Otroški dodatek + vrtec (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Anonimen -> Otroški dodatek + vrtec (9.2.2005 7:39:30)

:zmeden: :zmeden: :zmeden:
da ne bom ostala brez otroškega dodatka vas sprašujem kdaj je potrebno vložit vlogo za podaljšanje?
Rodila sem konec aprila 2004.
Vrtec - do kdaj prva vloga, kje jo dobim, ali lahko dam miško v vrtec v sosednjo občino (zaradi vožnje v službo je bolj priročno in verjetno tudi ceneje zaradi večje skupine)
Septembra bo stara 17.mesecev in midva bi jo dala kar v vrtec(zaradi družbe,pa da babice ne obremenjujeva zaradi zdravstvenih težav s hrbtenico,njenih hobijev,psa,...)A je to še prehitro za v vrtec???

l.p. in hvala za odgovore

india -> Otroški dodatek + vrtec (9.2.2005 7:48:29)

Za otroške dodatke ti velja odločba 1 leto, na njej pa tako piše,do kdaj. Vložit je treba 1 mesec pred iztekom. Se pravi, če ti velja do konec aprila, jo moraš vložit v začetku aprila, najbolje pa da pokličeš svojega referenta na CSD da ti točno pove. Meni poteče 6.5, pa moram vložiti do 15.4.

Kar se vrtca tiče, mi smo dali hčero v jasli pri 18ih mesecih, pa se je vključila zelo v redu. Vlogo dobiš v vrtcu, ko bo razpis, to pa je če se ne motim, maja meseca.
LP,Miška01:miska:

JASNA D -> Otroški dodatek + vrtec (9.2.2005 8:01:04)

Vrtec - mi smo našega dali pri 11 - ih mesecih in pol. Vlogo za v vrtec pa smo morali kupiti v knjigarni in jo oddali kar v vrtec. Ponekod jo baje oddajo tudi na občino:zmeden2:

LP, Jasna

Stran: [1]