Anonimen
|
poznam kr neki dedcev, k takrat ko majo svoje ženske zraven so sam cukr, pa pozorni in vse, ko so pa sami, pa ratajo gobezdači, k morjo vse oblajat, sploh kakšne kelnerce, namogovat, napeljevat, celo jamrat in šinfat svojo žensko...to je men dost bolj ponižujoče, kot če recimo striptizto za joške zagrab in dedca k bi to počel, kadar bi s fanti okol hodu, ziher takoj sunem v rit, ko bi zvedla kej takega....striptiz sam po seb pa se mi nč slabega ne zdi, prou fajn je pogledat kak kvalitetn striptiz, če akterka obvlada drugo je pa spet to, kar se po teh fantovščinah dogaja - odnos, češ kuga si bo ono ženšče zdej misla, dajmo mu eno babo naštimat itd....in dejansko je vse skup dostkrat totalno neokusno in ponižujoče, v takem primeru bi absolutno pričakovala od dedca, da reče dragi moji dečki, hvala in adijo.....če se pa zadeva spelje brez takih bebcev, se pač najame striptizeta, odpleše, fantje uživajo, tud če jo kdo kje pošlata al pa s kremco namaže nč hudga, dokler je vse nekak na nivoju....ker da bi se pa poročila z drekačem, k bi zarad ostalih mene poniževal, deval v nič in se delal norca iz mene no, hvala lepa...
|