Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: začasno/stalno prebivališče 7.4.2008 19:02:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: LAmama nivess Objave: 1960 Status: odsoten IZVIRNO SPOROČILO: caffee Potni stroški se obračunavajo od stalnega prebivališča ali začasnega? To bo po moje kar LAmama najbolje vedela. ti kokoška a nimaš boljšega dela??? lav ju tu , cmok
|
|
|
|
RE: začasno/stalno prebivališče 7.4.2008 19:03:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Karin24 predvidevam, da tvoji prijateljici nisto povedali, sej ni tko neumna, da bi se pustila dobit a ne Stalno bivališče ima prijavljeno pri mamici oz. je imela. Živela je pa v ljubljani, ni imela začasnega prijavljenega. Dobivala je prevoz za 80km. Zjutraj jo je pred vhodom v blok čakal zasebni detektiv(tako se je predstavu) in ji izročil en papir. Gor so bili datumi, koliko časo jo že preverjajo da pač hodi iz tam v službo. Pol je šla pa še na zagovor k direktorju. Sam dela pa še zmer tam Preverjajo isti kot preverjajo bolniške.
|
|
|
|
RE: začasno/stalno prebivališče 7.4.2008 19:11:12
|
|
|
|
nu_tella
|
A to je bilo v javni upravi ali zasebni firmi? Ker ti, ki jih jaz poznam so v JU in pravjo, da pri njih še niso preverjali. Je pa res, da majo pogodbo za dolocen cas...mogoce je drugace, ce imas pogodbo za nedolocen cas, ker se potem dejansko da nekomu s tem ukvarjat?!? Vsekakor hvala za informacije. Upam, da me bojo zdej bolj poslusali jaz se itak posrackam in nebi bla za take fore spilat... Ceprav ce tako pogledas, tudi tisti, ki se skupaj vozjo (se jih vec nabase v avto) se nekako "svercajo"... mah itak nikoli en sistem ne more biti pravičen. Tudi najemnina stane...
|
|
RE: začasno/stalno prebivališče 7.4.2008 19:16:07
|
|
|
|
Anonimen
|
V privat firmi. Na ministrstvu je bilo pa podobno z določenimi ljudmi. So pa običajno preverjali tiste ki imajo res veliko prevoza plačanega oz. veliko kilometrov. En vem da je mel pisano da se kao iz MS v lj. vozi vsak dan , itak da so ga preverili Drugač pa sankcij ni bilo, sam pač prevoz so jim skenslal, tko da bi se glih neki bal preverjanja..... Ne vem no, se mi zdi da prej v privat firmah preverjajo kot v JU. Tam jim običajno dol visi, saj ne gre iz njihovega žepa.
|
|
|
|
RE: začasno/stalno prebivališče 7.4.2008 19:16:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Ceprav ce tako pogledas, tudi tisti, ki se skupaj vozjo (se jih vec nabase v avto) se nekako "svercajo"... To pa ni res No, pr men vedo da se običajno dva skupej vozva.
|
|
|
|
RE: začasno/stalno prebivališče 7.4.2008 19:38:31
|
|
|
|
nu_tella
|
No sej meni ni treba polagat računov Hočem samo rečt, da pač nikoli ni fer za vse Ja meni bi blo verjetno bed že to, da vsi zvejo, da sem v službi lagala Ma jaz se itak posračkam za vsako zadevo. Ko bi si le upala švercat za prevoz. Hvala za informacije...
|
|
RE: začasno/stalno prebivališče 7.4.2008 19:40:07
|
|
|
|
nu_tella
|
A ja. Še to me sprašujejo...koliko časa so jih preverjali... ker baje imaš 8 dni časa, da prijaviš spremembo kraja s katerega prihajaš na delo...
|
|
RE: začasno/stalno prebivališče 7.4.2008 19:40:57
|
|
|
|
Pikec
|
Že par let velja, da se računajo potni stroški od kraja dejanskega prebivališča, vse ostalo se smatra kot prekršek/goljufija. Policija recimo svoje tudi kazensko ovadi kot goljufijo (tolk o policajih). Večina javnega sektorja na vsake cajte preverja. Univerza v LJ je že imela parkrat na večih fakultetah akcije in so ljudje vračali kar konkretne zneske. Prav tako nekatere osebe javnega prava (javni sektor) in občine. Poceni si jo odnesel, če si samo vračal neupravičeno prejete potne stroške in te niso še dodatno sankcionirali. Skratka se ne splača švercat.
|
|
|
|
RE: začasno/stalno prebivališče 7.4.2008 19:44:39
|
|
|
|
Pikec
|
Tam jim običajno dol visi, saj ne gre iz njihovega žepa. Mislim, da ni čist tko.... kaj pa če badžeta zmanjka . Kukr sem gor napisala. Policija svoje ''prekrškarje'' kazensko ovadi. Če se jim dokaže znajo dobit kartoteko pa še ven letet. Tko da ni čist tko kukr nekateri mislite.
|
|
|
|
RE: začasno/stalno prebivališče 7.4.2008 19:45:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nu_tella A ja. Še to me sprašujejo...koliko časa so jih preverjali... ker baje imaš 8 dni časa, da prijaviš spremembo kraja s katerega prihajaš na delo... Dva meseca, kolegico, za JU pa ne vem kolk časa so jih. Pa tud to da so vračali ne vem. Moja kolegica ni. Ji je pač direktor čez prste pogledal očitno.
