|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2005
15.5.2008 12:02:58   
vesel
MILCHY-Danes pečem tisto tvojo jabolčno pito!
Aha torej to se ne da kupiti v lekarni oz.v kaki prosti prodaji v kakem DM ali Muellerju?! zanimivo-bom pogledala.
Hvala!

druzina je zame vse!!

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 151
15.5.2008 13:20:33   
mama_milchy
vesel, pita diši do obale user posted image , jaz bom v soboto za nedeljo kaj spekla, da ne bomo res kot user posted image  Pepa user posted image user posted image user posted image
Zdaj pa grem dat Žigca malo počivat in bom seveda tudi jaz malo zraven pridremala, dokler ni mojga user posted image  domov iz službe, popoldne bomo najbrž na dvorišču user posted image , zvečer pa mora likat cunjice, sta dva stroja na kupu

(odgovor članu vesel)
Neposredna povezava do sporočila: 152
15.5.2008 20:38:04   
vesel
Millchy a je pridišala pita do obale? Ha,ha pol je dobro spečena in okusnauser posted image user posted image .
Jaz sm že tak na poluser posted image Pepauser posted image user posted image .
Si se nadremala?
Kaj si pa kuhala danes za kosilo?Jaz sem delala makaronovo meso in rd.peso.za posladek pa pito.

Čungalunga in ostale kaj ste pa ve počele danes?

druzina je zame vse!!

Neposredna povezava do sporočila: 153
15.5.2008 23:40:47   
Čungalunga
Evo, bravo jaz, mi je uspelo še danes user posted image  
ZALA, VSE NAJBOLJŠE ZA TRETJI ROJSTNI DAN user posted image user posted image user posted image

Drugače smo spet imeli pester dan, Jakob je k sreči brez vročine, gre jutri v vrtec. Dons je tako jokal zjutraj že na parkirišču, da ne gre k atu in mami ampak v vrtec, da sem še Maksa tam pustila, potem je bilo pa v redu. Za jutri sem že spekla torto nutella, Jakoba že čaka vreča z dobrotami za prijateljčke v vrtcu, upam, da bo jutri lep dan user posted image

Milchy, lepo je slišat, da gre Žigu na boljš, pa fajn, da greste lohk že malo ven. Je življenje takoj lepše, a ne? user posted image

Vesel, kaj ko bi ti še kej na Gorenjsko prinesla teh dobrot, ki jih pridno pečeš in sprobavaš??? user posted image user posted image user posted image

Pozdravček vsem user posted image

(odgovor članu vesel)
Neposredna povezava do sporočila: 154
16.5.2008 7:43:13   
mala
Dobro jutro punce!
Hvala za čestitkeuser posted image user posted image user posted image , včeraj je bil kar pester dan in se računalnika tudi dotaknila nisem, mi je zmanjkalo časauser posted image .  Smo lepo praznovali in skupaj pogledali slikice kako je Zala rastla. To je ratal kar naš običaj, se skupaj usedemo, pregledamo albume in knjige o slavljencu, pa mi gre včasih kar malo na user posted image , ker ta čas tako hitro beži.

Vesel- res nesrečno, kar se vam je zgodilo z rokico-boga Ajda, upam, da ste že kaj bolje. Drugače pa tudi jest uporabljam bepanthen plus, zase tudi kamagel, ki je tudi bolj splošen.Enouser posted image za Ajdo, da se bo čimhitreje pozdravila njena rokica. Lepo praznovanjeuser posted image jutri pa veliko user posted image  inuser posted image  vam želim.

mama_milchy- ste imeli pa res hude norice, da mora biti Žigec tako dolgo doma-me veseli, da ste bolje in da bo Žigec lahko kmalu tekel zunaj.

Čungalunga-user posted image user posted image user posted image  vse najboljše za vašega Jakobauser posted image user posted image user posted image

Veselo praznovanje vam želimuser posted image

Naša Zala je zelo navdušena nad temi nalepnicami, zelo priporočam
javascript:popupWindow('http://www.emka.si/largeimage.aspx?articleid=353025',630,565);

lep dan vsem majčkom in majčicamuser posted image

Sem ponosna mamica štirim čudovitim sončkom:)

(odgovor članu Čungalunga)
Neposredna povezava do sporočila: 155
16.5.2008 7:46:52   
mala
user posted image  en škratek nagaja-upam, da bo zdaj boljeuser posted image

http://www.emka.si/artikel/353029/Zivalice-nalepnice

(odgovor članu mala)
Neposredna povezava do sporočila: 156
16.5.2008 9:37:56   
mama_milchy
Dobro jutro majčice,

izvolite za lažji začetek dneva user posted image ...

