|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2005
5.4.2008 22:46:29   
mama_milchy
ampak mene včasih prej zmanjka od utrujenosti tako da on doseže svoje; delo, dom in družina te pač utrudijo in pol kaj češ..

lepo te pozdravljam, ker počasi zaključujem svojo smeno in grem domov spat; noč bo kratka ker ob 8:oo sem že nazaj v službi,

˝se bereva˝

Lahko noč user posted image

(odgovor članu vesel)
Neposredna povezava do sporočila: 26
5.4.2008 22:48:03   
vesel
lahko noč!user posted image

druzina je zame vse!!

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 27
6.4.2008 8:44:58   
nixie
kar rekla je, da bo brez plenice in je bla. zvečer gre lulat, potem pa šele zjutraj.
edino spanje je hudič-naša ninikol zaspana.

Neposredna povezava do sporočila: 28
10.4.2008 11:59:58   
mama_milchy
Pozdravljene mamice majčice,

kako ste kaj? a vam vreme kaj nagaja?
Mi smo kr dobro, malo bolani in sitni, ker pri nas dežuje in ne moremo ven iz hiše.

Spimo že 5 dni brez plenice user posted image user posted image user posted image  ampak s težavo v svoji postelji, debelo uro poslušamo user posted image  pol pa nekako zaspi; ne pomaga pa čisto nič, niti uspavanka, niti pravljice za lahko noč, niti da mu vrtiljak poje in sem kr utrujena od tega ampak ne popuščam, bomo pa kasneje bolje spali....

Vesel, kako kaj tvoja pikica?

(odgovor članu nixie)
Neposredna povezava do sporočila: 29
18.4.2008 11:38:25   
Lea77
Pozdravljene,

najprej sožalje Vesel,upam da se boste spravili k sebi.Zelo huda stvar...tko se mi smilite,še posebej mamica-želim ji,da bi čimprej okrevala...user posted image

...imam hčerko Tiano,rojeno 27.05.2005.Včasih je zelo rada jedla skoraj vse,potem je dobila bratca (1.7.2007) in ko je on začel jesti pasirano hrano mora tudi ona imeti vse pasirano,ker ji če ne obrne želodec!?!

Na kahlico se je navadla kmalu po 2 rojstnem dnevu in kljub prihodu bratca ni bilo nobenih težav s tem. Ponoči pa je bila brez plenice enkrat po novem letu,se ne spomnim več natančno.Približno 2 meseca hodi tudi sama na školjko in se obriše,edino ko kaka me pokliče,da ji pomagam.Je bla prisiljena se navadit,ker ji zaradi tamalega nisem mogla vedno takoj pomagat.

Govori tekoče,razen ko bi rada na hitro povedala preveč stvari naenkrat.Pri letu in pol je začela sestavljati 2-3 besede skupaj,potem se je pa kar naenkrat odprlo in pove cele zgodbe...

S spanjem smo imeli velike težave,ki pa so se zdaj umirile,če odštejem kakšen jok sredi noči,ker naj bi prišle kače,čebele...v sobo.Do septembra je znala zvečer zaspati samo s pomočjo flaške mleka,potem smo šli na dopust in "pozabili" flaško doma...sploh se ni spomnila nanjo in se počasi naučila zaspati brez z veliko joka na začetku.Kmalu za tem smo opustili tudi popoldanski spanec,ker če si hotel da bo spala si jo moral peljati z avtom,vedno po isti poti,s hitrostjo 30km/h in muziko na ves glas...potem jo doma preložiti v posteljo.Potem je začela tudi zvečer hoditi prej spat.Okoli 20ih že spi...jo okopam,zapojem pesmico,dam ljubčka in rečem naj lepo spančka in to je to.Včasih je bil pa cel cirkus.

Kar se trme tiče,je seveda prisotna...ko kaj ni po njeno se obnaša kot,da bi se ji svet podrl.Potem se začne pa še znašati nad bratcem.En dan mi ga je ugriznila,pa sploh ni moglo bit nič narobe-po mojem,ker je komaj vstala,jaz nisem niti še prišla v sobo,ker sem slišala da se igrata,potem pa kar naenkrat jok...V takih primerih nikoli ne vem kako je prav reagirati-nič ji ne pomaga razlagati,ne normalno povedat,ne vpit,ne kaznovat z odvzemom kakšne igrače,...ker itak,ko ji nekaj ni prav to ponovi. Sej teorijo ve vso na pamet,ma v praksi...A ima kakšna dobro idejo?

Ja,kletvice pa hitro ponovi...moramo zelo pazit kaj govorimo pred njo.

