|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Popoldanska obrt
5.4.2008 0:53:58   
baguSka
Hi. Upam da se najde nekdo, ki mi bo znal odgovrt. user posted image

Trenutno sem se vedno zaposlena v svoji firmi, kot samostojna podjetnica. S 1.4. pa bi me v redno delovno razmerje vzela ena druga firma, jaz pa bi svojo se vedno obdrzala kot popoldansko obrt.

Zanima me, ce je mozno, da se grem sele zdej odjavit in spremenit podatke za nazaj!? Ker jaz dejansko ne bom zapirala firme, samo redno zaposlila se bom drugje. Akontacijo bom seveda se vedno placevala. To pa ze vem.

Hvala vsakemu za kakrsnokoli info. Sam ne mi rect, nej pocakam do pondeljka in jih poklicem, ker me fuuull firbec matra.. :))

Tnx.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Popoldanska obrt
5.4.2008 6:55:08   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka
Zanima me, ce je mozno, da se grem sele zdej odjavit in spremenit podatke za nazaj!?

Od kje da se greš odjavit? Katere podatke za nazaj da spremeniš?

Dokler si s.p., si s.p., pa pika. user posted image  V tem primeru torej do 31. marca. S 1. aprilom pa bi se ti (če sem prav razumela) nekje redno zaposlila in ne bi bila več s.p., ampak zaposlena pri drugem delodajalcu, obrt pa bi obdržala kakor popoldansko dejavnost.

Ampak ker je 1. april že mimo... vidim, da ga serjete user posted image ... ja, sprememba podatkov za nazaj je možno še 8 dni... torej - če z delodajalcem podpišeš pogodbo 1. aprila, ima čas, da te prijavi v zavarovanje - do vključno 9. aprila (8 dni, samo ne vem, a delovnih ali koledarskih). Kako je pa s spremembo osnovne obrti v popoldansko dejavnost, pa pojma nimam, ampak pri davkih se ti bo ziher to bolj splačalo.

Saj zato pa greš v to, a ne? user posted image

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
5.4.2008 7:45:26   
Anonimen
Dober računovodja bi vse to hitro in zlahka poštimal.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
7.4.2008 8:55:33   
baguSka
sprememba podatkov za nazaj je možno še 8 dni... torej - če z delodajalcem podpišeš pogodbo 1. aprila, ima čas, da te prijavi v zavarovanje - do vključno 9. aprila

ph.. torej sem ze skor prepozna.. dons smo 7.ga.. user posted image  torej moram dons nafehtat modela, da me redno vzame..!? a ni blo vcas tko, da se je dal za en mesec za nazaj?

ma zarad davkov niti nebi tega delala, ker sem itak oproscena oz nisem zavezanc.. ampak zarad mesecnih prispevkov, ker so obcutno previsoki..user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.4.2008 15:18:53   
baguSka
sprememba podatkov za nazaj je možno še 8 dni...

no evo... sem preverla na zavodu za zdr.zavarovanje in pravjo da po zakonu je sicer tok, ampak da oni vzamejo tud se en mesec po tem datumu...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.4.2008 20:25:41   
katjes
Da te potolažim - če z "modelom" skleneš pogodbo o zaposlitvi jutri z datumom pričetka 1. april - greš z to pogodbo na ZZZS in te odjavijo iz zavarovanja iz naslova S.p. z 31. marcem. Novo zavarovnje na ZZZS - pa te prijavi novi delodajalec. Srečno in poročaj!

You got to let go of the stuff from past - because it just doesn"t matter! The only thing that matters is what you choose to be now!

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.4.2008 23:41:51   
baguSka
IZVIRNO SPOROČILO: katjes

Da te potolažim - če z "modelom" skleneš pogodbo o zaposlitvi jutri z datumom pričetka 1. april - greš z to pogodbo na ZZZS in te odjavijo iz zavarovanja iz naslova S.p. z 31. marcem. Novo zavarovnje na ZZZS - pa te prijavi novi delodajalec. Srečno in poročaj!

Ja sem ugotovila dans po telefonu. Tnx. user posted image  Sem bla prepricana da je se kej... ne vem. Sem mela v mislih se kaksen Zavod za zaposlovanje..!? Pa so mi rekli, da ni potrebe... Moram pa potem z odjavljenim obrazcem na ZZZS-ju se na svojo davcno, kjer sem registrirana, da mi skenslajo prispevke, ki jih placujem.user posted image  Zdej samo se cakam, kdaj se bo moj novi sef spomnu mene poslat nardit prijavo... Je reku, da bi tam okol 15.ga.user posted image

(odgovor članu katjes)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?