|
|
|
|
RE: začasno/stalno prebivališče 7.4.2008 19:45:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Skratka se ne splača švercat. V bistvu se splača firmi. Ti kako pogleda skozi prste in izplacuje visje potne stroske, kot ti dejansko pripadajo, neobdavcene.
|
|
|
|
RE: začasno/stalno prebivališče 7.4.2008 19:46:53
|
|
|
|
Pikec
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Skratka se ne splača švercat. V bistvu se splača firmi. Ti kako pogleda skozi prste in izplacuje visje potne stroske, kot ti dejansko pripadajo, neobdavcene. Če tko kompenzirajo nižjo plačo že. Če ne pa niti ne.
|
|
|
|
RE: začasno/stalno prebivališče 7.4.2008 19:49:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Skratka se ne splača švercat. V bistvu se splača firmi. Ti kako pogleda skozi prste in izplacuje visje potne stroske, kot ti dejansko pripadajo, neobdavcene. Če tko kompenzirajo nižjo plačo že. Če ne pa niti ne. V bistvu se ji....ker ti lahko vsakic posebej pove, da dobis "ta velike" stroske. Lahko manipulirajo, ce hocejo...
|
|
|
|
RE: začasno/stalno prebivališče 7.4.2008 20:13:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: LAmama nivess Objave: 1960 Status: odsoten IZVIRNO SPOROČILO: caffee Potni stroški se obračunavajo od stalnega prebivališča ali začasnega? To bo po moje kar LAmama najbolje vedela. ti kokoška a nimaš boljšega dela??? lav ju tu , cmok
|
|
|
|
RE: začasno/stalno prebivališče 7.4.2008 21:39:07
|
|
|
|
nu_tella
|
Sam to mora bit poleg sramote, da so te dobili in da vsi vejo da si lagal, še grozn filing, da te je nekdo 2 meseca opazval. GROZA. Mene bi kap ce zvem da me nekdo opazuje...se mi zdi že poseg v mojo osebnost... no sam sej ta tema ni za te debate
|
|
RE: začasno/stalno prebivališče 7.4.2008 21:39:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nu_tella Sam to mora bit poleg sramote, da so te dobili in da vsi vejo da si lagal, še grozn filing, da te je nekdo 2 meseca opazval. GROZA. Mene bi kap ce zvem da me nekdo opazuje...se mi zdi že poseg v mojo osebnost... no sam sej ta tema ni za te debate Ma ne sej te sam pred šihtom pa po šihtu opazujejo
|
|
|
|
RE: začasno/stalno prebivališče 7.4.2008 21:53:12
|
|
|
|
Pikec
|
Ma ne sej te sam pred šihtom pa po šihtu opazujejo Kaj pa kakšne bl atraktivne primerke... mislim, da mal šiht podaljšajo
|
|
|
|
RE: začasno/stalno prebivališče 7.4.2008 21:54:12
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR Ma ne sej te sam pred šihtom pa po šihtu opazujejo Kaj pa kakšne bl atraktivne primerke... mislim, da mal šiht podaljšajo Ja odvisno verjetno kako zasledovani zgleda, pa kolk ma navado rolete dol spuščat
|
|
|
|
RE: začasno/stalno prebivališče 7.4.2008 22:09:09
|
|
|
|
Pikec
|
Ja odvisno verjetno kako zasledovani zgleda, pa kolk ma navado rolete dol spuščat U matr še dobr da mam vse pošlihtano, ker mam skoz rolete gor itak se pol doma razkomotim... Še dobr da nisem atraktivna
|
|
|
|
RE: začasno/stalno prebivališče 7.4.2008 22:16:27
|
|
|
|
nu_tella
|
A če se na vogalu nastavljaš ti pol lahko še kaj s konkurenčno klavzulo zatežijo Joj punci sta me nasmejali.
|
|
RE: začasno/stalno prebivališče 7.4.2008 22:19:03
|
|
|
|
Anonimen
|
A če se na vogalu nastavljaš ti pol lahko še kaj s konkurenčno klavzulo zatežijo Odvisno kje delaš
|
|
|
|
RE: začasno/stalno prebivališče 7.4.2008 22:23:41
|
|
|
|
Pikec
|
Neki tacga?
< Sporočilo je popravil Pikec RR -- 7.4.2008 22:24:11 >
|
|
|
|
RE: začasno/stalno prebivališče 7.4.2008 22:25:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR Neki tacga? Sam one si itak ne izplačujejo potnih stroškov
|
|
|
|
RE: začasno/stalno prebivališče 7.4.2008 22:26:45
|
|
|
|
Pikec
|
Sem najdla naslednjo fontano za na glavni trg v KR
|
|
|
|
RE: začasno/stalno prebivališče 8.4.2008 6:38:59
|
|
|
|
srki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Skratka se ne splača švercat. V bistvu se splača firmi. Ti kako pogleda skozi prste in izplacuje visje potne stroske, kot ti dejansko pripadajo, neobdavcene. Točno to. Pa če bi bili kaj pametni, bi npr. (govorim za službo mojega), njega dali vsaj v LJ (no, sedaj je), ne pa v NM, kjer imajo večje stroške. Oni že vedo, zakaj.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?