Za pospravljanje je kar pridna.Vzadnjič,ko sem ji rekla naj pospravi bolj hitro,da gremo malo ven mi je rekla,da nima sto rok!?!

Neposredna povezava do sporočila: 30
18.4.2008 15:58:45   
vesel
Evo me Milchy še eno majčico 2005.

lea77 najlepša ti hvala za izrečena sožalja in lepe želje.
Dobrodošla na forumu majčice 2005 in vsem ostalim,ki se boste pridružili nama z mamo_milchy.

Kaj naj rečem,da še enkrat predstavim mojo majsko pikico.
Ime ji je Ajda in 18.5. bo dopolnila 3 leta(glej ticker). Je na momente malo trmasta ampak zaenkrat ne prehudo in lumpa seveda. Zelo živahno dete,ki ima mamica veliko srečo,da je VSE. Po horoskopu je bikica.
Je tudi zelo ubogljiva in rada pomaga čistiti in kuhati. Rada se igra,prepeva še raje pleše. Je prava mala naša cartika. Že kar veliko govori.Smo brez pleničk razen ponoči.

Milchy kako ti je gratalo ponoči brez plenic malega pripravit???

druzina je zame vse!!

(odgovor članu Lea77)
Neposredna povezava do sporočila: 31
21.4.2008 14:04:32   
arabela*
pozdravljene puce.Sicer redno spremljam forum,ampak sem se odločila še se pridružit k vamuser posted image
Da vam predstavim našo majčico o5.Je Aneja,devetega maja bo dopolnila 3 leta.Pridno že kakako v kahlico.Je sicer trmasta(tipična bikica),rada carta mamico in atijauser posted image .Sedaj septembra pa se ji bo pridružil še bratec ali pa sestrica.user posted image

< Sporočilo je popravil Saraya -- 21.4.2008 14:05:37 >

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu vesel)
Neposredna povezava do sporočila: 32
22.4.2008 20:46:24   
vesel
Dobrodošla Saraya med majčice 2005.

tud moja je trmasta ko bik pa je rojena 18.5.

Bikice pač,........

druzina je zame vse!!

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 33
23.4.2008 20:51:52   
mama_milchy
ojla,

kako nam je ratalo brez plenic ponoči? kaj pa vem, en teden sem spremljala, če je morda plenica suha oziroma mokra zjutraj in ker smo vsakič suho vrgli v smeti, sem en večer rekla: ˝žigec, lulaj v kahlico, ker nam je zmankalo plenic pa da ne bol tvoja opica Marta ninala v lužici˝ in je lulal pred spanjem in takoj zjutraj ko se je zbudil...zaenkrat mu ni še ušlo ponoči in upam tudi da mu ne bo...no, odvadli smo se od plenic in privadli na spanje v svoji postelji user posted image

Dobrodošle med nas mame majčice 2005 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jutri pa imamo mi kontrolo na ORL zaradi ušek in žrelnice ter se gremo dogovorit kako in kdaj operacija user posted image

kako ste pa ve drugače?

(odgovor članu vesel)
Neposredna povezava do sporočila: 34
23.4.2008 21:13:54   
vesel
Joj Milchcy svaka ti čast.Moja se je pa glih dons ponoč polulala v posteljo.sm probala brez plenic-pa očitno še ni zrela za ponoči,da bi bla brez.
Tak,da sm se odločla,da bo še imela za spanje plenice čez dan je pa itak ful pridna lula in kaka v wc školjko. edino 1x ji je ušlo,ampak ni panike.

Milchy treba bo še nekaj majčic 2005 najdit,da bo bol pestra debata! Kaj pa akcija je gratala-siuser posted image ?? Joj upam,da si-držim pesti zate!!
Žigecu pa želim čimboljše okrevanje in,da dobro prestane operacijo.
za Žigecauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil vesel -- 23.4.2008 21:15:27 >

druzina je zame vse!!

Neposredna povezava do sporočila: 35
23.4.2008 21:18:44   
mama_milchy
Ma jaz upam, da se mi ne polula, kdo bo pol sušil jogi? Zaenkrat je full priden, se zbudi če ga stisne in lula v kahlico...

ja, ne vem kje so te mamice majčice 2005; ko smo bile še user posted image  nas je bilo takrat kr nekaj, sedaj pa zatišje....

ne vem, če sem že user posted image , danes me sicer nekaj boli trebuh, pa prsa imam na dotik boleča, user posted image  pa naj bi dobila tam okoli 3/5 tako da moram počakat; sva pa z user posted image  bila full aktivna user posted image user posted image user posted image  za Žigca nam je uspelo iz prve, bomo vidli za drugo user posted image  kako bo

(odgovor članu vesel)
Neposredna povezava do sporočila: 36
23.4.2008 21:24:52   
vesel
Samo,daje user posted image user posted image user posted image .Mi2 pa se še odločava a bi zdj al nebi še. Sam js bi pa ful še zdj dokler sm doma.
pokličem pol majčice 2005.

majčice 2005
javite se!!!

