Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Dati nasvet ali biti tiho 7.4.2008 14:02:58
|
|
|
|
lotoska
|
Razmišljam o dveh kolegicah. Čeprav se ne poznata imata nekaj skupnega - neupoštevanje nasvetov. Tako da sem raje tiho, in se ne trudim več. Prva zase misli da je naivna (jaz menim da je neumna, kar ji tudi povem) in v življenju ponavlja iste napake, potem pa se sprašuje, zakaj se ji vedno isto dogaja. Ne razume poante, ki sem ji jo že neštetokrat razložila in ostaja pasivna(po moje lena), skratka se ne premakne. Pred kratkim je prišla skupaj s tipom. Kot sem to že izkusila, je naenkrat vzvišena, ko smo bili skupaj je v debati brez sramu razkrivala intimne zadeve (tip je pa farbal zraven). Sicer pa je povzpetnica. Še ko je šla sem in tja na kakšen zmenek, sem najprej slišala, kaj SO in kaj IMAJO njegovi starši... če je le bilo kaj za pobahat. Druga je mlajša, opazila sem da tekmuje z mano. Mojega nasveta ne upošteva, čez pet minut v pogovoru mi je isti nasvet podala, kot da ji ga je nek sodelavec povedal, ko sem jo opomnila, da so to moje besede je lepo ignorirala. Je precej introvertirana. Za vsak svoj uspeh mi pove ko je že mimo, o načrtih in željah ne govori, za trenutno situacijo njenega življenja vedno najde "primeren" izgovor (primer: s tipom naj bi se vselila skupaj: razlog zakaj ne - ker ima on hipoteko na hišo z bivšo ženo. Pred kratkim sta nehala- razlog, ker se nista skupaj vselila, ker ona kar naenkrat rabi stabilne razmere v zvezi). Z njo si imam čedalje manj za povedati. Njeno živjenje so sunkoviti vzponi in padci. Ko mi šele z zamikom pove o kakšnem padcu, bi ji res rada povedala svoje dobronamerno mnenje, ampak vem da ne posluša. Tako da si imava vedno manj za povedat. Pa se kljub temu vztrajno vabi na obiske. Obe se. A se še komu to dogaja?
< Sporočilo je popravil lotoska -- 7.4.2008 14:04:25 >
|
|
|
|
RE: Dati nasvet ali biti tiho 7.4.2008 14:04:13
|
|
|
|
Volga
|
A se še komu to dogaja? Meni ne.
|
|
|
|
RE: Dati nasvet ali biti tiho 7.4.2008 14:05:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Ko se povabita.....nimaš časa. Se bodo naveličale. Škoda se družit z ljudmi k ti samo energijo jemljejo in ti gredo na živce. Nasvete se pa daje ljudem ki te zanj vprašajo. Pa tud dolžni jih niso upoštevat, če jim niso všeč.
|
|
|
|
RE: Dati nasvet ali biti tiho 7.4.2008 14:05:20
|
|
|
|
CatJa
|
Tako da si imava bedno manj za povedat. Pa se kljub temu vztrajno vabi na obiske. Naj se vabi. Vabita. Saj ju ni nujno sprejeti.
|
|
RE: Dati nasvet ali biti tiho 7.4.2008 14:07:22
|
|
|
|
Netopirčy81
|
IZVIRNO SPOROČILO: CatJa Tako da si imava bedno manj za povedat. Pa se kljub temu vztrajno vabi na obiske. Naj se vabi. Vabita. Saj ju ni nujno sprejeti. se podpišem.
|
|
RE: Dati nasvet ali biti tiho 7.4.2008 14:11:10
|
|
|
|
~Biba~
|
Saj se te nista čez noč spremenili ...sama si vedela kakšni sta od vsega začetka. Si pričakovala, da se bosta spremenili, upoštevali tvoje nasvete? Ko pa ne gre pa ti gresta na živce? Funkcijo ignore iz foruma, prenesi v real lajf
|
|
|
|
RE: Dati nasvet ali biti tiho 7.4.2008 14:13:08
|
|
|
|
Naja30
|
Biti tiho. Meni se s takimi ne da ukvarjat.
|
|
|
|
RE: Dati nasvet ali biti tiho 7.4.2008 14:14:00
|
|
|
|
srki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga A se še komu to dogaja? Meni ne. Meni tudi ne in, to res niso prave prijateljice. Bi kar prekinila stike z njima.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?