega, je bilo lepo vreme. Sva imela kar dolg sprehod še potem. mary-lou, če bo jutri zjutraj lepo vreme, še velja? Jaz v primeru dežja ne morem, ker nimam avta, dežne prevleke za voziček pa tudi ne.
|
|
|
|
RE: mengeš kamnik, domžale 24.4.2008 16:51:19
|
|
|
|
mary_lou
|
Zal ne morem , tko da pridem drugic k se boste zmenile
|
|
RE: mengeš kamnik, domžale 24.4.2008 23:21:55
|
|
|
|
pot
|
Nič hudega, pa drugič. Predlagajte dan, pa se bomo že nakako zmenile.
|
|
|
|
RE: mengeš kamnik, domžale 26.4.2008 21:54:12
|
|
|
|
birdy
|
Punce, dejte datum da se dobimo, midve z Neli ziher prideva, sam more bit lepo vreme, oziroma vsaj na polno scat ne sme, ker sem jst brez izpita za avto in bom pešakala do Mengša al kjerkol se bomo že dobile. Mi smo zdej zdravi, smo pa ugotovil da smo mel rotavirus, raj nebi povedala na kak način. Sej pri nas je šlo kar vredu skoz, sam pri enmu drugmu dojenčku pa ne tok fino ker sta zdej v bolnici No, sej mali gre na bolje, to je najbolj važn.
|
|
RE: mengeš kamnik, domžale 28.4.2008 7:48:14
|
|
|
|
tuna
|
Meni je vseeno - Mengeš ali Domžale. Ta teden ne bo šlo, naslednji teden se pa zmenimo in določimo dan. Upam,da se končno vidimo! Lahko pa določimo en dan za Domžale, en dan pa za Mengeš, pa bo vsaka lahko vsaj enkrat prišla LP
|
|
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.