Anonimen -> RE: Še ena "pametna"...-fantovščina? (7.4.2008 18:48:40)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kaliope IZVIRNO SPOROČILO: karin24 IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: karin24 Pa s kakšnimi ljudmi se pa družte[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Bi rekla, da bolj neandertalci. Noben alko ti ne more tako zmešat glave, da delaš take ****rije, če že v štartu nisi čist gladek. Ja....sej pravjo: povej mi s kom se družiš pa ti povem kdo si...... to vse gre tudi meni po glavi ob prebiranju te in one teme o striptizeti na fantovščini ... jaz bi se raje zamislila nad tem, s kakimi ljudmi se moj druži in kdo so njegovi tako imenovani prijatelji, če me je tako strah, kaj se mu bo pripetilo in če mu bodo slučajno kako striptizeto, ki je še kaj več od tega, naštimali ... če so res kolegi, potem mu bodo pripravili zafrkancije, da si bo pač fantovščino zapomnil, pili ga bodo in jedli in seveda pogledali na ženina, da se ne bo ravno potolkel. Ljudi, ki ti niso tako blizu pa itak po mojem ne vabiš na take zadeve - al kako? Ja no. Jaz od mojga prijatelje poznam, se zastopimo, me majo radi, njega tud in jim pomoje na kraj pameti nebi padlo da nardijo nekaj da greva midva narazen. Podlo se mi zdi to. Zelo. Jaz vem da nebi hotela imeti takih prijateljev. Nekaj je zafrkancija, sam to kar pišete gre pa že čez vse meje normalnosti. Ma smo marsikatero bebasto ušpičl v najstniških letih in kasneje v študentskih, sam to kar pa kle berem pa še naše 16 letne, pijanske dogodivščine prekaša. Katastrofa, resno.
|
|
|
|