majamo -> RE: Kaj še delate pogleg službe (za denar)? (17.4.2008 11:11:54)
|
Mene pa zanima kako in kdaj ste pol z otroci? Midva imava kar dobre službe, dodatno se ne bi branila kakega eura, saj imava trenutno vsak po 2 kredita, položnice, hrana, in 2 leti starega otroka Kaj vem, midva prideva ob 4, pol 5 domov, ati še dodatno hodi v šolo ob petkih in sobotah, pa še drugače se dosti študiju posveča, pa se mi zdi da do 8, ko gre mali spat nič kaj nismo skupaj, sploh ne vsi trije. Se najemo, pospravimo, letimo v trgovino, včasih še malo ven, pa to na brzino, pol pa spat. Trenutno shajamo bolj na tesno, morama kar gledat kam damo denar, vendar se mi zdi nesprejemljivo, da bi zamudila čas z otrokom. Ko bo odrasel, se ne bo spomnil da ni mogel imeti treh različnih bagerjev namesto dveh. Spomnil se bo da mamice in atija ni bilo nikoli doma. Mojca mami je delala do petih vsaki dan, pa še popoldne včasih, pa ji mogoče ne bi bilo treba. Ko je bila pa doma, je pa bila tak utrujena in izžeta ko cunja. Pač vsak dela po svoje in po svojih zmožnostih. Jaz bi, če ne bi mogli imeti osnovnih dobrin tudi kaj postrani delala. Definitivno.
|
|
|
|