Pajaca -> RE: oblačila; starejša: punčka, mlajši: fantek (7.4.2008 10:37:09)
|
Mam doma punco pa pol še fanta in povem vam, da tja do 6m še nekako gre, da pač daš gor temno modre hlače z malo roza črtico, ali pa rdečo bundico ki ima zadaj 2 rožici. Pol pa ne več, ker je smešno in ti je čudno. Pa tud tako je do 6m še nekako dobiš uni sex oblačila, potem je to težje. Že kroj hlač je drugačen. Za punčke je vse nekako oprijeto kar fantom ne paše, fantovskim stvarem že na daleč piše da so za fante. Tako da rečmo 10% oblek od 6m - leta in pol je še ponosil, sedaj pri dobrih 2 letih ima čisto vse kupljeno posebej zanj. Naša punca je že zbirčna in si zbira same punčkaste zadevce. Prepričamo jo nekako da vsaj smučarski kombinezon ni roza, da bo lahko to ponosil, a vse ostalo ne gre. Tko da nimaš kaj. Do leta in pol se bo dalo kaj kombinirani potem pa ne gre več. Že fant sam bo videl da je to za punčke k je rožica gor, pa tebi ne bo potegnilo. Jaz sem mela par rozastih bodijev pa bi jih rečmo spodaj lahko oblekla, pa mi ni bilo da bi fant nosil roza body, sem raje kupila par fantovskih.
|
|
|
|