Ursi2
|
punce, hvala vam. ko bi vedle, kolko mi pomeni to daste me vzpodbudile. Saj sama vem, da ni nič bolj zdravo kot moje mleko in imam ga veliko, tako, da si ga sedaj prej spumpam, kadar tk ene dve tri ure ne je, da ga preveč ne zalije, ko začne jest, ker mi je prej večkrt bruhnu, sedaj pa je bolje, odkar si pumpam in niti mastitisa nimam več. kar se hrane tiče pa itak agrumov, oreščkov, meda, jagod, čebule in ocvrtih stvari tega tako ne jem,solato jem tam pa tam, če ni kisla, jabke tam pa tam, kak košček - olupljen, banane in mislije imam pa res kar redno na jedilniku.ne jem pa prav tako nič mlečnega. sicer se moji tašči ful smilim in ona bi na mojem mestu to jedla, ker mal krčev pa tk more met. mislim sej ne vem več, kaj bi rada. Pa sem ji rekla, da pač nisem boga, če morem par mesecov bit brez tega, da sma ga res dost dolgo čakala (5 let) in se mi to ne zdi sploh noben problem, če vem, da mu lahko to olajšam. Sej je prijazna in se trudi, ampak ne zastopi, ker ona je pač jedla vse od kraja, mastno, da se je kr cedilo, pol pa v isti sapi razlaga, kk se je njen ta prvi prve mesece skoz jokal inpol meni sej bo boljš, pač tam do šestega meseca bo tako, no pol se pa začnejo zobki se bo pa zato jokal, pa spet ne bomo spali. (sej vem da bo mogoče tako, ampak meni osebno se to ne zdi huda tolažba ). Sej ji verjamem, da je prvi vnuk in sta ga tud komi čakala, ampak vseeno nima nobenga občutka. Ko smo prišli iz bolnice in potem nisma nikamor šla dva tedna, ker je blo glih tako slabo vreme in sem jo mogla gledat skoz, ker je imela glih takrat dopust, sem bla že čist na koncu z živci in sem komi čakala, da bom končno svoje vidla. moji pa ravno zaradi njiju ne pridejo radi k nama na obisk in so bili sedaj od kar smo trije samo dvakrat za eno uro na obisku. in potem se mi spravljamo k mojim domačim, pa mi reče ona, a veta kaj, vidva Lukija kr meni pusta, vidva pa pejta na obisk. Se mi je skor vtrgalo in sem sam rekla, vete kaj, tudi moji bi radi vidli svojga vnuka, pa sem pobasala jajčko in sem šla.kr tresla sem se. Vem, da sem jz občutljiva na to, kaj reče in nardi in poskusim preslišat, ker nočem, da bi otrok mel slab odnos do njih, ampak včasih pa ne gre. No, se mi zdi, da sem dans pa za neki časa prekinla kake bolj konkretne stike. Je pršla iz službe in pol ta prvo do mene, da se ji tk smilim in da ,ore enkrat prit k meni in me pocrtlat, ker sem tk boga. Pa jo ledam, ko da bi z Marsa padla, pa jo vprašam zakaj točno se ji pa smilim in je rekla, da zato, ker sem bolana (včeri sem imela okrog 39 vročine, ampak je šlo tk ko je prišlo, itak pa je otrok na prvem mestu za mene in mi ni važno če sem bolana ali me kaj boli) pa morem še za Lukija skrbet. Sem ji pa rekla, da mene ni treba crtlat, da mene crtla samo moj mož, drgač pa jz nisem tak tip, da ne rabim tega, hvala lepa. In je seveda takoj rekla, ja seveda, sej sem slišala včeri, kk te ma lepo in te crtla (oba sma bla sitna, zmatrana, zaskrbljena in znervirana, ker se je mali ful jokal in ga kr nista nama dala, ampak sta mu težila, da je lačen,,,,, in sma se pač ruknala, ker se pa ne bi, ampak sma se pol ko so nama ga dali nazaj in se je mali umiril in pol zaspal pomenla in je blo vse vredu). Sem pa rekla a vete kaj, enkrat v celmu mesecu sma se ruknala, pa kr ne morte pozabit in me že ma grdo, vidva pa se kregata in se dereta eden na drugega kr naprej, je pa vse vredu. In je bla užaljena, da tud prav če sem taka in jo odbijam, pol pa naj bo po moje in me bo pustla pri miru in se ne bo več ukvarjala z mano. in ni pomagalo, da sem ji pol rekla, da je ne odbijam, ampak da pač nisem tip za crtlanje, nikoli nisem bla, tud domači me niso neki posebi pa se mamo ful radi in da nimam rada, da se mene neki pomiluje, če mi nič ni, in da sem ji to že ne vem kolkokrat rekla, pa je sam se obrnala pa šla in rekla, ja sama tk hočeš pa ne bomo meli nobenih stikov. Se mi zdi tk brezveze, ampak možu ne bom nč rekla, že tk ga napadata in se ful potegne za naju, da je ze cist zmozgan od tega, ker ga vsakič ko mene ni zravn napadata, da to ni normalno... No, pa sem se spet razgovorla. Hvala vam, mi je kr mal lažji, ker prej sem pa skoz to premlevala.
|