Skrbi med nosečnostjo (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Anonimen -> Skrbi med nosečnostjo (6.4.2008 19:59:51)

Imam velik problem pa bi rabila nasvet kaj naj naredim. Na hitro, da ga opišem: Februarja sem bila na bolniški, ker sem krvavela. Ginekologinja mi je napisala mnenje, da bi delala po 4 ure, ker v službi stojim in imam težave z zatekanjem nog in bolečin v trebuhu. Vse izvide in priporočila je nato splošna dr. poslala na komisijo zzzs, ki je to zavrnila in mi poslala odločbo, da sem s 1.3.2008 sposobna za delo, nato sem sem pritožila in še 1x poslala izvide in mnjene ginekologinje. Sedaj, ko je že dober mesec mimo sem dobila 4.4. odgovor, da je pritožba utemeljena in da imam polno bolniško od 1.3.2008. Zopet mi niso ugodili za 4 ure, ampak so me dali kar na bolniško do 21.4. sedaj
ne vem kaj naj naredim, ker mi v službi ne bodo mogli priznati mojega dela, če jim bom prinesla bolniško, splošna dr. pa pravi , da mi boniške ne more prekinit in da je bolje, da se ne pritožim na zzzs, jaz pa mislim, da se lahko, ker imam vse črno na belem, da so me poslali delat in je to njihova neodgovornost .Kaj pa ve menite? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (7.4.2008 9:45:01)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Nagajučk -> RE: Skrbi med nosečnostjo (7.4.2008 10:12:55)

Se strinjam z Metulj333.

Tak naredi, da boš imela potem pravo odločbo v rokah z datumom za naprej in s tem urejeno bolniško kot je treba.
Če so odredili zdaj polno bolniško tudi o.k., gre za tvojo [sm=duda.gif] in prekomerno stanje na nogah in njihova obremenitev je sigurno slab dejavnik.
Pocivaj tolko kolikor zahteva tvoje telo.

Pa srečno!

Stran: [1]