Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
RE: Kaj še delate pogleg službe (za denar)? 8.4.2008 14:05:35
Anonimen
nič...pa bi nekaj pa nimam idej kaj. čistit se mi ravno ne da :) še doma ne :) nimam pa nobenga tazga konkretnega znanja d abi lahko kaj inštruirala al pa kej :(
RE: Kaj še delate pogleg službe (za denar)? 8.4.2008 14:13:02
mighi
Nič, ker pridem iz službe zmatran kot cunja. Mislim, da žena enako, pa sva rajši skupaj še tistih par uric preden gremo spat. Veliko delo je pa tudi vzgoja, samo nplačano z $
RE: Kaj še delate pogleg službe (za denar)? 8.4.2008 21:55:28
janca
Saj ni treba da si odvisen od moških. Pač, če moški več zasluži plača položnice, registracije, dopust, plača večkrat v trgovini kot ženska ipd. in zato še ni razloga, da si odvisen od moškega. Meni ustreza dopoldanska štiriurna služba, popoldne pa se posvečam otrokom. Mi je čist kul. Pol me pa prou mal zanima kaj si kdo misli. Ja ja delo je rekreacija za norce. Hahaha katere se tudi sama poslužujem.
RE: Kaj še delate pogleg službe (za denar)? 15.4.2008 19:55:54
riders
Trenutno nič, sem pa pred dvema letoma bila v upravnem odboru obrtne zbornice in sem dobila mesečno sejnino takratnih 15.000 sit; pa v nadzornem odboru občine, kjer je bila sejnina celih 36.000 na eno sejo, tko da je bil kar dober postranski zaslužek.
RE: Kaj še delate pogleg službe (za denar)? 17.4.2008 11:11:54
majamo
Mene pa zanima kako in kdaj ste pol z otroci? Midva imava kar dobre službe, dodatno se ne bi branila kakega eura, saj imava trenutno vsak po 2 kredita, položnice, hrana, in 2 leti starega otroka
Kaj vem, midva prideva ob 4, pol 5 domov, ati še dodatno hodi v šolo ob petkih in sobotah, pa še drugače se dosti študiju posveča, pa se mi zdi da do 8, ko gre mali spat nič kaj nismo skupaj, sploh ne vsi trije. Se najemo, pospravimo, letimo v trgovino, včasih še malo ven, pa to na brzino, pol pa spat. Trenutno shajamo bolj na tesno, morama kar gledat kam damo denar, vendar se mi zdi nesprejemljivo, da bi zamudila čas z otrokom. Ko bo odrasel, se ne bo spomnil da ni mogel imeti treh različnih bagerjev namesto dveh. Spomnil se bo da mamice in atija ni bilo nikoli doma.
Mojca mami je delala do petih vsaki dan, pa še popoldne včasih, pa ji mogoče ne bi bilo treba. Ko je bila pa doma, je pa bila tak utrujena in izžeta ko cunja.
Pač vsak dela po svoje in po svojih zmožnostih. Jaz bi, če ne bi mogli imeti osnovnih dobrin tudi kaj postrani delala. Definitivno.
RE: Kaj še delate pogleg službe (za denar)? 22.4.2008 13:34:29
Olivija
IZVIRNO SPOROČILO: majamo
Mene pa zanima kako in kdaj ste pol z otroci? ,
Jaz enostavno manj spim in delam "nočne". Začnem, ko gresta otroka spat in potem lahko ogromno naredim od ca. 22 - 2 ure zjutraj, za vikend grem pa še bolj pozno spat. Meni to ustreza, ker sem nočna ptica. Ni pa to vsak dan - dobiš job in ga pač potem delaš nekaj noči, potem si pa spet en čas frej. Ali pa izkoristim tudi čas na vlaku, v 30 minutah, lahko marsikaj narediš.
< Sporočilo je popravil Olivija -- 22.4.2008 13:37:45 >
RE: Kaj še delate pogleg službe (za denar)? 25.4.2008 16:02:12
lencica
Pedikuro. Pri meni doma ali pri stranki. Je slabo plačilo. Vsi bi radi za male denrce doooolgo uživali. Al pa kar zastonj!
RE: Kaj še delate pogleg službe (za denar)? 25.4.2008 20:27:28
ZmajTolovaj
Jaz prevajam in lektoriram, boljše bi bilo, da bi končno spackala do konca tisto svojo diplomo, da lahko najdem normalen job. Ampak mam res bedno porodniško. Pa fino je, ker vse lahko delam od doma. Zvečer ko gre mala spat pa tja do polnoči, več se mi niti ne da.
RE: Kaj še delate pogleg službe (za denar)? 10.5.2008 15:56:37
Colicka
Tud jaz inštriram angleščino OŠ, SŠ, pripravljam za maturo, prevajam, vodi tečaje ... Atrorija, javi se, če rabiš, se na relaciji LJ-KR.
Lp, vanilija
Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!