|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   sestrična
7.4.2008 14:56:58   
metuLJchy
Danes se že cel dan potihem razburjam, pa me zanima ali po vašem zganjam paniko brezveze ali pa so besede moje sestrične res malo neokusne (kakor jih dojemam jaz). Namreč najina babi ima že dalj časa zdravstvene težave in ker po 2 letih letanja od zdravnika do zdravnika ni bilo niti ugotovljeno kaj ji je, niti ni stanje se izboljšalo sem ji jaz povedala za eno gospo, ki zdravi z bioenegijo. K tej gospe sem tudi jaz in moj fant hodila, oba sva bila zelo zadovoljna. Ok, babi zdaj hodi k njej, ugotovila ji je vzrok in po 2 tednih se počuti bolje, poleg tega kar ji je rekla je šla še k zdravniku pa diagnozo - in drži. Do tu vse lepo in prav - mi pa danes ko sva se vozili na terapijo pove, da se ji moja sestriča (21 let) non stop posmehuje in se dela norce iz nje. In da ji je rekla, da bi denar ki ga da za terapije raje njej dala in da je tudi njen fant tako rekel. Ma me je prav razhudilo to - babi ima 80 let in zase si je že tako dosti premalo privoščila. In da se ji gre očitat da denar porabi zase (da ne bo pomote, ne gre tu za neke visoke zneske). Moje mnenje je da svojim denarjem lahko dela kar hoče, magari ga skozi okno meče. Mogoče sem preobčutliva, ampak se mi zdi na nek način nespoštljivo da nekomu ki ti celo življenje nekaj daje pa rečeš, ja raje bi dala denar meni kot da tja hodiš...grrr....sory punce da nalagam, samo sem mogla si malo dušo spucat user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: sestrična
7.4.2008 15:00:01   
amalija
Tvoja sestrična je ena navadna egoistična kokoš.

Babi (oz. kdor koli pač že) lahko svoj denar porablja, kakor hoče. PIKA.

Pa ne razumem, res, jaz bi dala vse, da bi moja babi še živela, pa ne - in če bi takrat, ko je bila hudo bolna, obstajalo kar koli, ama res kar koli, kar bi ji pomagalo, bi ji še jaz plačala, če bi lahko.

(odgovor članu metuLJchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.4.2008 15:04:13   
Anonimen
Kaj njo briga kam da babi svoj denar. Če ga ona hoče naj si ga zasluži. Matr kakšni ljudje.
Jaz bi ji povedala svoje....

(odgovor članu amalija)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
7.4.2008 15:10:43   
metuLJchy
Verjetno ji gre v nos ker v te stvari ne verjame, ampak vseeno nima tako za govorit z babi. Saj jaz sem tudi za te stvari nekaj denarja znosila od hiše, pa ni nobenemu na kraj pameti prišlo da bi mi očital, saj sem si konec koncev ga sama zaslužila (in da nimam težav kakor prej mu tudi nima cene, sploh pa ne v denarju). Ona si pa ga je pri svojih letih še toliko bolj in jaz sem srečna da se počuti bolje in njej isto je vsak evro vreden tega. Karin imaš prav, je treba povedat kar leži na duši user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.4.2008 15:13:28   
Anonimen
Jaz sem tudi veliko denarja za neuradno medicino zmetala, mi pač uradna ni pomagala. Moja mami je ko je izvedela da ima raka tudi hodila k bioenergetiku. Ji je zelo pomagal, če ne za drugo, da je upanje imela. In ga je premagala.

Je tvoja sestrična zelo nesramna. Prvo zato ker se iz stare ženičke norca dela, drugo zato ker se vtika v njen denar ki ji ga ona ne daje, tretje pa zato ker jo očitno ne skrbi za babi.

Neposredna povezava do sporočila: 5
7.4.2008 16:33:14   
Anonimen
se strinjam, z vsem napisanim, sestrični bi pa drugič povedala svoje, da nej rajše mal na babico gleda, ne pa, da tak egoizem zganja, in samo nase misli, fant je pa tudi en lolek, če je to reku.... nej si sama zasluži denar pa ga bo imela... ti pa kar spodbujaj babico sploh če se bolje počuti.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
7.4.2008 17:13:20   
vesel
IZVIRNO SPOROČILO: tancy

se strinjam, z vsem napisanim, sestrični bi pa drugič povedala svoje, da nej rajše mal na babico gleda, ne pa, da tak egoizem zganja, in samo nase misli, fant je pa tudi en lolek, če je to reku.... nej si sama zasluži denar pa ga bo imela... ti pa kar spodbujaj babico sploh če se bolje počuti.

SE POPOLNOMA STRINJAM!!! JS BI ISTO TO NAREDLA ZA SVOJO BABI!

druzina je zame vse!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
7.4.2008 18:54:19   
Kaliope
pa vprašaj ti to sestrično, če se ji ne zdi, da babi zgeda bolje? Saj je vseeno, kaj človeku pomaga, glavno da mu. In ja, babica lahko s svojim denarjem dela, glih kar ji paše, sestrično pa je lahko sram, da kaj takega sploh zine.

