Kengorujček... (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Kaj potrebujem za novorojenčka?

Sporočilo

Anonimen -> Kengorujček... (8.2.2005 20:41:58)

... bi nujno rabili!!!! Namreč v našem bloku bomo delali novo dvigalo in seveda glej ga zlomka mi stanujemo v 7.nadstropju! Zato bi nujno rabila kengorujčka, da bi jo prinesla gor in dol za na sprehod.

Prosim za pametne nasvete: danes sem gledala babybjorn v Toysu pa stane 80 evrov!

Ma kdo rabljenega?!

Hvala za pomoč

BOjana

KIRA -> Kengorujček... (8.2.2005 20:58:57)

bojana26, ta tema sicer spada med male oglase..
a mora bit glih babybjorn?
Lp

Anonimen -> Kengorujček... (8.2.2005 21:00:54)

enega sem zadnjic gledala na www.infantino.info in je Maxi-Cosi kenguru Gogo 6.590,00 SIT
, zdaj odvisno katerega isces ali je vseeno:zmeden2:jaz bom dobila rabljenega od tete:bravo:

Anonimen -> Kengorujček... (8.2.2005 21:07:21)

Ni nujno da je te firme, mogoce pa sploh kengorujček ni prava resitev:zmeden::zmeden:

Ne vem kaj je v praksi boljse?

Bojana

KIRA -> Kengorujček... (8.2.2005 22:18:36)

ja, po stopnicah je že najlaže z kengurujčkom. jaz sem kupila rabljenega Tomy Zanzibar. meni je zelo fajn, čeprav moraš najprej pogruntat kako dojenčka noter dat. ima pa super oporo za glavico in lahko dojenčka nosiš v 3 različnih položajih. samo počasi ga več ne bom rabila. zdaj pozimi dosti ne hodimo ven, smo v glavnem notri, na pomlad bo pa moja punči najbrž že prevelika.. tako da bo najbrž kmalu romal v kak predal.

Anonimen -> Kengorujček... (8.2.2005 22:45:17)

Ne spada v male oglase, ker ga ne kupuje/pridaja/oodaja:)

:):):)

(Kira, brez zamere...mi dones tko zgleda, kot da sem čist povsod proti tebi:ups: pa nisem!:rozica:

Anonimen -> Kengorujček... (8.2.2005 22:46:07)

Ups..sori..slabo prebrala:ups:

Bom nehala pisat dones:ups::ups::ups::ups::ups:

:)-:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

KIRA -> Kengorujček... (9.2.2005 9:24:09)

hihi, fišika. včasih bi tudi jaz rabla očala.8)8)8)8)
:)-:)-:)-

Stran: [1]