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 14.5.2008 22:09:40 >

druzina je zame vse!!

Neposredna povezava do sporočila: 37
23.4.2008 21:28:31   
mama_milchy
pa dejta user posted image user posted image user posted image user posted image , morda vam hitro uspe.....
jooj, grem še kaj nardit, da mi ne bo treba podaljšat v službi...

kako pa ste drugače? zdravi?

(odgovor članu vesel)
Neposredna povezava do sporočila: 38
23.4.2008 21:32:46   
vesel
Smo zdravi. Zdj je šla nečakinja domov,ker je pršla iz bolnice njena mami. Full mi je dolg čas po njej,sem se je kar navadla.

Pa vi?

druzina je zame vse!!

Neposredna povezava do sporočila: 39
23.4.2008 21:41:45   
mama_milchy
mi smo zdravi user posted image , smo šli v vrtec po 10 dneh in upam, da ostanem zdravi čeprav baje da razhajajo vodene koze...drugače ga ta teden vidim bol malo, ker delam popoldan in je zjutraj v vrtcu, no bomo pa v soboto cel dan skupaj, ker sem prosta...

kako pa se tvoja nečakinja sedaj počuti? pa njena mamica? pa ti?

(odgovor članu vesel)
Neposredna povezava do sporočila: 40
24.4.2008 7:48:01   
mala
se vam še jest pridružim pri debatiuser posted image Našauser posted image je bila rojena 15.5 2005 in je že prava velikanka-sploh ne morem verjeti, da bo že 3leta stara. Brez plenic smo že dva meseca in zdej ji le še redkokdaj uide. Ponoči je pa suha. Je pa postala starejša sestrica in je čisto navdušena nad našim novim članomuser posted image
Malo me zanima, če bi jo dala na rolarje-a vaši že kaj športajo?

Sem ponosna mamica štirim čudovitim sončkom:)

Neposredna povezava do sporočila: 41
24.4.2008 8:01:00   
vesel
Mala lepo pozdravljena med majčice 2005. In zelo lepo,da si se javila in boš delila izskušnje z nami. Vidim,da je tvoja hči 3 dni starejša od moje(18.5. je rojena moja) ja in tudi moja je za njeno starost še kar velika in težka(14300g in 98 cm).

Moje mnenje glede rolanja je,da bi jaz na tvojem mestu malo počakala.Moja sporta samo s kolesom(triciklom)user posted image user posted image  pa po bajti divja to je pa itaq vsakodnevna rutinauser posted image

Koliko je pa namlajši član star,težek,....?

druzina je zame vse!!

(odgovor članu mala)
Neposredna povezava do sporočila: 42
24.4.2008 8:06:15   
vesel
Milchy je pa lepo,da ste zdraviuser posted image  ampak vodene koze znajo bit pa zlo zoprna zadeva.
No ja smola,da imaš tako službo,da se z Žigecom vidita bol malo.Važno je,da sta čez vikend skupaj.

Moja nečakinja se pa vredu počuti zdj,ko je mamica doma,mamica je bolje ampak še bojo krize. Jaz pa pogrešam nečakinjo in seveda našega malega angelčka Nilauser posted image user posted image user posted image (hvala za vprašanje). Ampak bomo že.

druzina je zame vse!!

(odgovor članu vesel)
Neposredna povezava do sporočila: 43
24.4.2008 12:44:01   
mala
ja upam, da bomo res lahko malo počakali, bo dobila zdej kolo za rojstni dan, da se bo lahko malo bolj komot vozila-tricikelček pa mlajšemu pustilauser posted image
Sam vseeno jih bo najbrž hotla, ker starejši bo pa dobil rolarje in mislim, da jih bo zelo trmasto zahtevala tudi ona-sej veš bikci znajo dosežt svojeuser posted image -mislim, da ji bom kupila tiste s širokimi koleščki-ki so od 2.let naprej pa bomo videli kako bo..
naš najmlajši je pa star 6mes., težek pa 8.300g in je že pravi korenjak..

vesel-sem prebrala tvojo zgodbouser posted image  zelo žalostno in vse kar lahko rečem je moje sožalje in držite seuser posted image

(odgovor članu vesel)
Neposredna povezava do sporočila: 44
24.4.2008 23:03:12   
vesel
Mala hvala za sožalje in podporo.
Ja poznam kaki so bikci oz.bikice kušam na lastni koži.Dobro ampak zaenkrat naša Ajda ni še tak problematično trmasta-je še ubogljiva.Seveda ima pa obdobje,ko je kak dan trmasta.Pa tudi takrat ni take sile.
Danes je bla zelo pridna mi je pomagala pospravljat in šipe pucat.

