Prekrivne TOTSBOTS plenice (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


julči -> Prekrivne TOTSBOTS plenice (6.4.2008 23:06:40)

Oj!

Te dni opravljam še zadnje nakupe in med njimi so tudi plenice,zato prosim za pomoč:

- ali uporablja ktera prekrivne hlačke Totsbots (Štorklja)- baje naj ne bi premočile, ker za Racmanove prekrivne ene pravite da vam premočijo. So pa tele Totsbots na voljo samo v eni št. (10-16 kg) kar verjetno za novorojenčka ni ok (prevelike)?
Sem opazila da so Štorkljine plenice in prekrivne kar občutno dražje od Racmank- se vam zdi upravičeno glede na kvaliteto?

- Če ima katera od Bambino mio bi prosila če pove kaj več izkušenj; kakšna je vpojnost, primerjava z Racmankami? Baje so bolj fajn za novorojenčke, ker so manjše- ampak potem jih verjetno tud hitro prerastejo, kam pa pol z njimi- je kar velik strošek. Kok plenic ste si kupile npr. št. 3-5 kg in 5-7 kg??

SEm vas zasula z vpr, ampak bom res hvaležna za vse odgovore in izkušnje!

Uživajte[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]





sanosan -> RE: POMOČ- PLENICE; PREKRIVNE TOTSBOTS (7.4.2008 8:02:29)

Jaz uporabljam štorkljine plenice in volnene prekrivne hlačke. Imam obojne (dvojno pletene in volnene z ježkom) in sicer za vsako velikost dvoje hlačk. So super in so v bistvu nepremočljive (včasih ob obilnem kakanju malo uide pri nogicah). Če pa že začnejo bolj prepuščat vlago, pa jih operem z pralnim sredstvom z lanolinom (tudi od štorklje) in so spet nepropustne. Pranje ni potrebno, tako kot tudi piše, razen, če je kaj kakca na njih, takrat samo tisti del splahnem pod vodo in je. Pomembno je tudi to, da se ne navzamejo vonja, tako, da ne smrdijo po urinu in blatu. Vsakič ko previjem [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image], dam druge hlačke, tiste, ki pa so bile na plenički, pa samo pustim, da se posušijo (na notranji strani so malenkost vlažne).

So mi pa boljše tiste z ježki, kot dvojno pletene, ker so bolj praktične za oblačenje. Res da so dražje od ostalih hlačk, vendar so za mene vredne svojega denarja. Jaz sem zelo zadovoljna z njimi.




julči -> RE: POMOČ- PLENICE; PREKRIVNE TOTSBOTS (7.4.2008 19:01:57)

Hvala!


Če katera uporablja plenice Bambino mio- kje se jih da kupit?

lp




Stran: [1]