(odgovor članu vesel)
Neposredna povezava do sporočila: 8
7.4.2008 19:08:43   
vaney
uf, kaj me pogrejejo taki egoisti, kamor spada tudi tvoja sestrična. Ni važno, da njeni babici nekaj pomaga, ona je itak že stara. Naj da rajši denar njej, da bo lahko oblekice kupovala in se afnala, ne (ugibam!). Kako eni ljudje gledajo samo nase, pa to ni resuser posted image Meni se zdi pa prav fajn, da hodi k bioenergetiku, glavno, da se ona dobro počutiuser posted image Sploh je pa to njen denar, ki gs najbrž v življenju ni imela na pretek (spet ugibam!) in naj si privošči nekaj za boljše počutje. Hvalabogu, ne? Tale tvoja sestrična je pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in bi jo bilo treba malo v red spravit. Bo videla, ko bo ona enkrat stara....uf, me je tole razjezilo, moram nehat...

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu Kaliope)
Neposredna povezava do sporočila: 9
7.4.2008 19:31:18   
Anonimen
Danes se že cel dan potihem razburjam, pa me zanima ali po vašem zganjam paniko brezveze ali pa so besede moje sestrične res malo neokusne (kakor jih dojemam jaz).

Besede so milo receno neokusne in nezrele.
Paniko je pa skoda zganjati, raje ji povej, naj poslje malo vetra med svoje misli.

Neposredna povezava do sporočila: 10
7.4.2008 19:39:42   
kovač
Pa kaj se tako sekiraš zaradi ene besede od sestrične. Eni so pač preveč direktni. Ziher pa ni nič slabega mislila.
Babica naj pa svoj denar kar zase porabi za karkoli.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
8.4.2008 6:31:12   
mateyka
Moje mnenje je da svojim denarjem lahko dela kar hoče, magari ga skozi okno meče. Mogoče sem preobčutliva, ampak se mi zdi na nek način nespoštljivo da nekomu ki ti celo življenje nekaj daje pa rečeš, ja raje bi dala denar meni kot da tja hodiš...

se strinjam. sam sej veš - mladost, ludost. tvoja sestrična ma pa 21 let..

Neposredna povezava do sporočila: 12
8.4.2008 7:00:52   
srki
Ma boli te za to sestrično, naj govori kar hoče, verjamem, da ti ni vseeno. Pa tudi babi povej, naj se ne sekira za to. Res je, denar je njej, zakaj bi ga bila dolžna njej dajat?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
10.4.2008 13:04:31   
pijja
Tale tvoja sestrična je ena egoistična ****,sorry na izrazu.user posted image

En konkreten pogovor o vsem ji ziher nebi škodovaluser posted image

Takšni, kot smo bili včeraj, nismo danes in tudi jutri ne bomo

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 14
10.4.2008 13:40:32   
MID
Jaz imam pa predvsem  občutek,da se tale tvoja sestrična sekira predvsem zaradi tega,da ji bo tale bioenergetik pomagal in ker je bila tale ideja tvoja,bo zasluga za boljše počutje babice med drugim v zadostni meri tudi tvoja.
Od tu strah tvoje sestrične in da bojazen,da boš potem ti bolj priljubljena.
Ker pa punca nima vseh stvari pospravljenih,tam na svojem podstrešju,je ubrala neprimerno potezo.
Razsodnost babice kdo je bolj človeški in kdo manj,je pa njenauser posted image

(odgovor članu pijja)
Neposredna povezava do sporočila: 15
10.4.2008 13:48:03   
muška
Mala si pač misli, da je požrla vso pamet tega sveta. malo se pomeni z njo in jo vljudno prosi, naj svoje bedaste komentarje s svojim fantom zadržita zase. Naj bo pametna na svojem "območju izpbrazbe", in da naj ne dela norca iz same sebe.

Tudi jaz svojega sina vozim k bioenergetiku in sem z rezultatom zelo zadovoljna, ker je rezultat VIDEN, dohtarija pa naju je samo šibala iz čakalnice do čakalnice.  In če ima kdo kakšne pametne (so jih imeli in še tu in tam kkašna prileti) , mu med vrsticami povem naj se briga zase in da naj bo raje vesel  rezultata terapij  skupaj z nami.

(odgovor članu MID)
Neposredna povezava do sporočila: 16
11.4.2008 11:10:29   
Majuska
Tale tvoja sestrična je požrtna na denar, za babico jo pa očitno prav malo briga. Tudi jaz bi najbrž čudno pogledala, če bi slišala kak tak komentar. Babi menda ja lahko dela s svojim denarjem, kar ji pač paše. Tamala bi pa najbrž denar imela zase, za babi si pa najbrž mislil, da meče denar proč, ker itak ni več mlada ... nadaljnih misli pa raje ne razpredam, ker se mi zdi žalostno, da bi sploh omenila kaj takega.

Dekle naj se raje nauči, kaj je v življenju važno. Denar sigurno ne.

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 17
14.4.2008 17:59:45   
Mijavček
Jaz tud ne verjamem preveč v te bioenergetike ampak tvoja sestrična pa nima pravice takole se pogovarjat z babi.
Babi počne, kar hoče, pa če se bo vpisala v cirkus, pa naj se! 
Ti babico pomiri, da je punca pač mlada in da govori neumnosti in naj se ne obremenjuje, kaj drugi mislijo.
Ne vem kakšen odnos imaš s sestrično, ampak, če bo še take prijavljala, ji pa skušaj lepo dopovedat, da babi pač take izjave preveč vznemirjajo in naj jo pusti da dela, kar se ji zdi.

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?