Kako pa je kaj tvoja mala?Je kaj gospodinjska pomočnica?

druzina je zame vse!!

(odgovor članu mala)
Neposredna povezava do sporočila: 45
25.4.2008 7:42:42   
mala
Ja to pa moram rečt, da zelo rada pomagauser posted image - brisat prah, včasih mi pomaga zložiti posode iz pomivalnega stroja pa kuhinjsko ploščo brisat, pa še bi lahko naštevalauser posted image  Tudi zelo rada se crklja-je prava crkljivkauser posted image
pa tudi prava jedkauser posted image pojedla bi vse, samo solata ji pa ne gre...

(odgovor članu vesel)
Neposredna povezava do sporočila: 46
25.4.2008 11:36:56   
vesel
user posted image user posted image user posted image user posted image Mala naša tud vse je oz.vso zelenjavo in sadje razen solate-jo prežveči potem pa pljune ven. Kaj je to značilno za bikiceuser posted image ,da solate ne jedo.
Ja ja seveda tud naša je prava crkljivka do neke meje.
Danes sma z Ajdo generalno pucale stanovanje in moram rečt,da je bla kr pridna.
Samo nekaj me pa je začelo jezit.Namreč zadnje 3 dni mi noče zatrkovat,ko ponavadi je vsak dan se zbudila lačna.Jedla bi vse drugo npr.piškote,... samo kj toplega ne.
A je tvoja tud taka??

druzina je zame vse!!

(odgovor članu mala)
Neposredna povezava do sporočila: 47
25.4.2008 17:14:43   
Lea77
No,jaz sem bikica pa tudi nisem navdušena nad solato.Ta mala je pa dvojček (27.05.2005) in jo noče niti poskusit.Sem probala že vse finte kar sem se jih spomnila. Tudi naša rada pomaga pri gospodinjskih opravilih.Drugače pa imamo zadnje čase eno težavo z njo-vse oponaša za mlajšim bratcem (kmalu bo imel 10 mesecev).Če on pluva,mora tudi ona,kjer se plazi vzdiguje je takoj zraven in oponaša.OK,zej se je tudi malo že obrnilo in je začel še on oponašati za njo in če začne ona vpit,vpije še on...da te ušesa bolijo. Trmasta je pa tudi,kot bi bila tudi ona bikica (seveda tudi jaz nisem pri tem izjema)...če vsaka vztraja pri svojem si lahko predstavljate kako to zgleda.
Tudi mi ji nameravamo kupiti kolo za roj.dan.Poskusila se je že voziti s sestričinem kolesom in ji je kar šlo...
Pozdravljene....user posted image

(odgovor članu vesel)
Neposredna povezava do sporočila: 48
25.4.2008 19:21:49   
mala
user posted image Vesel-naša zjutraj ponavadi poje kakšen monte, jogurt ali pa kroglice včasih pa tudi nič, ampak to ni nič takega-probaj še malo počakati in ji kasneje ponudi kaj za pojest. Jest ponavadi ne dajem piškotov zjutraj in nekako smo se na to navadili.
Lea77 pozdravljena med majčiceuser posted image ...
Ja naša je tudi hotela dudo, ki jo je videla pri malemu bratcu, pa je kot dojenček niti povohat ni hotelauser posted image  

A ste že naročene na pregled pri 3-eh letih? Nevem, če moram sama poklicat pediatra ali ti oni avtomatsko pošljejo vabilouser posted image

(odgovor članu Lea77)
Neposredna povezava do sporočila: 49
26.4.2008 8:18:50   
mama_milchy
Pozdravljene punce,
no, da se še jaz malo javim. V četrtek smo bili na kontroli ORL zaradi stalno vnetih ušes in s tem posledično povečane žrelnice, na operacijo smo naročeni 01.09.2008 in upam, da bo takrat vse v redu.
Kako ste kaj drugače? o, jaz sem včeraj delala cel dan in danes grem popoldne - mogla bi bit fraj in kr strašno pogrešam Žigca; ta teden sem ga bol malo vidla user posted image user posted image .  Kot kaže bo res treba menjat službo.
Lea77, moj Žigec je tudi rojen 27.05.2005user posted image .

Žigec pa ima že tricikel in tudi kolo, pa ni ravno navdušen nad njimi, raje se usede na svoj traktorček in se z njim pelje naokoli pa s kakšnim kopačem, čisto po fantovsko.

nove MAJČICE dobrodošle user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mala)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?