Spark -> RE: bolniška zaradi bolečin v hrbtenici (7.4.2008 16:18:05)
|
Oj Anonimna. Jaz sem tudi imela težave s križem v času nosečnosti. Obakrat sem bila nekje od 22 oz. 25 tedna na bolniški zaradi teh bolečin. Ampak moje delo je sedeče. Jaz pa sedim celih 8 ur, in ker delam s strankami si nisem mogla vzeti vmesne predahe, da se malo razgibam. Mene je tako zelo bolel križ, da sem se ponoči zbujala od bolečin in si nikakor nisem mogla razbremeniti bolečino. Ginekologa sem imela različna, ampak sta mi oba dala bolniško brez problema. V drugi nosečnosti me je ginekologinja napotila na fizioterapijo, ampak ker je to bilo v poletnem času, nisem tam nikogar dobila in sem prišla zelo pozno na vrsto (skoraj pred porodom), tako da tudi tja nisem hodila. Doma sem si pomagala z enimi vajami, ki sem jih našla v eni reviji. No, v službi so se vsi zmrdovali, ko sem jim povedala razlog zakaj sem doma. Ampak meni je bilo neznosno toliko časa sedeti. Ampak vseeno mislim, da je meni lažje kot tebi. Ne predstavljam si da bi me bolel križ in bi morala 8 ur migati, tako kot ti. Upam, da ti G. odobri bolniško. Aja, pa še to, jaz tablet nisem nobenih jemala. Doma je vseeno drugače. Delala sem tisto kar mi je pasalo. Ko si doma, greš lahko ležat, lahko hodiš, skratka lahko počneš tisto kar ti v določenem momentu ustreza.
|
|
|
|