vesel, še danes diši ta pita do user posted image  in vse kar si pekla; ah, jaz sem tudi kot user posted image  Pepa ampak sem tudi na dieti in ta teden pridno zgubila 0,5kg; na orbitreku ni več prahu tako da kr veselo gre; Za kosilo pa smo pri nas imeli skledo paradižnikove solate, Žigi pa še krompirček in mesek; Kako je Ajda?
Danes pa bo boljše, ker ima beljakovinski dan in lahko papm meseka; moj user posted image  je včeraj kupil nov žar tako da ga bomo danes preizkusli user posted image

Čungalunga, jaz bi pa recept od user posted image nutella, sem že velikokrat slišala ma nikoli naredila in ker bom za Žigijev rojstni dan sama pekla user posted image  bi še eno idejo; ena bo sadna, druga pa mora bit čokoladna tako da mislim, da ni težka za naredit in po vsej verjetnosti dobra; Otročki so dobro?

JAKOB - VSE NAJBOLJŠE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ZALA - VSE NAJBOLJŠE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mala, poglej si naš album (geslo: kozica) in ti bo vse jasno; jaz sama še nisem pri nobenemu otroku vidla kaj takega user posted image . Včeraj je bilo vreme res lepo insm z velikim veseljem skakali po dvorišču user posted image user posted image user posted image

Punce, danes je pa mene v križu zvilo user posted image , boli za puser posted image , upam, da bo popoldne kaj bolje; sedaj grem na kavč počivat, pa da me user posted image  mal zmasira user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mala)
Neposredna povezava do sporočila: 157
16.5.2008 10:03:59   
mala
user posted image  res hudo mama_milchy, tudi naša jih je imela po obrazu zelo veliko ampak tolk pa ne, Žigec jih je imel res ogromno. Samo, da je boljeuser posted image

Tudi jest sem na dieti, da ne bom ratalauser posted image , sem zadnjič stopila na tehtnico in bila prepričana, da se je pokvarilauser posted image , ampak je pri možu in otrocih prav pokazala..tko, da je treba začet hujšatuser posted image . Nič čipsa in čokoladic pa veliko solate pa bouser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 158
16.5.2008 11:58:08   
mama_milchy
mala, jaz sem začela s tisto ločevalno 90 dnevo dieto in zaenkrat mi gre, je pa prvi teden oziroma 5.dan komaj danes vendar je tehtnica pokazala 0,50kg manj user posted image ; sej sedaj gre poletje in bo solatke in zelenjave ogromno, pa ne bomo kot user posted image  pepe user posted image

(odgovor članu mala)
Neposredna povezava do sporočila: 159
16.5.2008 12:14:11   
vesel
Ojla!
MIlchy rokica od Ajde je bolje samo malo peče ampak lahko že tudi prime kako stvar.No lepo to,da boste danes preizkusili novi žar in fajn se najej meseka.Jaz se pa danes zdaj šparam-bomo ju3 meli pizzo.

Mala hvala ti za lepe želje-moja Ajda je bolje.Vidim pa,da si imela tudi ti pestro te nič ni blo gor.No evo pa si me TI spomnila na to kremo Kamagel-jo moram danes kupiti in sprobat.Sem tud jaz že nekje slišala,da je baje kar dobra.

Čungalunga seveda tudi ti prideš na svoj račun.Ti bom prinesla na Gorenjsko vse te dobrote,ki sem jih pekla pa še pizzo in torto za povrhuser posted image user posted image .
Sem pa rekla,da po tej fešti za hčerin RD in po mojem RD pa res začnem tudi jaz hujšat.
Bi bil že cajt.

LP iz Ljubljaneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Zalo
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Za Jakoba

druzina je zame vse!!

