prsna crpalka (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Kaj potrebujem za novorojenčka?

Sporočilo

silmarillion -> prsna crpalka (7.4.2008 8:39:50)

rocna ali elektricna?

glede na to da je velika razlika v ceni me zanima ce se elektricno res splaca bolj kupit al se da z rocno zdrzat?

lp

Spark -> RE: prsna crpalka (7.4.2008 8:44:08)

Jaz imam ročno. Elelktrične sploh nisem nikoli videla. Meni za moje potrebe zadostuje ročna črpalka.
Drugače pa vidim da šele julija pričakujete.
Zato ti svetujem, da je mogoče brezveze da kupuješ črpalko sedaj. Saj boš videla kako bo. Mogoče je sploh ne boš potrebovala.
Jaz recimo je prvič nisem potrebovala čisto nič.
No sedaj pa je malo drugače in sem si jo naknadno, oz. šele takrat, ko se je pokazala potreba da jo potrebujem kupila. 

katra55 -> RE: prsna crpalka (7.4.2008 8:54:50)

Se strinjam s Spark, črpalko lahko kupiš naknadno, če jo boš potrebovala. Jaz je nisem potrebovala.

noe -> RE: prsna crpalka (7.4.2008 10:10:49)

Meni jo je moj šel iskat tisti dan , ko sva prišle domov, ker sem imela ful napete in trde dojke. Po tem sem jo uporabljala še ene štirikrat.Tako, da ti tudi jaz svetujem, da počakaš in vsekakor kupiš ročno. Mi smo kupili Tommee tippee v Baby centru za 24 evrov, zraven dobiš stekleničko, blazinice, škatlo, pokrovčke. Aventova je enkrat dražja.

Maxica -> RE: prsna crpalka (7.4.2008 10:12:44)

Imela sem Aventovo ročno in se mi je super obnesla.

frutka_ -> RE: prsna crpalka (7.4.2008 11:31:27)

Jaz bom tudi eno kupila, ker sem imela prvič sposojeno in sem jo veliko rabila. Predvidevam da bom pridno  dojila tudi tokrat pa si bom najbrž eno kupila.
Je razen v ceni še kakšna razlika med Aventovo in Tommijevo? Kakšne pa sploh so cene črpalk.
Prvič sem imela Chiccotovo in ni bila glih fajn.

Paštetka -> RE: prsna crpalka (7.4.2008 16:33:54)

Jaz sem imela Aventovo, in sem jo samo 2x rabila, čeprav bi tudi brez nje šlo. Sem si hitreje izčrpala ročno kot s črpalko, v primeru, da sem kam šla.

Tak, da če kdo hoče jo prodam in podarim zraven 2 aventovi posodici za shranjevanje mleka ali kašic.

Bi pa na tvojem mestu rs počakala, da rodiš in vidič, če jo res rabiš. tvojemu lahko kar na netu pokažeš kako izgleda in jo gre iskat v štacuno. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

StBarbara -> RE: prsna crpalka (7.4.2008 16:37:58)

Jaz sem imela Aventovo ročno, pa je bila čisto ok; za to, kolikor sem jo pač rabila.

Stran: [1]