Mišni -> RE: Luštne otroške superge (10.4.2008 14:09:55)
|
Ne, ne, Volga, res jih nismo sprobali, sem jih sama kupila. Še celo narobno številko sem najprej kupila, premajhne, pa sem šla potem zamenjat za večje, ki pa so bili kar precej večji, tako da je tisto leto potem nosil fuuuul prevelike, ker jih je pač hotel. Šit hepens, nimaš kaj. Na napakah se učimo. IZVIRNO SPOROČILO: PIRANJA Meni so pa fletne za take majhne škrate. Ne za mojega, je že prevelik, ampak za take, ki ravno dobro shodijo. Lej Mišni, demantirala sem te samo za drugi stavek, ker sem povedala svoje stališče. Piranja, mojega stavka nisi nič demantirala, edino, če imate točno te superge, ki so bile na 1. sliki in res točno veš, da so trde. Potem si, sicer zelo nejasno, drugače pa ne. Res pa si izrazila svoje stališče, za katerega sem ti pa pozneje napisala, da ne moreš trditi, da je ena firma super, ena pa zanič. Ker so ogromne razlike od modela do modela, tudi pri enakih številkah. In ja, vem, da je tisti svetlo moder model od Merella fajn, isti je tudi roza. In tudi za večje jih je enih par prav mehkih, ampak ta, ki ga imamo mi, je pa zanič. Ravno to trdim, različni modeli iste firme so različno mehki. Enako je pri Geoxu, tudi s tem imamo izkušnje, da so eni kot kopita, eni pa mehki. Enake številke. Tako da midve se res strinjava, da mora biti čevelj za otroka mehek in lahek ter zračen, edino v čemer se najini mnenji razlikujeta, je to, da ni pravila, da bi ena firma imela vse modele dobre, druga pa vse slabe. To pa jaz iz izkušenj vem, da ni tako.
|
|
|
|