Neposredna povezava do sporočila: 160
16.5.2008 16:49:27   
Čungalunga
Samo na hitro: HVALA vsem za lepe želje user posted image . Zdaj se nam ravno peče pizza, potem pa tortica user posted image  Tudi darilo je škratku všeč user posted image

Se beremo kasneje, pa pa  user posted image

(odgovor članu vesel)
Neposredna povezava do sporočila: 161
16.5.2008 21:15:40   
mama_milchy
Halo, halo;
a žurate a majčice???

vesel, ti boš celo user posted image  omamla s tvojimi pecivi, tako dobro diši, ej user posted image  si se napekla? a torto si tud sama naredila ali si jo kje naročla?
jaz pa bom letos še posebej pridna in jo bom sama spekla; če jo lahko pečem za druge, ne vem zakaj za svojga Žigca ne bi mogla; ena bo čokoladna (nutella + mascarope ---- to moram sprobat sedaj čez vikend al en dan drug teden, da vidim, če mi uspe), ena pa sadna (varianta rdeča kapica ---to sem pa že 100x pekla tko da no panic)

čungalunga, uživajte na rd zabavi user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 162
16.5.2008 22:55:53   
vesel
Milchy upam,da niste tok omamljeni,da ne spite al user posted image Mi smo rekli,da bomo ju3 praznovali Ajdin RD,da bomo lahko v nedeljo(za njen RD) počivali.user posted image
Pekla ja pekla in se orng napekla.Danes sem spekla orehovo potico in biskvit s kisl.smetano-to je vse za Rd.
Torto sem pa za spremembo naročala,ker si je mala zaželela medvedka(obliko torte)-jaz pa to ne znam.In sem pa tudi rekla si zakaj pa ne,saj si jo želi,ker je bil medvedek Nilova najljubša igrača.Tako,da bo ta RD tudi spomin na našega user posted image user posted image Nila.
Zato raje letos nebom prakticirala s peko torte,sm raje s pecivi in potice.
Res lepo,da boš sama spekla torto za Žigeca,saj jaz sem jo prej tud sama pekla za A.letos bo pač drugače.

Čungalunga veselo praznovanje vam vsem želim!!

druzina je zame vse!!

Neposredna povezava do sporočila: 163
17.5.2008 11:26:04   
mama_milchy

JUTRO MAJČICE, IZVOLITE

user posted image

LEP DAN VAM ŽELIM

AJDA, TEBI PA ČIMLEPŠE PRAZNOVANJE ROJSTNEGA DNE!

(odgovor članu vesel)
Neposredna povezava do sporočila: 164
17.5.2008 20:28:25   
vesel
Ojla!
uhhhhhhh matr sm tok zj.....! Tile otroci ti pa kr dajo vetra.
V glavnem praznovanje je uspelo 100/h,vreme je zdržalo blo delno jasno.
Moja Ajda bla fulll vesela-presenetlo pa me je,da sta moj brat in svakinja bila kar dobre volje kljub temu,da je Ajda rekla svakinji,da je ta torta za Nila.
Kar me seveda zelo veseli,da si je svakinja kar dobro opomogla-seveda jo pa tudi razumem,da ima tudikrize.

Milchy hvvala za lepe želje-v bistvu ima Ajda RD ju3.Naredili smo pa danes praznovanje zaradi vremena in,da lahko ju3 malo počivamo.
Pecivo pa je šlo ful v promet--hvala ti za dobre recepte.
Kako je kaj Žigec?

druzina je zame vse!!

Neposredna povezava do sporočila: 165
17.5.2008 20:35:25   
mama_milchy
Olla,
te kr zmantrajo, ne? si misliš, da jih imaš tam 4-5 otrok doma in vsak neki po svoje ˝utruja˝???
Vem, da ima AJda ju3 RD; kaj jutri boste imeli kakšno user posted image  pri kosilu ali boste sam počivali?
Vedno, ko berem te žalosne zgodbe, se spomnem Nila user posted image  čeprav te / vas osebno ne poznam ampak me vedno stisne pri user posted image  ko se taki mali enostavno ne morejo borit zase in odidejo med user posted image ; upam, da je tvoja svakinja boljše in da ji je njena user posted image  v veliko oporo; če je vsaj malo po Ajdi pol verjamem, da ji je....
Pred kratkim sem pa izvedal kakšna tragedija je doletela našo družino in ko pomislim na nedolžnega, nič krivega user posted image , ki je na grd način zapustil ta svet mi user posted image  kr poči in pol user posted image user posted image user posted image  in se sprašujem: kdo dovoli staršem, da so tako kruti? kdo jim sploh, da pravico da postanejo staršiuser posted image

(odgovor članu vesel)
Neposredna povezava do sporočila: 166
17.5.2008 21:03:44   
vesel
Ja res je Milchy.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Pred kratkim sem pa izvedal kakšna tragedija je doletela našo družino in ko pomislim na nedolžnega, nič krivega user posted image , ki je na grd način zapustil ta svet mi user posted image  kr poči in pol user posted image user posted image user posted image  in se sprašujem: kdo dovoli staršem, da so tako kruti? kdo jim sploh, da pravico da postanejo staršiuser posted image

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Oprosti tega ne razumem-se je tebi kaj takega zgodilo?!
Razloži malo,če ti ni preveč težko ali vsaj namigni.

