Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: spanje - glavica vedno na eno stran 6.4.2008 22:20:42
|
|
|
|
gaya24
|
Naš spi na boku in ga izmenično obračamo na eno in drugo stran. Pomoje je najboljše, da jo daš spat tudi na bok in takrat ne bo mogla prestavit glavice na drugo stran
|
|
|
|
RE: spanje - glavica vedno na eno stran 6.4.2008 22:21:19
|
|
|
|
ona
|
Tako je bilo pri mojemu sinu,sicer že 9 let nazaj,ampak ni pomagalo prav nič!Vedno je spal na eno stran in posledica je bila uležana glavica.Sem provala na vse načine,ampak ni nič pomagalo Saj nasveta ti glih nisem dala,ampak naj te potolažim,da kljub temu,da je imel še kar uležano glavico na eni strani,sedaj nima nobenih posledic in se je tale uležanina popravila hitro in sedaj ima glavo kot če bit
|
|
|
|
RE: spanje - glavica vedno na eno stran 6.4.2008 22:23:37
|
|
|
|
srečka nosečka
|
gaya24 - žal spanje na boku ne pride v poštev. Se prekotali na hrbet, pa sem jo zalagala z vsem mogočim. Tako plazi po postelji, da jo zjutraj najdem pod odejo, v diagonalni legi, ...
|
|
|
|
RE: spanje - glavica vedno na eno stran 6.4.2008 22:26:01
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ona Tako je bilo pri mojemu sinu,sicer že 9 let nazaj,ampak ni pomagalo prav nič!Vedno je spal na eno stran in posledica je bila uležana glavica.Sem provala na vse načine,ampak ni nič pomagalo Saj nasveta ti glih nisem dala,ampak naj te potolažim,da kljub temu,da je imel še kar uležano glavico na eni strani,sedaj nima nobenih posledic in se je tale uležanina popravila hitro in sedaj ima glavo kot če bit ona. Upam, da se tudi naši ne bo poznalo. Če mi seveda ne bo uspelo s kakšnim trikom to preprečit.
|
|
|
|
RE: spanje - glavica vedno na eno stran 7.4.2008 8:42:04
|
|
|
|
urskas
|
naši dve sta vedno spali na boku, vsakič na drugo stran in sem zalagala vse mogoče, da je delovalo... Pri kakšnih 3 mesecih sta začeli spati na trebuhu in sem še vedno pazila, da sem glavico obrnila vsakič na drugo stran. Drugače je bilo v vozičku, kjer je tamala vedno obračala glavico na eno stran in se ji je do kakšnih 6 mesecev pošteno poznalo pri obliki glavice. Ker sta obe imeli ob rojstvu zelo mehko glavico (potrebna je bila večja doza AD3), sem bila zaradi tega bolj "stroga".
|
|
|
|
RE: spanje - glavica vedno na eno stran 7.4.2008 8:52:07
|
|
|
|
kristinaj
|
naša je do 2,5m spala na boku, izmenično. potem se je sama začela na hrbet obračat in je spala kot je spala, je nisem več popravljala, ker tudi če sem jo dala na bok se je zvalila na hrbet....
|
|
|
|
RE: spanje - glavica vedno na eno stran 7.4.2008 9:29:33
|
|
|
|
sonchek
|
IZVIRNO SPOROČILO: kristinaj naša je do 2,5m spala na boku, izmenično. potem se je sama začela na hrbet obračat in je spala kot je spala, je nisem več popravljala, ker tudi če sem jo dala na bok se je zvalila na hrbet.... tudi pri nas je tako..in tudi več ali manj spi tako da glavico drži v eno smer..nič ne pomaga sem vse poskusila..upam da ne bo posledic..tako pri tebi kot pri meni... l.p.
|
|
RE: spanje - glavica vedno na eno stran 7.4.2008 14:26:55
|
|
|
|
Mesečnica
|
Naš mali je tudi dolgo glavo obračal samo na eno stran, na desno. Nobeno obračanje z moje strani ni pomagalo. Tudi sam se najprej obračal le čez desni bok. Ne vem več točno, do kdaj - tam nekje do 7. meseca, se mi zdi. Potem je počasi med spanjem začel glavo obračati tudi v levo. Od začetka 8. meseca, ko se je začel plaziti, pa itak "potuje" po postelji - nikoli ne vem, na katerem koncu postelje in v kakšnem položaju ga bom našla . Glavica je pa zdaj že povsem OK, blaga poležanost, ki jo je imel zaradi spanja na desnem boku, je izginila.
|
|
|
|
RE: spanje - glavica vedno na eno stran 7.4.2008 15:14:58
|
|
|
|
Mat3ja22
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonchek IZVIRNO SPOROČILO: kristinaj naša je do 2,5m spala na boku, izmenično. potem se je sama začela na hrbet obračat in je spala kot je spala, je nisem več popravljala, ker tudi če sem jo dala na bok se je zvalila na hrbet.... tudi pri nas je tako..in tudi več ali manj spi tako da glavico drži v eno smer..nič ne pomaga sem vse poskusila..upam da ne bo posledic..tako pri tebi kot pri meni... l.p. enako.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......