SILVA -> Matija se je danes skoraj zadavil (8.2.2005 20:57:50)
|
Moja filozofija je,da kadar Matija papa,to dela v svojem stolčku in ne na kavču ali na blazini,da se poleg igra in kobaca itd. No danes smo pa imeli obiske in ker Matija noče papat,če je preveč ljudi okoli,sva šla v dnevno sobo na kavč in tam je jedel hruško,zraven seveda kobacal in se igral. Potem sem mu je pa en košček tako zataknil,da sem mislila,da se bo zadušil,sem ga obrnila na glavo in trepljala po hrbtu,nič,Matija čedalje bolj rdeč in pena na usta in noseka,pride očka in ga je še on proval,nič.In šele po petih minutah truda dobit ven košček hruške je Matija končno lahko normalno zadihal,bi je pa že čisto vijolčen.Jaz pa čisto mehka in zraven jokala ko dež. Čisto brez moči sem bila,prijela sem že za telefon,da bi klicala rešilce,samo se je potem hvalabogu porihtalo. In sedaj vidim,da moja filozofija drži kot pribito in me je prekleto dobr izočil,da se pri jedi ne igra in da bo jedel samo v svojem stolčku. Ko se papa se papa,ko se pa igra se pa igra. Mogla sem se malo potožit,ker me še zdaj strese,ko se spomnim. Lep pozdrav
|
|
|
|