Ju3 bo za kosilo gov.juha in kaka priloga zravn-sladica pa današnja toorta.user posted image
Jaooo,če ju3 stopim na tehnico(raje ne) sm ko user posted image Pepa-tok sm prežrta vsega.user posted image
Tak,da ju3 bo malo bolj normalno za jest(kosilo).

druzina je zame vse!!

Neposredna povezava do sporočila: 167
17.5.2008 21:22:07   
mama_milchy
vesel, imaš ZS,

(odgovor članu vesel)
Neposredna povezava do sporočila: 168
17.5.2008 21:46:15   
vesel
mILCHY IMAŠ ODGOVOR NA ZS.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

druzina je zame vse!!

Neposredna povezava do sporočila: 169
17.5.2008 22:06:09   
mama_milchy
user posted image  naj čuvajo nas vse, še posebej naše otročke, da se jim nič grdega in slabega ne zgodi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala ti, vesel, hvala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vesel)
Neposredna povezava do sporočila: 170
17.5.2008 22:30:17   
vesel
user posted image user posted image user posted image  ni panike ostalo maš napisano na ZS!!

druzina je zame vse!!

Neposredna povezava do sporočila: 171
18.5.2008 15:06:40   
Čungalunga
AJDA, VSE NAJBOLJŠE user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Me prav veseli, da je včerajšnja zabava uspela. Upam, da se lepo crkljate doma in uživate kljub slabemu vremenu user posted image

(odgovor članu vesel)
Neposredna povezava do sporočila: 172
18.5.2008 19:39:31   
vesel
OJLA!
ČUNGALUNGA hvala za čestitke! ja včerajšnja zabava je zelo lepo uspela!
Danes se je najavil še en obisk so prišli eni kolegi voščit Ajdi za RD.In sta naša mala in njihova punčka tok divjale,da mam atom.bombo v stanovanju.Ampak na pol sm že pošlihtala ostalo pa ju3.. Ne zmorem vsega naenkrat.Sm še kr zmatrana.user posted image

Kje pa je moja MILCHY?In ostale seveda?!

druzina je zame vse!!

Neposredna povezava do sporočila: 173
18.5.2008 21:18:51   
Čungalunga
Hoj, hoj!

Vesel, sem vesela, da ste lepo preživeli dan. Pospravljanje pa že počaka na jutri user posted image  Kako je pa kaj z Ajdino rokico?

Mala, hvala za idejo in link do nalepkic. Sem ga s pridom uporabila, ga poslala moji sestri, ki je spraševala, kaj naj kupi našim škratkom in je bil Jakob darila zelo vesel, jaz pa tudi. Ampak vidim, da bova morala kar delati na takih stvareh, ker mu kar ni bilo jasno, kam gre kaj user posted image  Drugače je pa ideja res super! Kar malo pozabiš potem na take stvari, čeprav smo jih pri tavelikih dveh kar veliko delali. Npr. smo se igrali zdravnike, pa kuhali ipd. 

Milchy, tebi sem dolžna še recept za nutello. Evo, jaz delam po temle s kulinarike: http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=3603 Edino, kar spremenim, je to, da namesto z vodo+sladkorjem testo navlažim z mlekom. 
Drugače sem ap tut jaz pokukala tvojga Žigca. Res, kaj takega tut jaz še nisem videla. Bošček mali. No, še dobro, da gre na bolje, a ne? Bo do svojega RD že čisto v redu in pripravljen na žur user posted image

Pozdravček vsem, user posted image

(odgovor članu vesel)
Neposredna povezava do sporočila: 174
18.5.2008 21:23:15   
vesel
Čungalunga z Ajdino rokico je bolje-jo baje ne peče več.Mehurčki so popokali je pa še mal rdeče.
Ja tud js sm vesela,da se je Rd lepo izšel in vreme je zdržalo. Zdj bom zabušavala do ju3-pol bom pa pospravla.user posted image

Pa kje za vraga je Moja MILCHY?!user posted image

druzina je zame vse!!

Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?